2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tamam sende ıstanbulda yaptır testlerını..ıhmel etme...nerde otuıruyorsun..

ve doktorunun hastanede olup olmadıgını telefonla ogrenebılıyorsun..vben bır gun onceden mutlaka ararım..boşuna gıtmemek ıçın..
ama ultrason odası ayrı zatten..
gun verdıklerı zaman gıt..
doktorun olmasada hastanede ,ultrason basında mutlaka doktor oluyor..

pendikteyim canım ama tuzla devlet hastanesine gidiyorum
zap_zup sana da tavsiye ediyorum madem annenlere geliyosun istanbula bi de burda görün bence
hatta mümkünse tuzlaya gel gerçekten çok ilgililer hastayla...

Yeşil kartım daha çıkmadı.Güvencem yok ücretleri ne kadardır acaba.Orada gelip gireyim ultrasona.Burada bir kere anca girdim ultrasona ve göstermediler bebeği.Pendik devlethastanesi nasıl peki

canım benimde göbekten anlaşılıyo az,beni tanımayan anlamıyor ama
göbüş çıktı,zayıflıktan belli oluyor canım
bide anlamadığım göbek şişiyor ama neden aynı kilodayız?

canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

canım 220 tl özel hastane ücretimiymiş?
çok fazla
bütün devlet hastaneleri ultrasonu okadar geriye mi atıyor?
canım hastaneden bi tanıdık bulup,yada rica edip erken tarih alabilseniz?
ben o şekilde çok yaptım.tanıdık olursa hemen veriyorlar
canım çok haklısın bende nefret ediyorum
riskli çıkarsa tedavi ediyorlar mı hiç bilmiyorum ama

canım sen istanbula geliyorsun madem daha gelmeden randevunu al burda çok güzel bu konuda uzman hastaneler var mesela ben özel egidiyorum ama bu aminosentez için devlete yönlendirdi doktorum beş kuruş vermiyorsun ve uzmanlar ihmal etme derim yinede sen bilirsin ama gelmişken burdada gözükmen ii olabilir çünkü o testleridne haftaları zamaanları var

Yeşil kartım daha çıkmadı.Güvencem yok ücretleri ne kadardır acaba.Orada gelip gireyim ultrasona.Burada bir kere anca girdim ultrasona ve göstermediler bebeği.Pendik devlethastanesi nasıl peki

annen nerde oturuyor canım..pendıke yakın mı bilmiyorumkismile

Beni zaten takip eden bir doktor yok şuan.Bir doktor takip etsin istiyorum.Bu doktordan başkasıda göstermiyor bebeği ilgilenmiyorlar.O yüzden en son gittiğim doktorla ultrasona girip merak ettiğim soruları sormak istiyorum

yok canım..keske tedavısı mumkun olsa..
ama down senromunun tedavısı yok maleseff..allah kımselere vermesın..

canım sende sıkma kendını..
hersey tertemız çıkacak..hiç kafanı yorma...ınşallah hayırlısıyla..:Saruboceq:

sıkmıyorum artık kendimi cnm ultrasonda baktıklarında gelişimi güzel gözüküyor dediklerinden beri içime su serpildi ve aminosenteze güzel moralle gireceğim inş. ve sonucu beklerken çok zorlanmayacağım herşey rabbimden sağol canıma.s.

Beni zaten takip eden bir doktor yok şuan.Bir doktor takip etsin istiyorum.Bu doktordan başkasıda göstermiyor bebeği ilgilenmiyorlar.O yüzden en son gittiğim doktorla ultrasona girip merak ettiğim soruları sormak istiyorum

ınşallah ıstanbula gıttıgınde tum sorularını sorarsın..bebegınıde gorursun..kaydirigubbakcemile5

slm kızlar,
bulutcum belgun arkadaşımızın dediklerine katılıyorum,içini ferah tut,güzel şeyler düşün,birbirimizi tanımasak bile desteğiz her zaman dualarımızla olsun,sohbetlerimizle olsun,kendini yıpratma bebeğini üzme,herşeyin hayırlısı olsun,inşallah herşey güzel olacak.
kızlar benim oğlum pek bir hareketlendi bugün tık tıklayıp duruyor yaramaz opuyorumnanaktan herhalde biraz daha büyüdüğünde tekmelerinden nasibimi alacağım futbolcu mu olacak nedir opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

olsun kız...
futbolcu olursa yaşadınız vallahı...
çok para kazanıyorlar..son model arabalar..guzel kızlar..zemuszemus

nevaaaaa ayyy ne güzel hareketlerini hissediyorsun demek:)))ah yerim onu benn nekadarlıkken hissettin ilk bende artık hissetmek istiyorummm yaaaaaa

Evet.Tuzla iyiyse birde tuzla devlethastanesine giderim.14 haftalık hamileyim

tuzlaya gıttıgınde sor..telefon varsa ara hastaneyı..ultrasonu olan kadın dogum doktoru varmı dıye sor..varsa eger
sonra gıdıp randevu alırsın..olmazmı.cınsıyetını bılem soyler belkı doktur..

olsun kız...
futbolcu olursa yaşadınız vallahı...
çok para kazanıyorlar..son model arabalar..guzel kızlar..zemuszemus

kaydirigubbakcemile3

nevaaaaa ayyy ne güzel hareketlerini hissediyorsun demek:)))ah yerim onu benn nekadarlıkken hissettin ilk bende artık hissetmek istiyorummm yaaaaaa

2 hafta önce başladı hareketler ama çok nadirdi bugün maşallahı var çok güzel bir duygu sanki ben burdayım diyor :ecrin_bebek: erkek bebeklerin hareketleri daha erken hissedilirmiş diye duymuştum,inşallah sende en yakın zamanda hissedersin belguncum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…