- Konu Sahibi teknekazintisii
- #3.401
hoşbulduk yaş 29 65 kiloyla kaldım doğum tahminim yok 1 ocaktan sonra bekliycez her an için dedi doktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk yaş 29 65 kiloyla kaldım doğum tahminim yok 1 ocaktan sonra bekliycez her an için dedi doktorum
canım ekledim ama yinede bilgilerin eksik
boğazım ağrıyor hasta olmasam iyi naneli şeker yiyorum akannehir
bi satla cinsiyeti yazmadım cnm satı özellikle yazmadım çünkü geç döllenme benimki ama yinede yazıyım 15 nisan cinsiyet tahminim erkek
boğazım ağrıyor hasta olmasam iyi naneli şeker yiyorum akannehir
benimde geç döllenme canım ben normal olanı yazdım kendim de de nasılsa zamanla kapatır arada ki açığı![]()
naneli şekerdenmi ağrıyor boğazın okadar çokmu yiyosun kaydirigubbakcemile3 kız dişlerine dikkat etlmaz:
canım hakkında hayırlısımerhaba ocak anneleri. beni listenizden silin çünkü dün bebeğim bana veda etti. Bu yaşadğımı ikinciye yaşıyorum. yıkımım daha büyük. daha fazla yazamıycam. kalp atımı durmuş onun için kaybettim.
Allah yardımcın olsunsankı azaldı ama hala ıstıfra edıyorum ıstahımda duzelmedı ama gececektır belkıde 11 hafta olmak uzre sende durumlar nasıl
canım çok geçmiş olsunsabertmeye çalıştım ama bi anda nasıl anlatsam panik atak gibi oldum sanki ya çok üzüldüm sonra ama o an o duygularla baş edemedim malesefbenneyaptımki
benim doktorumda o şekilde söyledikızlar ben şuanda 8+2 hamileym.bir sitede gördm 7+0 we 7+6 arası 8 haftalık...8+0 we 8+6 arasıda 9 haftalık oluomuş...yani ben şuan 9 haftalıkmıyımm .nasıl oluo bu hesap doğrumu
canım hayırlı olsunslm kızlar benide listeye eklerseniz sevinirim allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş
canım inşallah hasta olmassınboğazım ağrıyor hasta olmasam iyi naneli şeker yiyorum akannehir
benimkide geç döllenmebenimde geç döllenme canım ben normal olanı yazdım kendim de de nasılsa zamanla kapatır arada ki açığı![]()
benimkide geç döllenme
ilk doktora gittiğimde hayal kırıklığına uğradım resmen
6 haftalığım diye şişerken doktor 5 haftalık dedi sempatiksalakcinni
yok tatlım naneli şeker rahatladığı için yiyorum yeni başladım zaten nazar mı değdi acaba :uhm: ne güzel sorunsuz gidiyordum
bende şişiyorum 65 le kaldım şu an 70 kiloyum 8 haftalığım gören 6 aylıkmı diyo kafayı yiyorum
canım bende şişiyorum valla:)
kilo aynı ama akşama kadar göbeği bi görsen 4-5 aylık dersin:)
kimiside yüzün dolmuş diyor
daha bismillah son aylar düşünemiyorum halimi:)