- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.741
kızlar bişi sorcam..benim kasıklarımda agrı oluyo bazen,doktor parol içebilecegimi söyledi..İçince geciyo gercekten ama ben sürekli parol içmek istemiyorum..sizde de böle agrılar oluyor mu?Oldugunda ne yapıyosunuz??
canım benim de bir kere olmuştu ama idrar yollarında iltihap vardı onun için toz bi ilaç vermişti doktorum bulantı sebebimde ondan artıyomuş neyse o tozu içtim, bulantıdan bişey yiyip içemediğim için etkisini 2 gün sonra gösterdi ve nasıl ağrım oldu anlatamam yürüyemedim bile ayağa bile kalkamadım hemen doktorumu aradım bana da parol u önerdi ve hemen geçti yani çok bağımlı kalmadığın sürece bişi olmas dedi.
birde benim arada alttan batma şeklinde oluo çok değil ama arada oluo onu da sordum doktoruma önemli değil dedi normalmiş bazen olabilirmiş kasık ağrılarıda belki bebeğin geliştiği içindir canım çok panik olmayalım yerimseniben bebeğimiz de etkilenebilio sonuçta a.s peki doktoruna sordunmu ağrının nedeni ni??
kızlar bişi sorcam..benim kasıklarımda agrı oluyo bazen,doktor parol içebilecegimi söyledi..İçince geciyo gercekten ama ben sürekli parol içmek istemiyorum..sizde de böle agrılar oluyor mu?Oldugunda ne yapıyosunuz??
benimde sürekli ağrılarım oluyor. üşütüncede oluyor. ben hiç ilaç kullanmıyorum dr.umda kullan demedi normalmış ama sen yinede dr. kontrolünde muayene ol ve ona göre dr.un dediğini yap
Ne kadar şiddette oluyo cnm agrıların??Agrıdıgını hissediyosun ama dayanabilecek şiddette mi??Yoksa yatırıyomu iice?? :uhm:
ayyy hava çok sıcak ewi toparlamam lazım çamaşırları doldurmam lazımm ama çok bitkinim hiç halim yok iştahım yok-tatlicadiarzu- :bbo: ay napıcam bilmiyorum.
sizde böylemisiniz arkadaşlarr :uhm: kafamçokkarıştı
Hayrancım çok geçmiş olsun Allah seni ve bebeklerini korumuş..
Arkadaşalr iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler..Bu arada bende ağrım için doktora gidip geldim batın ve tam idrar tahlilinde Allahıma şükür bir problem çıkmadı doktor hamileliklerde nedensiz ağrılar olabileceğini söyledi.Ama ağrım hala devam ediyor sabah ayaktayken fazla yokda akşam olupta yatınca işte o zaman kötüleşiyor umarım bu akşam olmaz bilmiyorumkismile
Bak doktorunda olabilir demiş tahlillerinde temis çıkmış mutlu ol ki bebişlerinde iyi olsunn opuyorumnanaktan
pozitif olmalıyıs ne güzel bebişlerimizin sağlığı yerinde bizim sağlığımız yerinde daha ne isteyelim Allah dan eee ufak tefek ağrılar bulantılar olacak onlara da katlanıcas a.s anne olmak kolay değilllmaz:
onları elimize aldığımıs günleri düşünelim boshayallersmile alacağımız cicileri düşünelim :CüvCüv: :hulya:
Canım cicileri düşün, kucağımıza aldığımız zamanları düşün diyince bile nasıl iyi oldum bilemezsin alkisalkisalkis Hastanede yeni doğmuş bir sürü bebek vardı nasıl içim gitti Allahım sağlıklı,sıhatlı hamilelikler yaşatsın hepimize..Sağlıkla,sıhatle kucağımıza almak nasip etsin..Bugün gittiğim kendi doktorum değildi ama cinsiyet gözüküyormu dediğimde pek belli değil ama erkek gibi gene de siz kimseye daha haber vermeyin bir dahaki randevuyu bekleyin dedi..Bakalım şimdi heyecanla 14 Ağustosu bekleyeceğim..Dediğin gibi azıcık ağrımız,sızımız olacak çok şükür Rabbimiz annelik gibi kutsal bir duyguyu bizlere yaşattı..Nerde çocuk sahibi olmak isteyen varsa hepsine nasip etsin...
ayyy hava çok sıcak ewi toparlamam lazım çamaşırları doldurmam lazımm ama çok bitkinim hiç halim yok iştahım yok-tatlicadiarzu- :bbo: ay napıcam bilmiyorum.
Hayrancım çok geçmiş olsun Allah seni ve bebeklerini korumuş..
Arkadaşalr iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler..Bu arada bende ağrım için doktora gidip geldim batın ve tam idrar tahlilinde Allahıma şükür bir problem çıkmadı doktor hamileliklerde nedensiz ağrılar olabileceğini söyledi.Ama ağrım hala devam ediyor sabah ayaktayken fazla yokda akşam olupta yatınca işte o zaman kötüleşiyor umarım bu akşam olmaz bilmiyorumkismile
Canım cicileri düşün, kucağımıza aldığımız zamanları düşün diyince bile nasıl iyi oldum bilemezsin alkisalkisalkis Hastanede yeni doğmuş bir sürü bebek vardı nasıl içim gitti Allahım sağlıklı,sıhatlı hamilelikler yaşatsın hepimize..Sağlıkla,sıhatle kucağımıza almak nasip etsin..Bugün gittiğim kendi doktorum değildi ama cinsiyet gözüküyormu dediğimde pek belli değil ama erkek gibi gene de siz kimseye daha haber vermeyin bir dahaki randevuyu bekleyin dedi..Bakalım şimdi heyecanla 14 Ağustosu bekleyeceğim..Dediğin gibi azıcık ağrımız,sızımız olacak çok şükür Rabbimiz annelik gibi kutsal bir duyguyu bizlere yaşattı..Nerde çocuk sahibi olmak isteyen varsa hepsine nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?