2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın hanımlarr,,,,

ayy sıbush bebegını kucagına almısır şimdi,,inşallahh...Allah yardımcısı olsun..

bugun 16.30da kontrolum var.güzel bi gun geçiririz inşallahh:68:

evettt sibelll almıştır bebişiniiiii kucağınaaa ne yaptı nasıllar acaba...

elma şekeri güzel haberlerle gelirsin inş..

İnşallah iyi geçer kontrolünüz canım.
Bende ha gittim ha gidicem derken dün biletleri aldık.Perşembe günü eşim götürecek.Cuma geri dönecek. Gidemeden doğum yapacağıma okadar inanmışımki.Hiç ayrılmayacakmışız gibi geliyordu.Çok fena oldum dün .
Eşime sordum bana trip atıp arkanı dönüp nasıl uyuyabiliyorsun 3 saat tuttum kendimi.Ben seni daha fazla seviyorum herhalde dedim ne alakası var falan dedi ısrarla sormama rağmen açıklamadı.Çok kızdırıyorsun beni falan dedi.

:31: Ben ayrılcaz diye çok üzülüyorum oda üzülüyor ama bu ara ayrı kalmamız zaten ikimiz içinde daha iyi olacak .Ailesi iyice bunaltmıştı beni.

Bende ha gittim ha gidicem derken dün biletleri aldık.Perşembe günü eşim götürecek.Cuma geri dönecek. Gidemeden doğum yapacağıma okadar inanmışımki.Hiç ayrılmayacakmışız gibi geliyordu.Çok fena oldum dün .
Eşime sordum bana trip atıp arkanı dönüp nasıl uyuyabiliyorsun 3 saat tuttum kendimi.Ben seni daha fazla seviyorum herhalde dedim ne alakası var falan dedi ısrarla sormama rağmen açıklamadı.Çok kızdırıyorsun beni falan dedi.

:31: Ben ayrılcaz diye çok üzülüyorum oda üzülüyor ama bu ara ayrı kalmamız zaten ikimiz içinde daha iyi olacak .Ailesi iyice bunaltmıştı beni.

benım eşimde öylee,, hıc konuşmazzz bende hic içimde tutamamm :1:

hadi gözün aydın canım..annene gidiyorsun değilmi? eşin sana neden trip yapıyorki canım?

hadi gözün aydın canım..annene gidiyorsun değilmi? eşin sana neden trip yapıyorki canım?

Anneme değilde babaneme gidiyorum annem mırın kırın etti resmen istemedi yani :63:
Eşim işe giderken anneme götüreyim mi seni dedi. Ya gitmiycem bir daha oraya dedim sana dedim tam işe giderken yol ettim gitti.Ama ondan sonra içim içimi yedi.Mesaj atıp bayağ bir dırdır yaptım dayanamayıp.Koca akşam surat astı.Gece erkenden yattık.Arkasını döndü.Yattı.Benimde sinirlerim bozuldu yatamadım kalktım.Ağladım ettim.Başka odaya gittim.Kalktı geldi ne yapıyorsun burada dedi dedim uyku tutmadı.Gitti geri yattı.Bende sonra yattım arkamı dönüp .Ama ben :19: dayanamayıp ona döndüm.Sonra sarıldım.Öksürük gıcık yaptı onda su falan verdim.Geri döndü oda bana sarıldı öptü barıştık.Ama koca akşam suratıma bile bakmadı yani.Ondan sonraki günde birşey olmamış gibiydik akşam dediki dün neden öyle yaptın dedi:63: akıllandın mı bakim sen dedi :63: akıllanmadım dedim. :63: Laf söyleyip gidiyorsun mesajda atmasam akşam gelene kadar sen ağlardım dedim :63: Dalga geçti şirinlik yaptı kapadık konuyu. :63:Artık beni sevmediğini düşündüm nasıl arkanı dönüp uyuyabiliyorsun anlamıyorum dedim.Hiç birşey demiyor.(Yalnız mesajda da bayağ bi kızdım yanii diyeceğimi demiştim.Bi gece küs kaldık ama ben diyeceğimi dedim ya oh :63: )

Zapzupcum ifadelerine bakınca sinirin anlaşılıyor zatenn:1: ,eşler rahat yaa, keşke bende oyle olabılsem.kayınvalıdeyı felan sallamamak lazım,eşler bunu ıstıyor,biz olgun olalım onlara söylenmeyelim,sorunda yapmayalım...bende oyle yapınca daha ıyı oluyor aslındaa,bı tutabılsemm çenemıı:63:

ben cıkıyorum kızlar ,duş alıp hazırlanayım. eşimle biraz işlerimiz var 12de alacak benıı,iş yerım evrak istedi onları toparlayacazz,bu koca göbeğimle bide nufusa,muhtarlıga vs gıdecem :60:

Anneme değilde babaneme gidiyorum annem mırın kırın etti resmen istemedi yani :63:
Eşim işe giderken anneme götüreyim mi seni dedi. Ya gitmiycem bir daha oraya dedim sana dedim tam işe giderken yol ettim gitti.Ama ondan sonra içim içimi yedi.Mesaj atıp bayağ bir dırdır yaptım dayanamayıp.Koca akşam surat astı.Gece erkenden yattık.Arkasını döndü.Yattı.Benimde sinirlerim bozuldu yatamadım kalktım.Ağladım ettim.Başka odaya gittim.Kalktı geldi ne yapıyorsun burada dedi dedim uyku tutmadı.Gitti geri yattı.Bende sonra yattım arkamı dönüp .Ama ben :19: dayanamayıp ona döndüm.Sonra sarıldım.Öksürük gıcık yaptı onda su falan verdim.Geri döndü oda bana sarıldı öptü barıştık.Ama koca akşam suratıma bile bakmadı yani.Ondan sonraki günde birşey olmamış gibiydik akşam dediki dün neden öyle yaptın dedi:63: akıllandın mı bakim sen dedi :63: akıllanmadım dedim. :63: Laf söyleyip gidiyorsun mesajda atmasam akşam gelene kadar sen ağlardım dedim :63: Dalga geçti şirinlik yaptı kapadık konuyu. :63:Artık beni sevmediğini düşündüm nasıl arkanı dönüp uyuyabiliyorsun anlamıyorum dedim.Hiç birşey demiyor.(Yalnız mesajda da bayağ bi kızdım yanii diyeceğimi demiştim.Bi gece küs kaldık ama ben diyeceğimi dedim ya oh :63: )

anladım cnm bence eşinin çok üstüne gitme eşin uzatmak istememiş anladığım kadarıyla..çok dırdırcı olmamaya çalış yani sölemek istediklerini tabiki sölemelisin ama yüzyüze hele msj atmak falan anlaşmak o şekilde daha zor olabiliyor.

Zapzupcum ifadelerine bakınca sinirin anlaşılıyor zatenn:1: ,eşler rahat yaa, keşke bende oyle olabılsem.kayınvalıdeyı felan sallamamak lazım,eşler bunu ıstıyor,biz olgun olalım onlara söylenmeyelim,sorunda yapmayalım...bende oyle yapınca daha ıyı oluyor aslındaa,bı tutabılsemm çenemıı:63:

ben cıkıyorum kızlar ,duş alıp hazırlanayım. eşimle biraz işlerimiz var 12de alacak benıı,iş yerım evrak istedi onları toparlayacazz,bu koca göbeğimle bide nufusa,muhtarlıga vs gıdecem :60:

Kolay gelsin sana da canım.
Bayağdır sakin sakin konuşuyorum.Hala hiç birşey olmamış gibi pişkin pişkin anneme gidelimmi diyince sinirlerim bozuldu.Kovmaktan beter ettiler beni senin için sustum ben demekki boşuna susmuşum.Ezdiriyorsun beni.Benimde gururum var bir daha adımımı atmıycam dedim.Ben istanbula gidince doya doya kalırsın orada falan dedim mesajda.Yaa benden özür bile dilemediler.Eşim böyle hiç birşey olmamış gibi herşeyi daha iki gün içinde unutunca nevrim döndü :52: Aa dedim benim dırdırlarımıda olmamış gibi saysın bakalım dedim içimden :52:

Günaydın kizlar Sibel saglikla kucağına almıştır inşallah bebeğini ....Zapzup canim bence giderayak eşini de kendimi de bu kadar bunaltma derim Ben tabii bana laf dusmez AMA hem bak gidiyosun da zaten gidince için icini yer sonra üzülürsün :)
Ben artık kayınvalide olaylarına falan takilmiyorum o kadar hamileliğin ilk dönemlerinde aramadı sormadı hiç ilgilenmedi falan diyodum boş yere hem kendimi hem esimi uzuyordum artık ruhsuz oldum galiba hiç takilmiyorum bu konuya cok sukur kızımın herseyi de hazır zaten...Uc haftadır gelmeyi bırak telefonla bile aramadı esimi hergün arar ondan alır havadisleri ....Oyle olunca ben de aramıyorum zaten herkes kendi dalgasında kafam da cok rahat ...Zaten biliyorum doğumdan sonra da gorumcemin kızını bahane edip misafir gibi gelip gidecek nasılsa annem de var diye benim de canıma minnet bakarım keyfime ...

kahvaltıya gidiyorumm kızlar sonrada büyük ihtimak sağlık ocağına gidicez geldiğimde görüşürüz öptüm herkesi

Herkese günaydın kızlar;

Birkaç gündür elerim şişmeye başladı :( Birde sürekli karıncalanıyor :( Bu sabah biraz daha iyi gibi..

Duş alıp çıkmam lazım. Hastaneye gidip raporuma izin başlangıç tarihimi yazdırmam lazım...İzmir'de kapalı ve yağmurlu :(( O yüzden hiç evden çıkasım yok...

Sibel kızını kucağına almıştır bu saatlerde büyük ihtimalle :) Darısı başımıza :) İnşallah o da kızı da çok çok iyidir...

Bu arada, KanalD'de Dr.Ender Saraç var. Anne sütünü arttırabilecek gıdalardan bahsediyor. Sıvı alımı çok önemliymiş. Günde 2 şişe mineralli su içilmeliymiş. Boza ve tahinpekmez çok faydalıymış. Protein almı çok önemliymiş. Sütün kalitesini arttırıyormuş. Rezene çayı da anne sütünü arttırıyormuş ve tadını etkiliyormuş.

Ben şimdilik çıkıyorumi dönüşte görüşürüz :)

Öpüldünüz :)

Günaydın kizlar Sibel saglikla kucağına almıştır inşallah bebeğini ....Zapzup canim bence giderayak eşini de kendimi de bu kadar bunaltma derim Ben tabii bana laf dusmez AMA hem bak gidiyosun da zaten gidince için icini yer sonra üzülürsün :)
Ben artık kayınvalide olaylarına falan takilmiyorum o kadar hamileliğin ilk dönemlerinde aramadı sormadı hiç ilgilenmedi falan diyodum boş yere hem kendimi hem esimi uzuyordum artık ruhsuz oldum galiba hiç takilmiyorum bu konuya cok sukur kızımın herseyi de hazır zaten...Uc haftadır gelmeyi bırak telefonla bile aramadı esimi hergün arar ondan alır havadisleri ....Oyle olunca ben de aramıyorum zaten herkes kendi dalgasında kafam da cok rahat ...Zaten biliyorum doğumdan sonra da gorumcemin kızını bahane edip misafir gibi gelip gidecek nasılsa annem de var diye benim de canıma minnet bakarım keyfime ...

