2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım korkma,aynısı bende de oldu ve oluyor da hala.Bebek büyüdükçe yeri daralıyormuş o yüzden de ağrı oluyormuş,ne yapalım bebişlerimiz için her türlü ağrı çekilir

Allah analı babalı büyütsün inşallah Gözünüz aydın...

selam kızlarr,

bugün dr. kontrolümüz vardı nasıl heyecanlıydım ama dr.m yarına aldı randevuyu 1 gün daha geç görücem kızımı sağlık olsun..

ZAPZUP canım bebek iice kendini yaslıodur oraya ondan acıodur sanırım.

Dilekcim gozunaydin Allah anali babali büyütsün canım ben göremeyince tahmin etmiştim zaten :)Bebisin boyu kilosu da cok iyi maşallah ikinize de...

Dilekcim gözün aydın allah anali babalı büyütsün
hadibakem ve ikoerd sağolun canlarim gripte olunca hic tahammül edemiyorum sırt ağrıma allahtan sancım kasik ağrım yok

benim oğlanda sağcı. sürekli sağ tarafıma öyle yaslanıyorki sol tarafım nerdeyse boş. karnım hep yamuk. kemiklerim çok ağrıyo. yalvarıyorum bazen oğluma azıcık poponu diğer tarafa çekermisin diye. sağ tarafımı yırtıp çıkmaya çalışıo sanki

Dilekcim gözün aydın sancıların kendiliğinden başlamış ve doğmuş minik kuzun allah analı büyütsün

Senin yerini ben devralıcam galiba ne sancı var ne açılma nede kzım doğum kanalına girmiş. 9 gün kaldı ama bizim kız yerinden pek memnun doğacak gibi görünmüyor Doktorumuz beklenen tarihten sonra 3-4 gün daha bekleriz sonrasında duruma göre karar vericez dedi. Çatı muaynesi doğumu tetikliyor diyorlar bugün yaptı doktorumuz umarım tetiklerde suni sancıya gerek kalmadan kavuşuruz kızımla

Belgun dün seni göremeyince doğurdu diye düşünümüştüm ama buralardasın hala

merhaba arkadaşlar bugün adet ağrılarım var bir ara baya ağrıdı akıntıda geldi keyfim yok bugünlerde nedense günümde belli olduğundan beri tuhafım aslında birden geçsin istiyorum günlerim.

amin canım darısı başıma olsun inşallah bebeğine ve sana kocaman maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah .

dilekcim masallah,Allah nazarlardan korusun anali babali büyütsün canim.Gözün aydin olsun.Sonunda geldi bizim yaramazlar.

Herkese saglikli,kolay dogumlarrrrrrr

Kızlar bu sırt ağrısı doğum belirtisi olabilir mi hic kasık ağrım yok kasılmam oluyor mu anlamıyorum ama kızımın hareketleri normal.Bi tek sırtım sancıyor bademciklerimde sis aglamak uzereyim cok canım aciyor
ailem de ayrı bunalttı beni burada zaten .Eşimde aklım ayrı kaldı evi annesi babası toparlıyor esyalarimi perişan ederler beğendiklerini de almazsalar iyidir yani ağrı bi yandan bi yandan düşünceler öyle bunaldm ki
Sinirleri yatıştıracak bildiğiniz bitki varmı kızlar

Son düzenleme:
bende 68le doğuma girdim 65e düşmüşüm 3 kilo gitmiş oda bebek zaten.bugün dikişimi aldırdım yavaş yavaş veririm kilo hiç acelem yok

Dilekcim, gözün aydın, Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün bebişini... :)

slm kızlar
sabah 10 da nişanım geldi kanama gibi başladı
annemle evde sancıların sıklaşmasını bekliyorum
akşama doğru hastaneye gitcem
kızım geliyor bizim için dua edin

Canım, dualarımız seninle ve bebişinle...Allah yardmcınız olsun...Güzel haberlerini bekliyoruz :)

dilek hayırlı uğurlu olsun.tabii doğum yapan arkadaşlarımızada..
benimde bugün tarihim belli oldu 21 ocak cuma alacağız oğlumuzu kucağımıza inşallah.aslında biraz moralimde bozuldu.ilk oğlum 4,500 doğmuştu bugün doktorum dedi ki bu abisi gibi değil ancak 3-3.5 kilo doğarmış.gerçi ben bu oğlumda çok az kilo aldım gebelik şekerinden dolayı dikkat ettim hep.bu haftalarda bozasım var diyetimi
benimle aynı dönem olan arkadaşlar sizin bebeklerinizin kilosu nasıl?

Hunny hala burada misin ben doğum yapmışsındir artik demiştim Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin

sorma cnm hala burdayımm
bebiş yerini sevdi heralde gelmek istemio ama beni zorluyo, karnım yırtılcak gibi çok gerildi, aşağı çekiyo bebeğin kilosu normal 3 kilo ama bana çok ağar gelioo
doktor bugün yarın gelir dedi akıntım çok fazla yürüyüş yapınca da karnım iice acıo artık,
ayy eşim geldi yemek yedik ondan hemen yazamadım
neyse, yani daha doğuramadımm
Allah ım vakitlice sağlıcakla doğurmak nasip etsin hepimiseee
buarada bursa dan bi tek ben kaldım galiba doğurmayan
bugün 10. aya girdik. bakalım ne zaman gelicek...
öle sancımda yok ama ağrım çok...

Benim bile ağrılarım arttı seninkileri düşünemiyorum ya ben 3 hafta daha nasıl dayanıcam bilmiyorum sırtım çok aciyor ağlaya ağlaya gezdim hep evin içinde bugün

Merak etme canım Bursa'dan sona kalan sen degilsin ben de varım :) İnşallah saglikla ve kolaylıkla alırız bebislerimizi kucağımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…