Selam kızlar,umarım herkes iyidir.Ben tuhaf duygular içindeyim.Doğum tarihim belli oldu.11 Ocakta sezeryan oluyorum.Doktorum aslında 12si dedi ama tarih uyumluluğu açısından bir gün öncesini rica ettim,sağolsun kabul etti.11.01.11 olacak inşallah kuzum beklerse.Çok korkuyorum,bir yandan da uçuyorum oğluşuma kavuşucam diye.Günümüzü aldığımızdan beri telaş içindeyim.Bugün eşim çalışıyor.Ben de bütün vitrinleri indirdim hepsi yıkanacak.O kadar çok yapılacak şey var ki.Off bütün işler de gözümde büyüyor.Ağırlaştıkça tembelleşiyor insan.
Bu arada kayınvalideler konuşulmuş.Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.Ben bu konuda şanslıyım sanırım.İlk torun olucak onların ve deli oluyorlar mutluluktan.Beni de panik yapıyorlar.Kayınvalidem netten bir örgü sitesi bulmuş.Her hafta orjinal bişeyler örüp getiriyor.Ben de pek sevmem örgü ama düşünüyolar diye bişey demiyorum artık.
Bu arada İzmire çok yağmur yağdı dün akşam ve tavanım akmaya başladı

Çıldırmak üzereyim.Bu zamana kadar hiç sorun olmamıştı.Yeni de boya yaptırmıştık.Çatı yapılınca bir daha boyancak artık.Ev rutubet kokmuş.her yer açık.Hasta olmasam bari.Özendikçe terslikler üst üste geliyor ya:84: