• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneleropuyorumnanaktan
bugün bende bulantıyla uyandım kuru kuru öğürtüden başka bişi yok boğazım acıyor artık:bbo:
birde karnımın alt kısmında seğirmeler oluyor hissetmek için erken daha neden oluyor acabaCADIARZU

canım merhaba ben daha randevu almadım bebıslerımız aynı sanırım bende 3 temmuza alayım dımı

canım bu tarihi bana doktor verdi o tarihte bebişim tam 12 hafta 2 günlük oluyor,bunun için sende doktorunla bir konuş istersen hatırlat doktoruna,ona göre randevu versin sana opuyorumnanaktan

günaydınn güzel annelerr

benide tam 12+2 de çağırdı ama genel olarak 11-14. haftalar arasında yapıldığı için herkesi farklı günlerde çağırabiliyo dr lar

günaydın kızlar,
benimde ara ara bulantılarım devam ediyor ama çok değil hafifledi artık sadece geceleri uyuyamıyorum bir türlü sebebini bilmiyorum.
3 Temmuzda ikili testlerim var doktorum o gün cinsiyeti de öğrenebileceğimizi söyledi,hayırlısı artık.

ozaman benimkiside belli olur mu acaba bilmiyorumkismile

selam kızlar
şirinem geçmiş olsun canım dün serum mu taktılar
çok geçmiş olsun

denizciğim benide temmuzun ilk haftası çağırdı
hesapladım 11.haftaya geliyor
aynen bende evde olacağım günleri bekliyorum
hele son aylar hiç çekilmez dışarı çıkmak
sanırım ben ocak başına kadar çalışıcam:((
belki izin ve rapor olayına da aralık ayı gibi girerim

selam kızlar
şirinem geçmiş olsun canım dün serum mu taktılar
çok geçmiş olsun

denizciğim benide temmuzun ilk haftası çağırdı
hesapladım 11.haftaya geliyor
aynen bende evde olacağım günleri bekliyorum
hele son aylar hiç çekilmez dışarı çıkmak
sanırım ben ocak başına kadar çalışıcam:((
belki izin ve rapor olayına da aralık ayı gibi girerim

Dün Çok kötüydüm canım dayanamadm ıkı şişe serum taktılar sımdı daha ıyıyım

çok geçmiş olsun canım ya:(
Allah yardımcın olsun
bende herşeyden azar azar yersem iyiyim
yoksa midem mahvoluyor:(

çok geçmiş olsun canım ya:(
Allah yardımcın olsun
bende herşeyden azar azar yersem iyiyim
yoksa midem mahvoluyor:(

sanada cok gecmıs olsun canım aralıkta bebeklerı olacak annelerın sayfasını gezıp sordum gecen gun 10 haftanın ortalarına dogru nıspeten azalmalar oldugunu yazdılar umarım bızımde oyle olur bazılarıda 12 haftaya dogru bıcak gıbı kesıldıgını soyledı hakkımızda hayırlısı

burası felaket sıcak kötükedihüso

bende dayanabildiğim yere kadar çalışacağım sonra çalışmayı düşünmüyorum ama tazminat alamayacağım kendi isteğimle çıktığımdan dolayı off off

Back
X