Haklısın canım takmıyordum bende zaten de eşim kendi kaşındı :52: Annemlere götüreyim diyerek yani yeminimi bozdurttu.Daha bi daha asla açmaz laflarını heralde bende açmam :52: Zorla açtırıyorlar zaten benim bayramlık ağzımı şekerim yoksa hiç dert etmiyorum artık :23:

Herkese günaydın kızlar;

Birkaç gündür elerim şişmeye başladı :( Birde sürekli karıncalanıyor :( Bu sabah biraz daha iyi gibi..

Duş alıp çıkmam lazım. Hastaneye gidip raporuma izin başlangıç tarihimi yazdırmam lazım...İzmir'de kapalı ve yağmurlu :(( O yüzden hiç evden çıkasım yok...

Sibel kızını kucağına almıştır bu saatlerde büyük ihtimalle :) Darısı başımıza :) İnşallah o da kızı da çok çok iyidir...

Bu arada, KanalD'de Dr.Ender Saraç var. Anne sütünü arttırabilecek gıdalardan bahsediyor. Sıvı alımı çok önemliymiş. Günde 2 şişe mineralli su içilmeliymiş. Boza ve tahinpekmez çok faydalıymış. Protein almı çok önemliymiş. Sütün kalitesini arttırıyormuş. Rezene çayı da anne sütünü arttırıyormuş ve tadını etkiliyormuş.

Ben şimdilik çıkıyorumi dönüşte görüşürüz :)

Öpüldünüz :)

O karıncalanma bende de çok oluyor.İnternetten araştırmmıştım da normalmiş .:31:

merhaba kızlar.ben geçtiğimiz cuma günü doğum yaptım.oğluşumuzla birlikte evdeyiz artık.darısı sizlerin başına.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.akşam 5 te hastaneye giriş yaptık,gece saat 10 da da bebişimiz geldi.normal doğum yaptım.ayrıntılarını daha sonra anlatırım.şimdi oğlum ağlamaya başladı.görüşmek üzere kızlar...
canım gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin oğluşunu ayrıntıları en yakın zamanda bekleriz
selam kızlar:))) ben yarın doğuruyorum... sabah 8de sezeryana gireceğim.. kızım gelmedi bir türlü.. napalım normal dogum kısmet değilmiş demekki.. su anda tek isteğim kızımı kucağıma almak..

bugun butun gün temizlik yaptık eşimle.. sonra annemide aldık yemege gittik.. akşam hepbirlikte geldik.. duşumu aldım.. fönümü çektim.. ojemi sürdüm.. kendimi cok tuhaf hissediyorum. evde nerdeyse birbirimizle konusamıyoruz heyecandan.. bir yandan coook mutluyum yarın kızıma kavusacagım için bir yandanda bir burukluk hissediyorum sanki ondan ayrılıyormuş bedenim.. cok tuhaf işte.. acayip duygusalım.

dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. ilk fırsatta gelişmeleri yazarım size...

sibelcim belkide kurtulmuşsundur şimdiye kadar allah yardımcın olsun

Zeyl masallah kizin cok tatli,gözün aydin.Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin.

erazze canim seninde gözün aydin,Allah yavrunu anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah.

Arkadaslar gecmis sayfalari okurken nisan konusuna rastladim.Dr.um nisandan sonra dogum ya ayni gün ya 1 hafta yada en fazla 2 hafta sonra olur dedi.Cok degisiyor.Bende yaklasik ayin 17.sinden beri var ama öncesi kahverengiydi sonra pembemsi oldu.Sancilarim düzene girmedigi icin dogum yapamadm.Sanirim bugün dogum icin hastaneye gidecegim.Belden adet sancisina benzer bir agri basliyor vebiraz pembemsi akinti var.Saat 4 ten beri uyuyamadim,oldukca rahatsiz etti.Dua edin insallah normal dogum yapacagim bende......

belkide sende doğumdasındır şimdi allah tek nefeste kurtulmayı nasip etsinn

ayy bugun ne kadar doğuracak kişi varmış:52:

Back
X