- Konu Sahibi teknekazintisii
- #3.441
senınde mıden bulanıyormu canım
Hemde ne biçim bir de ben kola çok içiyordum .Bıraktım limonata içiyordum devamlı öyle bir bıktım ki.Bu ara şeftali suyu içiyorum artık :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senınde mıden bulanıyormu canım
Hemde ne biçim bir de ben kola çok içiyordum .Bıraktım limonata içiyordum devamlı öyle bir bıktım ki.Bu ara şeftali suyu içiyorum artık :kedi:
limon güzel fikir cnm ama maden suyunda kafam karışık kmi doktorlar hamilelikte önermiyor çünkü :uhm:
Şeftali suyunu fazla içme bence bende içiyordum bıraktım kabız yapıyor çünkü
Limon sıkıp içiyordum hep limondan bıktım şimdi düz içiyorum.Midemi öyle bir rahatlatıyorki .Hem içinde mineraller var belki asitli olduğundan zarar verebilir ama okadar da asitli içmiyorum ben
canım umarım etkılenmıyordur cunku aç gezıyorum valla
boğazım ağrıyor hasta olmasam iyi naneli şeker yiyorum akannehir
merhaba kızlar..bende yaklasık 9 gun once az leke olmustu..
doktora gıtmıstım..
ılaç kullandım..anneme geçtım doktordan 9 gun orda dınlendım...
bugun yıne doktora geçtım..ikili test ıçın cagırmıstı..
ultrasonada gırdım...
çok sukur..şimdilik ıyıyız..ınşallah hersey yolunda devam ederr..
ya kızlar bişey sorcam size uykusuzluk çeken varmı normalde uykuya doymazdım hamile kaldığımdan bu yana günde 4 saat falan ancak uyuyorum herkes gündüz bile uyuyomuş böyle olan varmı aranızda
merhaba kızlar.su içemeyen arkadaşlar içine bir kaç damla limon damlatıp içebilirsiniz.zira su'dan öyle tiksinmiştimki birüsürü marka degiştiridm yine kokuyordu bana göre:))sonra çareyi limon sıkıp içmekte buldum..
maden suyu içebilirsiniz içindeki minareller yararlıdır demişti doktorum.
mehaba arkadaşlar bende ocak annesiyim.buğün doktora gittik bebeğimi gördüm güneşleniyordu canımın içi.o pozisyonda yatmış:)))çok güzel bir duygu ya allah herkeze yaşatsın .benim ikinci olmasına rağmen çok heyecanlandım.idrar yollarında az intihab varmış tedbir amaçlı bir kullanımlık antibiyotik verdi.kullansammı acaba aranızda kullanan varmı.
bebek etkilenmiyo merak etme için rahat olsun, zaten 3 çok fazla değil benim bi arkadaşım 10 kilo verdi. doğum yapacak nerdeyse hala hamilelik öncesi kilosuna ulaşamadı. hamileliğide sağlıklı bir şekilde devam ediyor.
yaa kızlar benden sanki dünden beri su geliyor şimdi tuvalete gittim peçete ıslak akıntı değil çiş değil böyle bişey yaşayan varmı
canım yürüyüş yapmaya çalışvalla sözünden hiç çıkmıyorum zatende şöyle bi durum var ben zaten normalde tatlı ve ekmek hiç yemem yemeklede aram hiç yok şu an yumurta peynir ve meyveden başka hiç bişey yemiyorum bu kiloyu nasıl alıyorum anlamadım gitti
geçen bi arkadaşa sordum kaç aylık diye :hulya:bende ilk beş ayda 3 kilo vermiştim ama beş aydan sonra yesen de yemesen de bomba gibi oluyosun hiç takma kafana bebişinin gelişiminde bi etkisi olmuyo
canım ben içemiyorum malesefmerhaba kızlar.su içemeyen arkadaşlar içine bir kaç damla limon damlatıp içebilirsiniz.zira su'dan öyle tiksinmiştimki birüsürü marka degiştiridm yine kokuyordu bana göre:))sonra çareyi limon sıkıp içmekte buldum..
maden suyu içebilirsiniz içindeki minareller yararlıdır demişti doktorum.
ne güzel bir mutluluk yamehaba arkadaşlar bende ocak annesiyim.buğün doktora gittik bebeğimi gördüm güneşleniyordu canımın içi.o pozisyonda yatmış:)))çok güzel bir duygu ya allah herkeze yaşatsın .benim ikinci olmasına rağmen çok heyecanlandım.idrar yollarında az intihab varmış tedbir amaçlı bir kullanımlık antibiyotik verdi.kullansammı acaba aranızda kullanan varmı.
bende en çok çubuktan,kızarmış ekmekten ve zeytin ekmek yemektennanelı şekerden nanelı sakızdan çubuk krakerden badem krakerden ve mısbon sekerden usandım gercekten bu gunler bı gecseeeeeeeyvahedigeldismile
canım o bendede oluyor ama ben akıntı sanıyordumyaa kızlar benden sanki dünden beri su geliyor şimdi tuvalete gittim peçete ıslak akıntı değil çiş değil böyle bişey yaşayan varmı
umarım önemli bişey degıldır canım ama bence doktora gorunmende fayda var
akşam yatmadan önce kullanayım canım.evet doktor tedavi edilmezse idrar yolu enfeksiyonu düşüğe ve erken doğuma sebep olabiliyormuş allah korusun.sende tekrar doktora git istersen tatlım ihmal etme....ahsencim merak etme doktorun önerdiyse kullan bende kullandım malesef haal tam geçmedi idrar yolalrı enfeksiyonu hamilelikte önemli tedavi edilmesi gerkiyor oyüzden rahat ol ve bol bol su iç çok faydası var
yaa kızlar benden sanki dünden beri su geliyor şimdi tuvalete gittim peçete ıslak akıntı değil çiş değil böyle bişey yaşayan varmı
sirinem ben hala çıkarıyorum ilaç kullanmama rağmen devam ediyo
başlarda 8/10 kez çıkarıyodum ben de hepsinden bıkmıştım bikaç gündür limonlu jelibon yiyorum iyi geliyo