- Konu Sahibi teknekazintisii
-
benimde iki gündür sabahları iştahım yok kahvaltı yapmak istemiyorum ama bunlar çok normal vücudumuz yeni haline alışmaya çalışıyor o yüzden bunun için üzülüp ağlama hem kendini hem bebeğini üzme ,ben mesela her gün aynı saatte ya da aynı şeyleri yemiyorum kahvaltıda ,sabah yine iştahım yoktu biraz oyalandım ve tost yaptım yedim bunu nasıl yerim dedim ama bir kere ısırdıktan sonra farkına varmadan bitirmişim bütün tostu kaydirigubbakcemile3
inşallah azize,bekliyoruz seni :)
sirinem üzülme düzelir zamanlaa bendede oluyo başlarda yoktu hiç 1 haftadır oluyo bendede midem bulanıyo acıkıyorum ama bişey yemek istemiyorumm zorlaya zorlaya kendimi yiyorum yemezsem daha kötü oluyo midem çünkü
selam kızlar benım iştahım kapandı yaçok üzülüyorum bişey yiyomıyorum sankı tatamen sıfır degılde yedıklerım yınede eskısı gıbı degıl napıcam bılmıyorum benım gıbı olan varmı?mıdemde bulanıyor ama asıl olan sey iştahsızlık CADIARZU
sağol canım az az yemeğe çalışıyorum meyve havuç süt falan ama dedıgım gibi zorluyorum kendimi kilo veririm dıye korkuyorum cok yıyemessem bebege zararı olurmu dıyede korkuyorum
kızlar hala umut var mı benden sizce? adetim gelmedi hala... adet olacak hissi de giderek azaldı sanki... bişe geliyo günde 2-3 kere, bakıyorum akıntı... sadece göğüs uçlarım hassaslaştı, dokununca acıyo... :sm_confused:
kızlar hala umut var mı benden sizce? adetim gelmedi hala... adet olacak hissi de giderek azaldı sanki... bişe geliyo günde 2-3 kere, bakıyorum akıntı... sadece göğüs uçlarım hassaslaştı, dokununca acıyo... :sm_confused:
canım ben folic plus kullanıyorumkızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz
canım ıhlamur sakıncalı mı peki?ada çayı ve sinameki çayı sakıncalıymış buna benzer bitki çaylarından uzak durmak lazımmış
haftada 2 defa balık yenmesi gerekli eğer balık yiyemiyorsanız semiz otu soya fasülyesi ve ceviz yenmeli bunlarda da omega varmış ben hergün ceviz yemeğe çalışıyorum bir avuç falan doktorum özellikle söyledi
canım senin adına çok sevindimTeşekkürler canım opuyorumnanaktan inşallah duyarsınız sizde ama benim yine üstten gözükmede rahmim arkadaymış öyle söyledi bir ay sonra gideceğiz yine bakalım o zaman normal gözükecek mi ense kalınlığı ölçülekcekmiş
canım inşallah güzel haberlerini alırızkızlar hala umut var mı benden sizce? adetim gelmedi hala... adet olacak hissi de giderek azaldı sanki... bişe geliyo günde 2-3 kere, bakıyorum akıntı... sadece göğüs uçlarım hassaslaştı, dokununca acıyo... :sm_confused:
canım hayırlı olsungünaydın kızlar
ben salı günü doktura gittim.
keseyi gördük
şimdilik bir dourn yok dedi
haftaya bir daha gel kalp atışlarınıda duyalım dedi.
süt su ve yoğurt yememi söyledi.
çevizi söyledi mutlaka ye diye
bi geçmişi okuyayım sizler neyapmışınız.
denizcim gözün aydın görmüşsün bebişinin kalp atışlarını nemutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?