- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.161
kızlar topuklu ayakkabı giyiyormusunuz?
merak ettim ben giyiyorum :kedi:
ben çok az topuklu giyiyorum ama rahat topuklu gibi gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cancercim aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler canım
valla ben 14+1'deyim ama hala cisiyeti göremedik,benimkisi hep sırtüstü yan yatıyor,hiçde göstermeye niyeti yok valla,bende 28'de 3lü teste gidicem.İkili de bir sorun çıkmadı ama doktorum yinede yapalım içimiz rahatlasın dedi![]()
günaydın kızlar.... 2 gün giremedim sayfalar dolmuş oku oku bitmedi.. ama hep güzel şeyler maşallah..
benimde marmaristen annemler geldi.. 2 gün izin aldım işten.. uzak olunca anneler ablalar çok özleniyor.. dün de eşimle evlilik yıldönümümüzdü son yalnız kalışımız :)) artık hayırlısıyla 3 kişi olacağız... bu arada sesim kısılmış ohaoldumsmile inşallah çabuk geçer :) 17 sinde dr.la randevumuz var inşallah cinsiyetini artık öğrenebilirim...

denizcim benide eklermisin sat 28mart doğum 2ocak yaş 29
birde şu bebişlerinizin animasyonlarını nasıl eklediniz ya banada bir tarif etsene şimdiden sağol
ooo sekercım..yaşasınn..memleketttt...kızlaarrr çokk mutluyumm memlekete gidecekmişiz pazar günüüü ayy inanamıyorum hala kokusunu bile özlemiştim eşim süpriz yaptı saolsunn ancak dr uma ulaşamadım yolculuk hakkında bi bilgi almadım henüz ama tehlikeli dönem geçti sanırım
randevun nasıl geçtı..cinsıyet ogrendın mı...gelınce yaz...merak ettımm..slm kızlar,
bugün gelemedim buraya malum işler:)
yarın saat 11 de randevumuz var,ikili test olacağız,inşallah her şey normaldir,cinsiyeti görebilecek miyiz acaba eşimle heyecan yaptık iyice kaydirigubbakcemile3
hadı bakalım sen ogrenebılecekmısın cınsıyetını...günaydın kızlar.... 2 gün giremedim sayfalar dolmuş oku oku bitmedi.. ama hep güzel şeyler maşallah..
benimde marmaristen annemler geldi.. 2 gün izin aldım işten.. uzak olunca anneler ablalar çok özleniyor.. dün de eşimle evlilik yıldönümümüzdü son yalnız kalışımız :)) artık hayırlısıyla 3 kişi olacağız... bu arada sesim kısılmış ohaoldumsmile inşallah çabuk geçer :) 17 sinde dr.la randevumuz var inşallah cinsiyetini artık öğrenebilirim...
ben tetenoz asılarımı 5 doz oldum...omur boyu koruyor...kızlar günaydın,dün forumda okuyunca hemen en yakın sağlık ocağına gittim,kayıt yaptırdım.İlk doz tetenoz aşısı 5.aydan sonra dediler bebek hareketlerini hissedeceksin ondan sonra dediler....
gunaydınn..sempatiksalakcinnigünaydnnn kızlarrr
tetanoz aşısı canım banada 3,ayın dolunca yapıcaz dediler sana bayağı geç demişlerbilmiyorumkismilecanım ne aşısı oldun sen bana hiç kimse aşıdan bahsetmedi?????bilmiyorumkismile
ben özel günler hariç normaldede hep babet tarzı giyerim şimdide sandalet giyiyorum sıcakta çok rahat oluyorguclubacismilekızlar topuklu ayakkabı giyiyormusunuz?
sana hayırlı yolculuk canımkızlaarrr çokk mutluyumm memlekete gidecekmişiz pazar günüüü ayy inanamıyorum hala kokusunu bile özlemiştim eşim süpriz yaptı saolsunn ancak dr uma ulaşamadım yolculuk hakkında bi bilgi almadım henüz ama tehlikeli dönem geçti sanırım
inşallah mutlu haberle dönersin canım:Saruboceq:slm kızlar,
bugün gelemedim buraya malum işler:)
yarın saat 11 de randevumuz var,ikili test olacağız,inşallah her şey normaldir,cinsiyeti görebilecek miyiz acaba eşimle heyecan yaptık iyice kaydirigubbakcemile3
ne güzel uzaktada olsa annecini görüyorsun benim annecim sizlere ömür onu çok özledim:çok üzgünüm:ayrıca yıldönümüzü kutlarım canım nice nice mutlu yıllara inşallaha.s.günaydın kızlar.... 2 gün giremedim sayfalar dolmuş oku oku bitmedi.. ama hep güzel şeyler maşallah..
Sağ tarafım resmen geriliyor büyüyor mu yavrum ne![]()