2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cancer aman dikkat et kendine tehlike geçene kadar yat dinlen arkadaşım.çok çok geçmiş olsun

mutluluğunuz daim olsun denizcim Nazar

selamlar bende 2011 ocak 22 de doğum yapıcam inşallah...10 gün kadar önce uzun yolculuk yapıp bi düğüne gitmiştik ertesi sabah yoğun kanamayla hastaneye gittik 5cm açılma vardı ankara gatada yattıp 3 gün sonra kendi isteğimizle çıktık ve tekrar yola çıktık şuan çok şükür bir problem yok ama korkuyorum yinede.inşallah birdaha sorun yaşamadan alırım bebeğimi kucağıma.bu tarz bi kanama yaşayan varmı aramızda gerçi hastanede yatarken birçok kişi vardı aynı durumda bol bol konuştuk hepside taburcu oldu kötü bişey yaşamadan

bebish ben bunu çok merak edip sordum çünkü bende de aynı problem var yüzüstü yatarım çoğunlukla. doktoruma bana dedi ki bütün memeliler karınlarının üstüne yatıyor dedi benim de aklıma kediler köpekler geldi:) birşeycik olmaz dedi.ama tabi karnımız büyüdükçe ister istemez karnımızın üstüne yatamayız..ben sırt üstüde uyuyamıyorum valla geceleri bir sağa bir sola dönüyüyorum.bir bu uyku pozisyonuna alışamadım

canım çok geçmiş olsunna.s..tekrar muayene oldun mu durum nasıl? açıklık kapanmış mı ultrasonda kanama gözüküyor mu baktır bence.kendimize çok dikkat etmeliyiz bebeişlerimiz için

geçmiş olsun canım.umarım ilaçlar iyi gelir de dikişe gerek kalmaz.

çok geçmiş olsun.

cnm bende uzun yolculuk yapacağım dr.un bana izin verdi ama senin yazdıklarını okuyunca biraz korktum eyvahedigeldismile acaba seyahat yüzünden mi olmuş.

cancer ve eco çok geçmiş olsun, kızlar çok dikkat edin, mümkün olduğunca istirahat, bol su, kesinlikle yoracak yürüyüşlerden kaçının evde de ağır işleri eşinize yaptırın, yardım isteyin, ben hamileliğimin başından beri kanamalarım olduğu için öyle yapıyorum, şükürler olsun şimdi iyiyim, inşallah çabucak iyileşirsiniz.:Saruboceq:

arakdaslar ıkılı test yaptırdım sonuc 1/253 cıktı doktor rısklı dedi. ucluyu de yaptırdım o şükür temız cıktı ama amınosentez dedı doktor. kafam cok karısık ne yapacagımı bılmıyorum canım cok sıkkın

bulut içini rahat tut .olumlu düşün olumlu şeyler olsun canımm..bir sürüüüü kişininn öyle riskli çıktı da amniyosentez yaptırdı da nur topu gibi bebekleri var.sırf benim 3 arkadaşımın başına öyle bir şey geldi birirnin çocucuğu 5 yaşında ötekininki 9 aylık ötekinnki 3 yaşında nur topu gibiler canım.canını sıkmamaya çalış

benim kızım da iyi sanıyorum iyidir yani ben de büyütmeye çalışıyorum.yarın doktor amcamıza gitcez organ taraması yapcak çok heyecanlıyım.inşallah büyümüştür

inşallah hersey yolunca gider canım bebıslerımız ne guzel arkadas buyurler bızım bebısımızı gormemızze daha cok var.en az ıkı hafta sonra gıdıces:Saruboceq:

canım inşallah Allahın izniyle bır sorun cıkmaz testlerinden Allah bağışlasın bebişlerimizi bize moralini bozma dualarım senınle:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsunna.s..tekrar muayene oldun mu durum nasıl? açıklık kapanmış mı ultrasonda kanama gözüküyor mu baktır bence.kendimize çok dikkat etmeliyiz bebeişlerimiz için

hastaneden çıkmadan baktırabildik canım 4cm dedi doktor kanamamda durdu,bu hafta tekrar gidicez,yalnız kanamam olmadan önce burnum kanadı ve bacağımda ağrı başladı aynı durumu hastanede kalan bayanlardan biride söyledi aklınızda olsun demekki semptomdu bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…