2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaaaaaa
sızın devlet hastanesınde yaptılarmı ıkılı test..
burdakı devlet hastanesı ozel labaratuara yolladı benı...
nerdesın ıstanbuldamı..
orda yapıyorlar bılıyorum da..sempatiksalakcinni

evet canım istanbul dayım
hemen yaptı doktor ikili testi
hatta söyledim normalde özele gidiyorum diye güldü bana uyanık dedi:kedi:
5 kuruş bilem vermedim hemidee:teytey:

Maddi durumumuz iyi değil.Bir kere bile göremedim bebeğimi öyle üzülüyorum ki .Yeşilkarta başvurduk hala çıkmadı.Ücretleri çok pahalı gidemiyorum o yüzden

canım benim ya anlıyorum
anladığım kadarıyla sağlık güvencen yok galiba
evet o zamn nereye gitsen çok pahalı tabi canım ama yine de bazı özel hastanelere gidip fiyat araştırması yapmanı öneririm çünkü bazı özel hastaler çok büyük ücretler istemiyor hastanenin kalitesine göre değişir bu a kalite hastaneye gidersen elbette çok pahalı olur ama diğerlerine de bak istersen

evet canım istanbul dayım
hemen yaptı doktor ikili testi
hatta söyledim normalde özele gidiyorum diye güldü bana uyanık dedi:kedi:
5 kuruş bilem vermedim hemidee:teytey:

nıresındesın stanbulun
bende oglumu stanbulda dogurdumdu..orda oturdum bı zaman..

Burdada ikili tarama için dışarı gönderecekler galiba.Eşimin izninde annemlere istanbula gelicez ve kaç aydır gitmedik gidersek 3 gün kalıp dönmemiz lazım ultrasona ki ultrasonu verdikleri tarihte benim doktorum var mı o bile belli değil.Boşu boşuna gelmiş olmak istemiyorum da.

BRAVO BRAVO BRAVOalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaynanatörümü tanıyo gibisin:roflol::roflol::roflol:

tanımam mı
hepsı bırbırının aynı..bıraz asagı bıraz yukarı hepısı aynı.
klonlanmıs gıbıler..sempatiksalakcinni

canım
doktorunla konus..
ıkılı test geçse bıle uçlu testını yaptır ıstanbulda mutlaka..
ayarlamaya calış canım ya..bebişiın çok onemlı..

canım selam
hoşgeldin
nasılsın?

hoşbuldum cnm iyiyim hamdolsun nasıl olim..sen nasılsın geçmişi okuyorum iki saati geçti galiba:))isim konusunda kararsızlıklar yaşıyoruzzz onu düşünüyorum bir yandanda:))

bu arada deniz mobilya çok şeker rengarengarenk:)))güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim inş..bende bakmak istyiyorum artıkkk ama açıkçası şu aminosentezi atlatmadan gözüm hiçbirşeyi görmüyor..

bulut ben bugün ancak girebildiğimden şimdi yazdıklarını okudumda bende bu knouda çok sıkıntılar çektim arkadaşlar bilirler çok destek oldular sağolsunlar. benim ikili testimin sonucuda riskliçıkmıştı 3lü olmadım ki temiz çıktı diyorsun birde bende genetiklik vardı anne tarafımdan çok sıkıldım ağladım ama sıkmamak gerekiyor kendini bebeğini düşünmelisin ve kesin ve kesin sonucu alana kadar kendini yıpratmamalısın..aminosentez dediyse doktor ve içni rahat değilse sonuçlarına rağmen yaptır derim bende aminsoentezinde riskleri vamrış ama çok düşük. sonuçt ainanıyorum ki bebeklerimizin bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa gelecekler sağlılla sıhatle.benimde kafam çokk karışmıştı seni çok iyi anlıyorum ve burda çok annemiz yaşamıştır bunları. bak benimde 10 ağustosta aminosentezim var bkeliyorum yüksek moralle sen de moralini bozma aminosentezde karar verirsende moralle gitmen gerke unutma sakın arkadaşım dualarım seninle..

Muayeyene ultrason üçlü test 220 liraymış nasıl yaptırcam bilmiyorum ki.Bu tarama testinde bebek riskli çıkarsa tedavi edebiliyorlar mı?Eğer edemiyorlarsa yaptırmıycam .Hasta falanda doğururum yani bu saatten sonra aldıramam ki

tam okuyamadım ben herşeyi galiba karıştı ne oldu cnm sen nerden nereye gidiyorsun nerde 220 tlmiş muayene ultrason ve 3lü test??tarama ttestidne bebek riskli çıkarsa aminosentez önericekler sana beni hatırlasana..onun sonucu kesin sonuçmuş. allah korusun rabbim sneibebeğini korusun ama ihmal etme cnm risk olduğunu bile bile göze alsanda herşekilde doğurmayı yinede riskle dayanabilecekmisin doğuma kadar şüpelerle bunlarıda düşün.

Maddi durumumuz iyi değil.Bir kere bile göremedim bebeğimi öyle üzülüyorum ki .Yeşilkarta başvurduk hala çıkmadı.Ücretleri çok pahalı gidemiyorum o yüzden

canım sorun çıkarsa bildiğim kadarıyla yapacak bi tedavi yöntemleri yok sadece bilmiş oluyorsun maddi imkanların bunu zorluyorsa doktoruna da danışarak yaptırmayabilirsin doktorunun önerdiklerini dinlenmen önemlidir canım
ama için rahat olsun bişey yoktur inşallah

nıresındesın stanbulun
bende oglumu stanbulda dogurdumdu..orda oturdum bı zaman..

pendikteyim canım ama tuzla devlet hastanesine gidiyorum
zap_zup sana da tavsiye ediyorum madem annenlere geliyosun istanbula bi de burda görün bence
hatta mümkünse tuzlaya gel gerçekten çok ilgililer hastayla...

canım sende sıkma kendını..
hersey tertemız çıkacak..hiç kafanı yorma...ınşallah hayırlısıyla..:Saruboceq:

Ya benim oturduğum yerde özel hastaneye gidemiyorum 220 milyon testler falan.Devlette randevuyu hafta ya verdi ama biz cuma günü istanbula gidicez haftaya dönücez.Buradaki ultrasona giremiycem.Girsem dahi benim doktorum o gün varmı yokmu belli değil.Boşuna gelmek istemiyorum.Dönde tekrar randevu alsam gene 1 ay sonraya gün verir

pendikteyim canım ama tuzla devlet hastanesine gidiyorum
zap_zup sana da tavsiye ediyorum madem annenlere geliyosun istanbula bi de burda görün bence
hatta mümkünse tuzlaya gel gerçekten çok ilgililer hastayla...

oo yakınmısız.
ben maltepedeydım..umut hastanesınde dogurmustum oglumu..
keske yıne orda olsam..yıne aynı doktoruma gıderdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…