2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sabahtan beri ağlaya ağlaya harap oldum ya
Şeniz

sen cınsıyet ogrendın galıba canım..senınde erkekmı..

tanımam mı
hepsı bırbırının aynı..bıraz asagı bıraz yukarı hepısı aynı.
klonlanmıs gıbıler..sempatiksalakcinni

allah sizi kahretmesin emi
lafa filen yaa
ayy çok güldümdelikafadulden

arkadaşlar bir iki sayfa okudum da zap zupcum tanısıım kadarıyla sen yurtdışındasın ve sağlık güvencen yok,ayrıca durumunuzda biraz sıkışık bebişini bile bir kez görmüşsün,çare aramaktasın,
bence annene geldiğinde devletle uğraşma istanbuldada pahalı olabilir özeller ama emininm yurtdışı kadar deildir(tabi doktoruda fark eder ama) bence hiç ayarlayamazsan bi doktorun muayenesine git istediğin kadar gör bebişini,sorularını sor,zaten o testlerini söler ve seni direk yönlendirir en azından hekimin ağzından sorularının cevaplarını almış olursun ve bebişini görmüş olursun tatlım..
inşallah doğru anlamışımdır ve seni doğru tanımışımdır böle yazdım ama ..
sıkma canını,rabbim evlatlarımızı korur inşallah.:Saruboceq:

ayy ne güzel maşallah süpanallah ..inş bakalım yakında hissederim galiba

adilecim :1hug:a.s.

ayy ne güzel maşallah süpanallah ..inş bakalım yakında hissederim galiba

adilecim :1hug:a.s.

canım benım...yirim seni..
ama adım dilek
adil emir oğlumun adı..
bırlesık yazınca nıckımde adımı herkeşler adıle sanayor... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bir de benim korkum artık devamlı gittiğim bir doktorum olsun istanbula bir daha gidemem.Burada takip eden bir doktorum yok zaten doğumdan korkuyorum.Evde sancım gelecek öyle yolda doğurcam gibime geliyo

Bir de benim korkum artık devamlı gittiğim bir doktorum olsun istanbula bir daha gidemem.Burada takip eden bir doktorum yok zaten doğumdan korkuyorum.Evde sancım gelecek öyle yolda doğurcam gibime geliyo

canımbenım..sen nerde oturuyorsun..dogu ıllerındemısın nerdesın..
neden çok olumsuz dusunuyorsun..
kaç yasındasın
yenı mı evlısın
bebek ısteyerek mı oldu kaza mı..planlı bebek mıydı yanı..

canm anlıorum senn sıkıntın gerçekten çok ama bunları düşünme artık,bebişinin kıpraşmalarını hissetmeye başladıından itibaren bununla yetinmeye çalış.
hem doğuma kadar sigortamıydı yeşil kartmıydı hni işte o da çıkmış olur belki.
doğumunu falan şimdi düşünüp korkutma kendini..
bak bebeciğine yazık,dert hastalık sahibi olursun allah korusun..bebek annenin psikolojisinden çok etkilenir,çok ciddi rahatsızlıklara bile sebebiyet verebilirsin,üzme kendini..unutma bunu..allah korusun bebişine bişiy olsa bin pişman olursun bu defada,elden bişiy gelmez o zaman şimdi dert ettiğin şeyler o zaman o dertten aklına bile gelmez..üzme kendini yol yakınken bebişinde sende sağlıklıyken elindekiyle karnındakiyle şükretmeyi ve yetinmeyi öğren canım,görememek tabiki zor ama en aazından hissettiğin için hamile olduun için anne olabileceğin için sevinohaoldumsmile sakınn üzme bida kendini,sonra çok daha kalıcı dertlerin olmasın bak

Planlıydı ama böyle olacağını bilmiyordum.19 . yaşındayım 1 senelik evliyim.Benim hep gördüğümle bi doktor takip eder bilir bebeğin herşeyini o doğuma girer.3.5 aylık oldu bebeği bi kere göremedim.Doktor desen insanın suratına bakmıyorlar.Haliyle karamsar oluyorum

ısım ne koycan..
ben bugun ısımle kafayı bozdum da
benımde kılom 54

ahh sorma kader arkadaşım isim konusunda aynı kaderi paylaşıorz..
ilki babanne adı hatice..
ikincide daha karar veremedik bnm var bikaçtane ama eşim daha erken die düşünmeye yanaşmıo

bnm 54 kilo olduum günler çook geride kaldı yaaa o ilk hamiş kaldıımdaki kişlomduuu(a015:

Zaten hareketlerini geçen hafta hissettim.Ondan önce artık hamilemiyim değilmiyim hiçbirşey hissetmiyordum bile.Allaha şükür.Çok haklısın.Eşimde anlayamıyor korkularımı.Ya takıntı oldu bende bir doktor takip etsin hep istiyorum.Kimse bana ikili test 3 lü test demedi .Burada okumasam hiç bilmiycem.

çok geçmiş olsun canımm
yaşınız kaç öğrenebilirmiyimm
sonuçlar böyle çıktıı
ve ilk çocuğunuzmu

canım benım...yirim seni..
ama adım dilek
adil emir oğlumun adı..
bırlesık yazınca nıckımde adımı herkeşler adıle sanayor... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hihoyyythihoyyyt:dance:a.s. adilemir birden birleşik okuyunca adile diye çıkıverdi :)))memnun oldum dilekçim tekrardan bende belgün:)Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…