2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doğum yaptım ,
Cuma gunu 31 aralıkta kontol ıcın gıtmıstım ama bebegımın kalp atısları zayıfladıgı ıcın doktorum sunı sancı ıle dogumu başlatmaya çalıştı ,ama sancı mancı yokk,acılmada yokk:60: alalım sezeryanla dedı ve epıdural sezeryan oldum , ayrıntıları dogum topıgımıze yazacamm hem o topık bıraz hareketlewnmıs olur hemen yazmaya calısacam ama yolda mısafırlerım var gelırlerse yetısmezz:66: bu duyguyu Allah tuuumm ısteyenlere nasıp etsın dıyorum ve öpuyorumm :49: :49:son kezde sunu yapiiimmm:60:

cnmmmmmmmm geldi demek bebişinn....hayırlı uğurlu olsun cnm.hoşgeldi bebişin:55::55:

slm arkadaslar yeni yiliniz kutlu olsun.

27.12.2010 tarihinde oglum bekir berk 3630gr. 51 cm olarak normal dogumla dünya ya geldi.Biraz kendimi toplayayim insallah ayrintisiyla yazarim dogum hikayemi. görüsmek üzere

güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz kızlar.darısı sizlerin başına ben oğluma bakmaya doyamıyorum pamuk gibi teni var öpmeye bile kıyamıyorum.:nazar::69:Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
deniz'de doğum yapmış gözü aydın,tulbe seninde gözün aydın cnm.Rabbim analı babalı büyütsün evlatlarınızı.:nazar:

doğum yapan arkadaşlar varmış herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütmek nasip olsun

ben yarın gidiyorum hastaneye doğum için birşey çıkmazise bebeğimi kucağıma alacağım. küçük askerim göz nurum dünyaya gözlerini açacak yaradana şükürler olsun ki bu güzel evlatlarımızı bizlere nasip etti:43:

herkesin yeni yılı kutlu olsun...
bu yılbaşını oğluşumuzla kutladık :))))
25.12.2010 da 37+2 günlük 3530 gr olarak doğdu Altan Ege'm
darısı sizlere inş....biz 2011 bekleyemedik :))))

Cuma gunu 31 aralıkta kontol ıcın gıtmıstım ama bebegımın kalp atısları zayıfladıgı ıcın doktorum sunı sancı ıle dogumu başlatmaya çalıştı ,ama sancı mancı yokk,acılmada yokk:60: alalım sezeryanla dedı ve epıdural sezeryan oldum , ayrıntıları dogum topıgımıze yazacamm hem o topık bıraz hareketlewnmıs olur hemen yazmaya calısacam ama yolda mısafırlerım var gelırlerse yetısmezz:66: bu duyguyu Allah tuuumm ısteyenlere nasıp etsın dıyorum ve öpuyorumm :49: :49:son kezde sunu yapiiimmm:60:

ay 1 gün giremedim kaç kişi doğurmuş :52:
denizde doğurmuş ama gelmemiş henuz :26:

allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
hepinizin gözü aydın kızlarr maşallah bebişlerinize
:nazar::nazar::nazar::nazar:

belguncum sanada çokk geçmiş olsun inş. bi sorun çıkmaz zamanında alırsın meleğini kucağına

dilek canımm ben doğurmadım daha buralardayım :25:
doğurmayınca attım kendimi sokaklara koçiş 2 gündür gezdiriyo bizi saolsun ondan giremedim :32:
yarın kontrolum var sabah bakalım neler olacak gelir yazarım yazmaszam anlaki doğuruyorum artık gerçi sancı mancı hiçbişicik yok şuanda :25: olacak gibide gözükmüyo hayırlısı bakalım hakkımızda sende salı gidecen sanırım niş. sezeryana gerek kalmaz ikimiz içinde:50:

elma şekeri canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun,
anne olmak çok güzel bir duyguymuş tarifi bile yok :)))
bu arada bende humana still den kullanıyorum ayrıca eczanede rezene çayı var
hem kendim içiyorum hemde bebeğime bir iki çay kaşığı veriyorum gaz sancısını rahatlatıyor....

canım Allah analı babalı büyütsün..sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah...:nazar:

ay maşallah ne güzel. Allah bağışlasın :D

elmaşekeri gözün aydın cnm.bebişlerimizin arasında 1 gün var.
beycifey ne yaptı acaba umarım sağsalim almıştır bebeğini kucağına.hadi kızlar doğurun artık :52:

elma şekeri canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun,
anne olmak çok güzel bir duyguymuş tarifi bile yok :)))
bu arada bende humana still den kullanıyorum ayrıca eczanede rezene çayı var
hem kendim içiyorum hemde bebeğime bir iki çay kaşığı veriyorum gaz sancısını rahatlatıyor....

