- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.961
sen kaynanatorunun sozıunu dınelmıyon mu yoksam..kız taş olursun hee..kaydirigubbakcemile3
canım sen hangi devlet hastanesine gidiyosun yaa
ben muayene için özel hastaneye gidiyorum ama ikili test dahil tüm tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım
sgk lıyım ama doktor hiç sormadı bile bana sağlık güvencem olup olmadığını hemen aldı ultrasona
hem kocan izindeymiş işte haftaya ne güzel birlikte gidin niye gidemiyosun ki:uhm:
:roflol::roflol:
dinlemesem taş olurum da dinlesem ne olurum kim bilir:roflol::roflol:
aaaaaaaaaaaaaaa
sızın devlet hastanesınde yaptılarmı ıkılı test..
burdakı devlet hastanesı ozel labaratuara yolladı benı...
nerdesın ıstanbuldamı..
orda yapıyorlar bılıyorum da..sempatiksalakcinni
cevap verıyorum sınır hastası.. akannehir akannehir akannehir
Maddi durumumuz iyi değil.Bir kere bile göremedim bebeğimi öyle üzülüyorum ki .Yeşilkarta başvurduk hala çıkmadı.Ücretleri çok pahalı gidemiyorum o yüzden
evet canım istanbul dayım
hemen yaptı doktor ikili testi
hatta söyledim normalde özele gidiyorum diye güldü bana uyanık dedi:kedi:
5 kuruş bilem vermedim hemidee:teytey:
BRAVO BRAVO BRAVOalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaynanatörümü tanıyo gibisin:roflol::roflol::roflol:
Burdada ikili tarama için dışarı gönderecekler galiba.Eşimin izninde annemlere istanbula gelicez ve kaç aydır gitmedik gidersek 3 gün kalıp dönmemiz lazım ultrasona ki ultrasonu verdikleri tarihte benim doktorum var mı o bile belli değil.Boşu boşuna gelmiş olmak istemiyorum da.
canım selam
hoşgeldin
nasılsın?
arakdaslar ıkılı test yaptırdım sonuc 1/253 cıktı doktor rısklı dedi. ucluyu de yaptırdım o şükür temız cıktı ama amınosentez dedı doktor. kafam cok karısık ne yapacagımı bılmıyorum canım cok sıkkın
Muayeyene ultrason üçlü test 220 liraymış nasıl yaptırcam bilmiyorum ki.Bu tarama testinde bebek riskli çıkarsa tedavi edebiliyorlar mı?Eğer edemiyorlarsa yaptırmıycam .Hasta falanda doğururum yani bu saatten sonra aldıramam ki
Maddi durumumuz iyi değil.Bir kere bile göremedim bebeğimi öyle üzülüyorum ki .Yeşilkarta başvurduk hala çıkmadı.Ücretleri çok pahalı gidemiyorum o yüzden
Muayeyene ultrason üçlü test 220 liraymış nasıl yaptırcam bilmiyorum ki.Bu tarama testinde bebek riskli çıkarsa tedavi edebiliyorlar mı?Eğer edemiyorlarsa yaptırmıycam .Hasta falanda doğururum yani bu saatten sonra aldıramam ki
nıresındesın stanbulun
bende oglumu stanbulda dogurdumdu..orda oturdum bı zaman..
tanımam mı
hepsı bırbırının aynı..bıraz asagı bıraz yukarı hepısı aynı.
klonlanmıs gıbıler..sempatiksalakcinni
bulut ben bugün ancak girebildiğimden şimdi yazdıklarını okudumda bende bu knouda çok sıkıntılar çektim arkadaşlar bilirler çok destek oldular sağolsunlar. benim ikili testimin sonucuda riskliçıkmıştı 3lü olmadım ki temiz çıktı diyorsun birde bende genetiklik vardı anne tarafımdan çok sıkıldım ağladım ama sıkmamak gerekiyor kendini bebeğini düşünmelisin ve kesin ve kesin sonucu alana kadar kendini yıpratmamalısın..aminosentez dediyse doktor ve içni rahat değilse sonuçlarına rağmen yaptır derim bende aminsoentezinde riskleri vamrış ama çok düşük. sonuçt ainanıyorum ki bebeklerimizin bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa gelecekler sağlılla sıhatle.benimde kafam çokk karışmıştı seni çok iyi anlıyorum ve burda çok annemiz yaşamıştır bunları. bak benimde 10 ağustosta aminosentezim var bkeliyorum yüksek moralle sen de moralini bozma aminosentezde karar verirsende moralle gitmen gerke unutma sakın arkadaşım dualarım seninle..
pendikteyim canım ama tuzla devlet hastanesine gidiyorum
zap_zup sana da tavsiye ediyorum madem annenlere geliyosun istanbula bi de burda görün bence
hatta mümkünse tuzlaya gel gerçekten çok ilgililer hastayla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?