- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.541
günaydın kızlar nasılsınız*ben gribim burnum akıyo boğazım yanıyo bugün kontrolüm var belki dr ilaç yazar zaruri olmadan kullanmayı düşünmüom ama evde bulunsun en azından.aman siz dikkat edin çok zor oluyo bulantım hafifledi rahatladım derken grip çıktı bu hamileliğim ne zor geçio yahu:bbo:
geçmiş olsun cnm bol bol c vitamini tüket özellikle limon ye inş. çabucak iyileşirsin.Bulantılarının hafiflemesine sevindim cnm :1hug:
bende öyle duydum canımgünaydın canım,
doktorum ikili testle üçlü testin aynı olduğunu sadece ikili test istediğini söylemişti.
ben özel bir labaratuvarda yaptırdım 90 tl ödedim.
canım bende 11+4 üm:))Dirimcim benimde 23 Ocak a.s senle hemen hemen aynıyız..
canım herşeyin güzel geçmesine sevindim:)kızlar bende dün ikili testi yaptırdım ense ölçümü 1,1mm çıktı doktor herşey güzel dedi kan testi sonucu perşembe günü çıkacak.Bana bir ay sorna gel 16.haftada 3lü testi yapcaz dedi.
canım çok geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız*ben gribim burnum akıyo boğazım yanıyo bugün kontrolüm var belki dr ilaç yazar zaruri olmadan kullanmayı düşünmüom ama evde bulunsun en azından.aman siz dikkat edin çok zor oluyo bulantım hafifledi rahatladım derken grip çıktı bu hamileliğim ne zor geçio yahu:bbo:
bende öyle duydum canım
90 tl çokmuş ya
gittiğim hastanede 20 tl felan sanırım öyle denmişti ama yinede fazla olabilir
doktor parası ve tahlillerden çıkan fark dışında en fazla smear testine para ödedim
oda 78 tl
canım bende 11+4 üm:))
ikili teste gittin mi canım?
canım herşeyin güzel geçmesine sevindim:)
inşallah ikili testin sonuçlarıda iyidir
canım çok geçmiş olsun
c vitamini almaya çalış
inşallah biran çnce düzelirsin
günaydın kızlar nasılsınız bugünopuyorumnanaktan
vuslatcım geçmiş olsun canım hamilelikte bünye zayıf olduğu için kolay hastalanılıyor bol bol c vitamini almaya çalış :2:
cennetkokulum gözün aydın canım inşallah kan değerinde iyi çıkaryerimseniben
günaydın kızlar nasılsınız bugünopuyorumnanaktan
vuslatcım geçmiş olsun canım hamilelikte bünye zayıf olduğu için kolay hastalanılıyor bol bol c vitamini almaya çalış :2:
anladım canım oyüzden fazladirimcim ben özel muayeneye gidiyorum ssk geçmiyor bu gittiğim labaratuvarda özel orda da ssk geçmiyor malesef ....
önceki doktorum hastaneyle anlaşmalıydı ama kendinden memnun değildim o yüzden şu anki doktorumu seçtim,kendisinin özel muayenesi var.
günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız bugünopuyorumnanaktan
gunaydın kızlar vuslat gecmıs olsun canım
günaydın canım sağolasın ALLAH kimseye hamilelikte hastalık yaşatmasın zor oluyo:bbo:
günaydın kızlar 13 hafta 5 günlükken doktora gitmiştik %80 erkek dedi hayırlısı bakalım
ismini de yusuf mirza koyacağız inşallah
amin canım:Saruboceq:benim ikili testim oldu canım herşey iyi çıktı çok şükür 3lü test içinde ayın 20 sinde gideceğiz inşallah oda iyi çıkar:Saruboceq:yalnız burdaki arkadaşlara 3lüye gerek yok denilmiş gerek yoksa niye ikili test üçlü test diye ayrılmış birkere yaparlar olur biter bence her ikiside olması gerekmezmiCADIARZUsağol cnm inş. hepimzin bütün sonuçları güzel çıksın sağlıcakla kucağımıza alalım meleklerimizi.Seni takip edemedim tatlım test sonuçların nasıldı en son doktora gösterecektin birde sen yaptırdınmı ikil itesti
hadi hayırlı olsun bu topiğin ismi ocak ta erkek doğuranlar olarak değişecek maşallah oğluşlar çoğaldıgünaydın kızlar 13 hafta 5 günlükken doktora gitmiştik %80 erkek dedi hayırlısı bakalım
ismini de yusuf mirza koyacağız inşallah
amin canım:Saruboceq:benim ikili testim oldu canım herşey iyi çıktı çok şükür 3lü test içinde ayın 20 sinde gideceğiz inşallah oda iyi çıkar:Saruboceq:yalnız burdaki arkadaşlara 3lüye gerek yok denilmiş gerek yoksa niye ikili test üçlü test diye ayrılmış birkere yaparlar olur biter bence her ikiside olması gerekmezmiCADIARZU
amin canım:Saruboceq:benim ikili testim oldu canım herşey iyi çıktı çok şükür 3lü test içinde ayın 20 sinde gideceğiz inşallah oda iyi çıkar:Saruboceq:yalnız burdaki arkadaşlara 3lüye gerek yok denilmiş gerek yoksa niye ikili test üçlü test diye ayrılmış birkere yaparlar olur biter bence her ikiside olması gerekmezmiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?