rezene çayı bende aldırmıştım ama geri verdim.bebeğin gazı için faydası oluyorsa alayım bari.çok şüküür fazla gazı olmuyor ama olduğu zaman rahatlatır en azından:69:

bebişlerine kavuşanları tebrik ediyorum
ALLAH bebişlerimizi korusun

bende artık doğurayım ya sancı çekmekten öldüm
en son 40 dakikaya indi arası

ay bi doğursam kızıma kavuşsam
bel ağrısı kasık ağrısı
kramp çok yoruldum

Ay bulut ben senin gibi olsam sabırsızlıktan ölürüm herhalde kasık ağrım oluyor az az,sırt ağrım cok oluyor kaburgalarım cok acıyor.Kızım da o kadar büyük değil 2 400 ama sığamiyorum sanki içime. Allah güç kuvvet versin sana hayırlısıyla kolaylıkla olur ınşallah dogumun

mrb kızlar
uzun zamandır giremiyorum doğumdan beri kayınvalidemler bizde onların yanında fazla bilgisayarla uğraşamıyom
epey kişi doğum yapmış.
doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun gözünüzaydın ALLAHIM hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin
henüz doğum yapmamış arkadaşlara da ALLAH kolaylıkla kurtarsın.
bizim kızlar geceyle gündüzü karıştırıyorlar gece beni hiç uyutmuyolar gündüz mışıl mışıl uyuyo hanımlar
şimdi neyse ama işe başlayınca bi hayli zorlancam gibi.ama canları sağolsun da onlar için yorulmak da güzel

kızlar cok sık giremiyorum... doğum yapanlar olmuş:))))))))))))) hepinize hayırlı olsun saglıkla aldınız sizlerde bebişleri kucagınıza darısı bekleyenlerin başına:)))

benim kızım şimdiden tombikleşmeye başladı.. gündüzleri uyandıramıyoruz geceleri uyutamıyoruz prensesi:)) ama her hali çok tatlı:nazar: kendinize iyi bakın kızlar ben cok kalamıyorum bir türlü biraz daha zaman geçsin dönücem topiğimize:)))öptümmmm

Ayy ya sizleri gördükçe daha da acele ediyorum doğum icin.Allah kolaylık versin.Bebislerinizede size de güç kuvvet versin.İnşallah uyku düzenlerini de sağlarlar çabucak.Maaşallah yaa

Ayy ya sizleri gördükçe daha da acele ediyorum doğum icin.Allah kolaylık versin.Bebislerinizede size de güç kuvvet versin.İnşallah uyku düzenlerini de sağlarlar çabucak.Maaşallah yaa

ALLAH hayırlı zamana koycun canım yaa
bak bizimkiler erken oldu yoğun bakım küvez epey sıkıntı atlattık.bugünümüze şükür.
inşallah seninki de zamanında ve sorunsuzca olur
doğum yapıp yanının boş kalması eve elinde eşyalar bebekler hastanede dönmek gerçekten çok zor bi duygu.RABBİM sana da kimseye de yaşatmasın bunu
bu arada ii dileklerin için teşekkürler

herkese ii geceler kızlar ben hala yatak döşeğim dün hele felakettim sadece sıvı tüketiyorum çorba yoğurt su..ıhlamur sürekli ocakta kaynama halinde annemin ve kuzenimin sıktıkları portakal greyfurtların haddi hesabı yok.. bugünde hep aynı moddaydık ama biraz daha iyiyim gözlerim burnum aksada en azından yatarak geçmiyor bedenim daha kuvvetli sanki inş iileşirim birkaç güne gerçi yarında kontrolümüz var sabah inş yine çıktım diye daha kötü olmam.. yarın bakılcak kızımın durumuna biliyorsunuz bakalım kordon ne halde nabzı kalp atışları düzene girmişmi görcez bol dua edin bizim için..

Başak Dilek ecedemir Gülay neva burcum cansev güldeşeker çok teşekkürler canlar! :71::71::71: allah razı olsun gerçekten zormuş hastalık.. aman siz hasta olmayın kendinizi koruyun cansev ve başak sizde inş doğuma kadar atlatırsınız tamamen..

elma şekeri doğum yapmışsın cnm gözün aydın olsun ha öle ha böle derken hem şaşırdım hem çok sevindim. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhatli..epidural sezeryan nasıldı? bende sezeryan olursam düşünüyorum ama emin değilim bir ara anlatırsan sevinirim tekrar gözün aydın olsun

gözümden kaçanlar varsa kusura bakmayın kızlar gözler yaş içinde.. herkesi öptüm..

slm kızlarr ben gece kuşu oldum
sancım yok demiştim akşam ama gece sancım tuttu 2 den beridir ayaktayım
şuanda 6 dk da 1 e düştü sancılarım dua edin bana sabah kontrolum vardı zaten 9 30 da ozamanda kadar gitmeyi düşünmüyorum çok zorlanmazsam tabi inş. kolay ve normal bi doğum olur..

galiba oğlum bugün gelecek kendimi tuhaf hissediyorum gerçekten :69:
dualarınızı eksik etmeyin..

Back
X