- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.981
Ya benim oturduğum yerde özel hastaneye gidemiyorum 220 milyon testler falan.Devlette randevuyu hafta ya verdi ama biz cuma günü istanbula gidicez haftaya dönücez.Buradaki ultrasona giremiycem.Girsem dahi benim doktorum o gün varmı yokmu belli değil.Boşuna gelmek istemiyorum.Dönde tekrar randevu alsam gene 1 ay sonraya gün verir
Ya benim oturduğum yerde özel hastaneye gidemiyorum 220 milyon testler falan.Devlette randevuyu hafta ya verdi ama biz cuma günü istanbula gidicez haftaya dönücez.Buradaki ultrasona giremiycem.Girsem dahi benim doktorum o gün varmı yokmu belli değil.Boşuna gelmek istemiyorum.Dönde tekrar randevu alsam gene 1 ay sonraya gün verir
pendikteyim canım ama tuzla devlet hastanesine gidiyorum
zap_zup sana da tavsiye ediyorum madem annenlere geliyosun istanbula bi de burda görün bence
hatta mümkünse tuzlaya gel gerçekten çok ilgililer hastayla...
canım benimde göbekten anlaşılıyo az,beni tanımayan anlamıyor amakızlar şaşırtıcı ama geçtiğimiz haftalrda benim göbek niye yok diyodum
şimdi ise artık herkes göbeğin çıkmış diyo etrafımdaki insanlar da farkediyo
çok çabuk büyüyüyo ikiz olduğu için mi acaba bi de zayıfım hemen belli oluyo onun için mi acaba
aboo bu hızla giderse benim göbek kocaman olacak
canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza2011 Ocak annelerine beni de eklerseniz çok sevinirim. SAT 12 Nisan. Tahmini Doğum Tarihi (SAT'a göre) 17 Ocak ama bebişin gelişimine göre son randevumuzda 8 Ocak çıkmıştı. Bebişin cinsiyeti kızz :)) İsmini de Nisan koymayı planlıyoruz.
Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin. Güzelliklerle kucağımıza almayı nasip etsin...
Arkadaşlar benim ultarason günümü haftaya verdiler ama haftaya da eşimin izni var.Ultrasona giremiycem galiba.Sadece ultrasona .5. hafta girdim zaten.İkili test geçti artık.Gidiyorum muayeneye ultrasonu 1 ay sonraya veriyorlar.Gelince tekrar gün alsam gene 1 ay sonraya verirler.O kadar bunaldımki zaten gitmek istemiyorum da .Şu devlethastanelerinden nefret ediyorum.Ne yapıcam bilemiyorum.Kaç gündür evde de değildim giremedim hiç nete.İyice doldum
canım 220 tl özel hastane ücretimiymiş?Muayeyene ultrason üçlü test 220 liraymış nasıl yaptırcam bilmiyorum ki.Bu tarama testinde bebek riskli çıkarsa tedavi edebiliyorlar mı?Eğer edemiyorlarsa yaptırmıycam .Hasta falanda doğururum yani bu saatten sonra aldıramam ki
Yeşil kartım daha çıkmadı.Güvencem yok ücretleri ne kadardır acaba.Orada gelip gireyim ultrasona.Burada bir kere anca girdim ultrasona ve göstermediler bebeği.Pendik devlethastanesi nasıl peki
ve doktorunun hastanede olup olmadıgını telefonla ogrenebılıyorsun..vben bır gun onceden mutlaka ararım..boşuna gıtmemek ıçın..
ama ultrason odası ayrı zatten..
gun verdıklerı zaman gıt..
doktorun olmasada hastanede ,ultrason basında mutlaka doktor oluyor..
yok canım..keske tedavısı mumkun olsa..canım 220 tl özel hastane ücretimiymiş?
çok fazla
bütün devlet hastaneleri ultrasonu okadar geriye mi atıyor?
canım hastaneden bi tanıdık bulup,yada rica edip erken tarih alabilseniz?
ben o şekilde çok yaptım.tanıdık olursa hemen veriyorlar
canım çok haklısın bende nefret ediyorum
riskli çıkarsa tedavi ediyorlar mı hiç bilmiyorum ama
canım sende sıkma kendını..
hersey tertemız çıkacak..hiç kafanı yorma...ınşallah hayırlısıyla..:Saruboceq:
Beni zaten takip eden bir doktor yok şuan.Bir doktor takip etsin istiyorum.Bu doktordan başkasıda göstermiyor bebeği ilgilenmiyorlar.O yüzden en son gittiğim doktorla ultrasona girip merak ettiğim soruları sormak istiyorum
Şeniz Şeniz Şeniz Şenizsıkmıyorum artık kendimi cnm ultrasonda baktıklarında gelişimi güzel gözüküyor dediklerinden beri içime su serpildi ve aminosenteze güzel moralle gireceğim inş. ve sonucu beklerken çok zorlanmayacağım herşey rabbimden sağol canıma.s.
olsun kız...slm kızlar,
bulutcum belgun arkadaşımızın dediklerine katılıyorum,içini ferah tut,güzel şeyler düşün,birbirimizi tanımasak bile desteğiz her zaman dualarımızla olsun,sohbetlerimizle olsun,kendini yıpratma bebeğini üzme,herşeyin hayırlısı olsun,inşallah herşey güzel olacak.
kızlar benim oğlum pek bir hareketlendi bugün tık tıklayıp duruyor yaramaz opuyorumnanaktan herhalde biraz daha büyüdüğünde tekmelerinden nasibimi alacağım futbolcu mu olacak nedir opuyorumnanaktan
Evet.Tuzla iyiyse birde tuzla devlethastanesine giderim.14 haftalık hamileyim
nevaaaaa ayyy ne güzel hareketlerini hissediyorsun demek:)))ah yerim onu benn nekadarlıkken hissettin ilk bende artık hissetmek istiyorummm yaaaaaa
ınşallah ıstanbula gıttıgınde tum sorularını sorarsın..bebegınıde gorursun..kaydirigubbakcemile5
olsun kız...
futbolcu olursa yaşadınız vallahı...
çok para kazanıyorlar..son model arabalar..guzel kızlar..zemuszemus
nevaaaaa ayyy ne güzel hareketlerini hissediyorsun demek:)))ah yerim onu benn nekadarlıkken hissettin ilk bende artık hissetmek istiyorummm yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?