- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.761
günaydın kızlar bugün 1. evlilik yıldönümümüz iki kişi olarak geçireceğimiz ilk ve son olacak seneye kucağımıza yavrumuzu alırsak inşallah... kocişim dışarı çıkmıştı sen hazırlan geri seni almaya geleceğim dedi...hepinizi öpüyorum bugün giremeyeceğim umarım hepiniz iyisinizdir opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.2 gündür doğru düzgün bakamadım foruma sayfalar almış başını gitmiş.
cuma akşamı lavabodayken açık pembe akıntım oldu.ve 1 haftadırda karnımın üstünde hafif sancı vardı böyle dokunduğumda falan ağrıyordu.dün doktora gittim ultrasonla baktı bebekle ilgili bir sorun olmadığını söyledi.sonrada alttan muayene etti ve açılmam olduğunu bununda düşük riski oluşturduğunu söyledi.çok dikkatli olmamı,uzun yürüyüşler yapmamamı ve mümkün olduğunca yatmamı söyledi.progestana tekrar başlamamı söyledi ve 2 tane proluton depot iğne verdi 1hafta arayla vurunacağım.10 gün sonra tekrar gideceğim şayet açılma hala devam ediyorsa dikiş atabileceğini söyledi.çok korkuyorum ya inşaallah herşey normale dönerde dikişe falan gerek kalmaz :Saruboceq:akannehir
gecmıs olsun canım umarım gerek kalmaz dikişe falan:teselli:
sağol tatlım a.s.
günaydın kızlar bugün 1. evlilik yıldönümümüz iki kişi olarak geçireceğimiz ilk ve son olacak seneye kucağımıza yavrumuzu alırsak inşallah... kocişim dışarı çıkmıştı sen hazırlan geri seni almaya geleceğim dedi...hepinizi öpüyorum bugün giremeyeceğim umarım hepiniz iyisinizdir opuyorumnanaktan
inşallah hepimizin sonuçları hep güzel çıkar :))
bnde hamile kaldıımdan beri uyuyamıorum yaa
oğluma hamileyken çok aşırı uyurdum,şimdide uyku isteği var ama ya dalamıorum yada çok çabuk uyanıveriorum...bide belim sırtım heryerlerim ağrıo..
kızlar,aranızda hala yüzüstü yatan,yada farkında olmadan yatan ama bi problmi olmayan varmı??
yüzüstü yatmayınca uyuyamıorum,dr.da bebeğin gelişimini engellersin artık yatma demişti ikibuçuk hafta önce((
çok geçmiş olsun cnm umarım dikiş atılmadan atlatırsın bu dönemi kendine çok dikkat et cnm
cancer geçmiş olsun canım..
deniz tebrik ederim canım..
Bu arada bugün bizimde evlilik yıldönümümüz..opuyorumnanaktan
bir sene nasıl geçti hiç bir şey anlamadım.. sanki hala yeni evlenmişim gibi.. :kedi:
günaydın kızlar.2 gündür doğru düzgün bakamadım foruma sayfalar almış başını gitmiş.
cuma akşamı lavabodayken açık pembe akıntım oldu.ve 1 haftadırda karnımın üstünde hafif sancı vardı böyle dokunduğumda falan ağrıyordu.dün doktora gittim ultrasonla baktı bebekle ilgili bir sorun olmadığını söyledi.sonrada alttan muayene etti ve açılmam olduğunu bununda düşük riski oluşturduğunu söyledi.çok dikkatli olmamı,uzun yürüyüşler yapmamamı ve mümkün olduğunca yatmamı söyledi.progestana tekrar başlamamı söyledi ve 2 tane proluton depot iğne verdi 1hafta arayla vurunacağım.10 gün sonra tekrar gideceğim şayet açılma hala devam ediyorsa dikiş atabileceğini söyledi.çok korkuyorum ya inşaallah herşey normale dönerde dikişe falan gerek kalmaz :Saruboceq:akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?