• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    39
Kızlar merhaba. Bugün çocuklarla parka gittik, gezdik, eve geldik salladık uyuttuk derken ben de uzanayım dedim. Uyandığımda karnımda ve vajinamda baya ağrı vardı. Hiç böyle olmamıştı. Dinlenince geçer mi acaba?
Merhaba. Geçen gün göbek çevremde ağrı değil ama kasılma hissettim doktoruma sordum. Fazla ayakta kaldıysan ve su tüketimini azalttıysan olur bunlar dedi. Dinlen bol bol su iç dedi. Gerçektende dinlenince geçti. Muhtemelen seninkinde fazla ayakta kalmaktan canım 😊 dinlen ve su tüketimini arttır biraz geçer inşallah 🌸

Merhaba. Geçen gün göbek çevremde ağrı değil ama kasılma hissettim doktoruma sordum. Fazla ayakta kaldıysan ve su tüketimini azalttıysan olur bunlar dedi. Dinlen bol bol su iç dedi. Gerçektende dinlenince geçti. Muhtemelen seninkinde fazla ayakta kalmaktan canım 😊 dinlen ve su tüketimini arttır biraz geçer inşallah 🌸
Hala doğru düzgün su içemiyorum maalesef. Kusmalarım bitmedi. Onun da etkisi var sanırım

Kızlar merhaba,
Fetal dna testimiz çıktı, çok şükür güzel sonuçlar, ama cinsiyet söyledikleri gibi yazmamışlar, söylemediler 🤣 M Mucizelerimiz
Perşembe akşam doktora sonuçları göstermeye gideceğiz, belki o gün görürüz cinsiyeti 🙏

13+2’yim, bulantım 2 gündür çok azaldı, hala tiksinmelerim devam ediyor ancak bugün ilk defa normal bir şekilde yemek yedim; 1.5 aylık açlıktan sonra bu benim için mucize gibi bişeydi… hala tamamen normale döndüm diyemem ama bugün farklıydı hissettim. 4 gündür hiç kusmadım bu bile bir mucize. İnşallah gittikçe iyiye gider çünkü henüz hiç kilo almadım 🥹

Çok yorulunca sol kasığımda ağrı oluyor benim de ama doktor rahim büyümesinden demişti, dinlenince de geçiyor gibi sanki.

Göbüşüm hafiften belirginleşti, aynı pantolonlarımı giyiyorum ama artık ele geliyor 🤣

Sivilcelerim devam ediyor, antibiyotik kullanıyorum maalesef; yavaş yavaş sönmeye başladı, çok ağrılıydı en azından ağrıları geçti.

Son durum bu şekilde 🌸

son birkaç gündür çok burun tukanıklığı yaşıyorum 12+3 deyim. Akşamları çok rahatsız ediyor horlama yapıyor.. ne yapsam bilemedim 🤷🏻‍♀️ başka bunu yaşayan var mı ?

Bende aynı durumdayım bugün çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum burada birkaç kişiyi de görünce demekki normal diye düşündüm
Ben de son 1 haftadır aralıksız baş ağrısı çekiyorum. Zaten ilk 3 ay yattım 16. Haftam bitti bugün. Artık rahatlarız derken her gün farklı bi arıza çıkıuor sanki :( bende bide migren var aman allahım karanlıktan çıkamıyorum uyutmıyor bile :( Bu haftalarda normal diyorlar :/

Ben de dun grip oldum bugun doktora gitmistik parol minoset disinda hap olarak bisey icme dedi ama bogaz spreyi burun spreyi kullanabilirsin dedi aklinda olsun bogazin agriyorsa agri kesici sprey sıkılırmış
Yok şükür boğazım ağrımıyor benim ama genzim çok dolu ve akıyor oda +bulantı yapıyor. Size de çok geçmiş olsun. Buna da şükür diyorum ama gözümde de büyüyor bunca zaman böyle bulantı ile nasıl gröecrk diye

12.haftadayım bacağımda ve belimin alt kısmında yürürken, merdiven çıkarken bıçak saplanır tarzda krampa benzer ağrılar oluyor daha erken değil mi bu ağrılar için ve ne iyi gelir
Merhaba bu bende de oluyor , yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Bunu her yaşadığımda telaşlanıyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum. Normaldir diyorum, içimi Ferah tutmaya çalışyorum 🌝 lütfen sizde sakin kalmaya çalışın , normaldir. Bedenimiz çok şey oluyor☺️

