- Konu Sahibi teknekazintisii
- #3.621
bugun doktora gdcem byk ihtimal 2 testm war yapılıck ozman sorayım bakayım
8. haftadasın snaırım ikili test için erken değil mi? bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun doktora gdcem byk ihtimal 2 testm war yapılıck ozman sorayım bakayım
Benim sinirlerim çok bozuk .Eşimin ailesi bunaltıyor bi aydır zırt pırt geliyorlar.Zaten halsizim zarzor 2 katlı evi temizliyorum gelip içine edip gidiyorlar evin şuan gene buradalar.Sinirlerim öyle bozukki öööyle oturuyorlar noluyosa
canım belki söylemesi kolay diyeceksin ama canını sıkmamaya çalış.çünkü bundan sen ve bebeğin zarar görüyorsunuz.eşine anlat durumunu onların yanında da halsizliğini belirt belki anlarlar
Selam kızlar doktordan geldim
bebişimizi gördük 5 cm olmuş kıpır kıpırdı doktor erkek diye tahmin etti ama 1 ay sonra kesin söyleriz bir şey alma yapma şimdiden dedi ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı
ikili test için kan verdik sonucu yarın çıkacakmış
tansiyonum yüksek çıktı sadece bir hafta boyunca ölçüp haftaya tekrar gideceğim
Selam kızlar doktordan geldim
bebişimizi gördük 5 cm olmuş kıpır kıpırdı doktor erkek diye tahmin etti ama 1 ay sonra kesin söyleriz bir şey alma yapma şimdiden dedi ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı
ikili test için kan verdik sonucu yarın çıkacakmış
tansiyonum yüksek çıktı sadece bir hafta boyunca ölçüp haftaya tekrar gideceğim
oh ne güzlel içiniz rahatladı. Bİzde haftaya cuma gidicez ikili teste merakla bekliyoruz.
gözün aydın canımm darısı başımıza:)) sen erkek istiyordun zaten değilmi??? hadi hayırlısı olsun
teşekkür ederim kızlar erkek hissediyordum ama kız istiyordum ama öyle gördüm ya hiç önemi yok pipisini yerim ben onun kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden