- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.001
Şenizİnşallah sabahtan beri ağlaya ağlaya harap oldum ya
kaydirigubbakcemile3
2 hafta önce başladı hareketler ama çok nadirdi bugün maşallahı var çok güzel bir duygu sanki ben burdayım diyor :ecrin_bebek: erkek bebeklerin hareketleri daha erken hissedilirmiş diye duymuştum,inşallah sende en yakın zamanda hissedersin belguncum:)
tanımam mı
hepsı bırbırının aynı..bıraz asagı bıraz yukarı hepısı aynı.
klonlanmıs gıbıler..sempatiksalakcinni
İnşallah sabahtan beri ağlaya ağlaya harap oldum ya
kaydirigubbakcemile3
2 hafta önce başladı hareketler ama çok nadirdi bugün maşallahı var çok güzel bir duygu sanki ben burdayım diyor :ecrin_bebek: erkek bebeklerin hareketleri daha erken hissedilirmiş diye duymuştum,inşallah sende en yakın zamanda hissedersin belguncum:)
yeni bi arkadaş gelmiş aramızaaa
hoşgelmişşşş sefa gelmişşşş
şahsen çok memnun oldum ben :))
ayy ne güzel maşallah süpanallah ..inş bakalım yakında hissederim galiba
adilecim :1hug:a.s.
evet
hemıde kızı olcakmıs...:lepi: :lepi: :lepi:
Bir de benim korkum artık devamlı gittiğim bir doktorum olsun istanbula bir daha gidemem.Burada takip eden bir doktorum yok zaten doğumdan korkuyorum.Evde sancım gelecek öyle yolda doğurcam gibime geliyo
ısım ne koycan..yaaaaa dimi ne güsellll
tıpkı benm gbibayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
benımde kılom 54deniz 1958
arkadaşım benide listeye kaydedermisin??? kızım olacak ve hamiş kaldıım kilom 54. ilgilenirsen sevinirimmmm
:)))
ben 13 haftalık iken hissetmeye başladım ama benim 3. gebeliğim şimdi şiddetini arttırdı daha iyi hissediyorun sağdan sağdan arada soldan
Bir de benim korkum artık devamlı gittiğim bir doktorum olsun istanbula bir daha gidemem.Burada takip eden bir doktorum yok zaten doğumdan korkuyorum.Evde sancım gelecek öyle yolda doğurcam gibime geliyo
ısım ne koycan..
ben bugun ısımle kafayı bozdum da
benımde kılom 54
canm anlıorum senn sıkıntın gerçekten çok ama bunları düşünme artık,bebişinin kıpraşmalarını hissetmeye başladıından itibaren bununla yetinmeye çalış.
hem doğuma kadar sigortamıydı yeşil kartmıydı hni işte o da çıkmış olur belki.
doğumunu falan şimdi düşünüp korkutma kendini..
bak bebeciğine yazık,dert hastalık sahibi olursun allah korusun..bebek annenin psikolojisinden çok etkilenir,çok ciddi rahatsızlıklara bile sebebiyet verebilirsin,üzme kendini..unutma bunu..allah korusun bebişine bişiy olsa bin pişman olursun bu defada,elden bişiy gelmez o zaman şimdi dert ettiğin şeyler o zaman o dertten aklına bile gelmez..üzme kendini yol yakınken bebişinde sende sağlıklıyken elindekiyle karnındakiyle şükretmeyi ve yetinmeyi öğren canım,görememek tabiki zor ama en aazından hissettiğin için hamile olduun için anne olabileceğin için sevinohaoldumsmile sakınn üzme bida kendini,sonra çok daha kalıcı dertlerin olmasın bak
çok geçmiş olsun canımmkıslar selam herkese..deniz hoşgeldin bu arada.. zap zup tüm yazdıklarını okudum cnm..kendini hiç üzme bebeğin için özelliklede bebiş çok etkileniyordur emin ol..demesi kolay belki ama bebeğini düşündükçe güçleneceğine inan canım..ve bunların hepsi inş geçicek dua edelimde görümcen evlensin bir an önce:)
biliyorum çok merak ettiniz tek tek tüm yazılanları okudum bir buçuk gündür olan allah cümlenizden razı olsun öncelikle dualarınız için önemsediğiniz için :1hug: ayrıntılara gelince ; salı yönlendirildiğim doktorun önce kendi yerine gittim baktı ve baktığı cihazda tam net göremedi oda burun kemiğini yani var gibi gözüküyor dedi ve uzun uzun konuştu benimle test sonuçlarım hakkında olabilecekler hakkında değerler hakkında vs.. ve dün için sabah erkenden hastaneye geliyorsun dedi yenimahalle doğum evine ve orda dün bana nerdeyse gittiğim hoca dışında yanında bir hoca daha 10 kişye yakın bir ekiple baktılar detaylı ve net cihazlardı..çok ilgili alakalıydılar ve piskolojik olarakta motive ediciydiler veeeee burun kemiğini hepsi gördü ve hepsi onayladı.....!!!!!:))))tabi bu noktada biz diğer hastanenin başhekiminin nasıl olyuorda göremediğini sorduğumuzda cihazına göre değişir bu ayrıntılı falan dediler..(tabi ben çıkan ultrason resimleri ve sonuçla gidicem diğer başhekime) neyseee sonrasnda detaylı tettiklerden sonra oturduk konuştuk kafamız çok karıştığından doktor olarak yorumda yapmaları yasak olduğundan sadece söyledikleri ultrasonda kemik yapısı gelişimi boyun ölçüsü omurgası herşey çok normal ve burun kemiği oluşmuş bunun yanında ikili testin birincisinde yani kombine test dedikleri biz ona bakarız ondada değerler normal ama ikincisinin değeri yaşına göre biraz yüksek olduğundan ki oda 1/138 ve ailede gneetiklik olmasınıda göz önünde bulundurduklarını söylediler ve size kalmış bundan sonrasında karar sizin ama görünürde gayet sağlıklı (maşallah) sadece bu durumlarda ufak riskler var dediler. bizde başta eşim ve sonrasında ailemle konuştuk düşündük ve aminosenteze karar verdik eşim bir oh çekti ama birkere kurt düştü dedi kaç doktor baktı hepsi ayrı şeler söledi dedi aminosentezde ol sonrası allahın taktiri dedi ben aslında istemedim ama doktora bunu sölediğimde eşininde ne istediği önemli bu noktada dedi. bende kabul ettim birde ordaki ekibi görünce birazda araştırınca içim rahatladı ( adamlar hemen hergün bu konuyla ilgili hamişlere bakyıorlar yaptıkları aminosentez sayısının hesabı bile yok ve burun kemiği falan hemen hergün baktıkları şeler bunlar diyorum ya direk gördüler) anlıcanız böle arkadaşlar 10 ağustos günü allah nasip ederse ve allahın izniyle aminosentez olcam ve atlatıcam sağlıkla sıhatle ve inş bebeğim sağlıcakla gelicek dünyaya..yine ne çok ayrıntıya girdim dimi dınısının dınısı:)))ama sorabileceğiniz soruların ihtimallerinide göz önünde bulundurarak ve hemen herkesin başına gelebildiğinden bilgilerimi duyduklarımı ve gördüklerimi yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim...
herkese çokkkk amaaa çokk sonsuz teşekkürlerrr bakalım zaman neyi gösterecek allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..rabbim herkesin gönlüne göre versin..hep birbirimzie böle destek olalım inş her zaman..şurda bir iki haftadır tanıdığım sizler gerçek hayattakilerin bir çoğundan bile daha çok destek oldunuz belkide..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
benimde 3 ncü bebeğim canımm
seninkilerin cinsiyeti ne
benimkiler 2 kızım vardı buda erkek
canım benım...yirim seni..
ama adım dilek
adil emir oğlumun adı..
bırlesık yazınca nıckımde adımı herkeşler adıle sanayor... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?