Kızlar merhaba,
Fetal dna testimiz çıktı, çok şükür güzel sonuçlar, ama cinsiyet söyledikleri gibi yazmamışlar, söylemediler 🤣 M Mucizelerimiz
Perşembe akşam doktora sonuçları göstermeye gideceğiz, belki o gün görürüz cinsiyeti 🙏

13+2’yim, bulantım 2 gündür çok azaldı, hala tiksinmelerim devam ediyor ancak bugün ilk defa normal bir şekilde yemek yedim; 1.5 aylık açlıktan sonra bu benim için mucize gibi bişeydi… hala tamamen normale döndüm diyemem ama bugün farklıydı hissettim. 4 gündür hiç kusmadım bu bile bir mucize. İnşallah gittikçe iyiye gider çünkü henüz hiç kilo almadım 🥹

Çok yorulunca sol kasığımda ağrı oluyor benim de ama doktor rahim büyümesinden demişti, dinlenince de geçiyor gibi sanki.

Göbüşüm hafiften belirginleşti, aynı pantolonlarımı giyiyorum ama artık ele geliyor 🤣

Sivilcelerim devam ediyor, antibiyotik kullanıyorum maalesef; yavaş yavaş sönmeye başladı, çok ağrılıydı en azından ağrıları geçti.

Son durum bu şekilde 🌸
Çok sevindim gözünüz aydın 😍 çok şükür sıkıntılı süreci atlattınız 😊 bende bugün detaylı ultrasona girdim ikisinde de herşey normal gözüktü sadece bebeğin birinde kalbinde hafif parlaklık var ama doğuma kadar geçebilir dedi üzülmenizi stres yapmanızı gerektiren birsey yok dedi ama yine de biraz tedirgin oldum 🥲 baya büyümüşler benimde hafiften göbeğim belirmeye başladı,geceleri uyandığım zaman bebeklerin oldugu yeri anlayabiliyorum.Oldukları yer sert ve topak şekilde elime geliyor 🤷‍♀️ Hareketleri hissetmeye başlasaydık artık 🤲🏻🤲🏻

Önce sakin kalınki bebişinizde iyi olsun. Hamilelikte 9 ay boyunca kusma koku hassasiyeti bunlar devam edecek diye birşey yok ki. Hatta 2.trimerster için gebeliğin balayı derler. Belirtilerinizin azalması çok normal. Düşük kısmına gelirsek şiddetli ağrı kanama görmezseniz yolundadır demektir bir çok şey. Çok endişeli hissedecekseniz eğer bu süreç boyunca fetal dopler cihazı alıp evde kalp atımını dinleyebilirsiniz 💕
Yanlış hatırlamıyorsam bugün sizin cinsiyet partiniz vardı sanki 🫣 ne yaptınız merak ettim 🫢🫢🫢

Çok sevindim gözünüz aydın 😍 çok şükür sıkıntılı süreci atlattınız 😊 bende bugün detaylı ultrasona girdim ikisinde de herşey normal gözüktü sadece bebeğin birinde kalbinde hafif parlaklık var ama doğuma kadar geçebilir dedi üzülmenizi stres yapmanızı gerektiren birsey yok dedi ama yine de biraz tedirgin oldum 🥲 baya büyümüşler benimde hafiften göbeğim belirmeye başladı,geceleri uyandığım zaman bebeklerin oldugu yeri anlayabiliyorum.Oldukları yer sert ve topak şekilde elime geliyor 🤷‍♀️ Hareketleri hissetmeye başlasaydık artık 🤲🏻🤲🏻
Çoook teşekkür ederimm, hep güzel haberler alalım inşallah 😍🙏🏻 o parlaklık olayına takılmayın, kaç kişiden duydum; zamanla kayboluyormuş; doktorlar çok ufak risk bile görseler büyüterek söylüyorlar, doktorunuz öyle dediğine göre gerçekten önemli bir şey olmamalı 🌸
Sizin ikiz olduğu için bizden daha hızlı hissedersiniz belki ilerleyen haftalarda😍

Back
X