• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
nihayet cuma geldi benim için haftanın son çalışma günü çok şükür,yarın evdeyim,bol bol uyurum,1 haftadır sürekli yağan yağmur beni daha da bir uyuşuk yaptı,uykulu uykulu dolaşıyorum:)

Selam kızlar doktordan geldim
bebişimizi gördük 5 cm olmuş kıpır kıpırdı doktor erkek diye tahmin etti ama 1 ay sonra kesin söyleriz bir şey alma yapma şimdiden dedi ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı
ikili test için kan verdik sonucu yarın çıkacakmış
tansiyonum yüksek çıktı sadece bir hafta boyunca ölçüp haftaya tekrar gideceğim

denizcim gözünaydın,sağlıkla gelsin prensin inşallah,bende kız hissediyorum haftaya cumartesi bakalım gösterecek mi ufaklık cinsiyetini,sağlıklı olsunda önemli olan bu opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...
bende dün dayanamadım.. rapor sonuçlarımı faxlattım.. dr. aradım herşey yolunda dedi...şükür...
bu arada benim göbiş bayaa büyüdü.. sizin ne durumda?? :CüvCüv:

ilk başlarda büyümüştü şimdi küçüldü kaydirigubbakcemile3 şişkinlik vardı o zamanlar,ama yinede pantalonlarımın düğmesini kapatamıyorum,yani çok büyümedi henüz ama ben büyüsün istiyorum artık,zaten internetten okuduğum kadarıyla ilk kez çocuğu olacak olanların 20. haftasında,ikinci çocuğu olacaklaın 16. haftasında göbekleri dışardan belli olurmuş,farkedilirmiş..

selam kızlar
bebekleri büyütmüşsünüz:))
12.haftaya ne kalmış şurda:)

tuğçe canım bende bursada olmadığım için
yardımcı olamıyorum malesef
bursalı arkadaşlar yardımcı olur sana

denizciğim doktora gitmişsin
hayırlı olsun doktorun kesin olmamakla birlikte
erkek demiş gamyoncuiremsu
hadi bakalım yavaş yavaş cinsiyetler
belli olmaya başladı

canım daha öncede konusmustuk ben medıcal parkta ahmet yılmaza gıdıyorum yarındarandevum var yıne sen neden degıstırmeye karar verdın pekı

ya hç memnun diilim hç ilgilenmio insanı ferahlatmıo.soğuk çok böle bi hoşgeldn bile demio okdr yani ..peki medikal park da fiyatlar nasıl bnm şuan bağkur olucak ama daha dewreye grmedi normal olarak gidicem yani..

ya hç memnun diilim hç ilgilenmio insanı ferahlatmıo.soğuk çok böle bi hoşgeldn bile demio okdr yani ..peki medikal park da fiyatlar nasıl bnm şuan bağkur olucak ama daha dewreye grmedi normal olarak gidicem yani..

ben ssklıyım canım 45 lıra gunduz 6 dan sonra özel muayene yapıyor oda 100 lıra bıldıgım kadarı ıle ama ıyı bır doktor ıstersen bı gıdıp gorus

tahliller falan nasıl..bende ssk bağkur olmadığı içinde 100 çok fazla..konurda 60 dı.ay bilmiorum ya...walla moralim bozulduu

Back
X