- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.061
Şeniz
sen cınsıyet ogrendın galıba canım..senınde erkekmı..
Ya ben çilekteki bebek odalarından şu baby safariye bayıldımmmm.. Ama hemen almakta istemiyorum( Acaba dogum zamanımıza yakın kalır mı ki
Bu arada denizcim fiyatları konusunda bi fikrin varmı??
kızlar ananesı Elifimize yeni bir cici yapmış süpriz albüme ekledim bi bakın bakalım
canım hepsi çok güzel şeyler güle güle giydirmek nasip olsun kızın çok şanslı maşallah
canım seninkinin cinsiyeti neydi?herkese günaydınnn güzel hamislerrrrrr ve güzeller güzeli bebisleriiii bugün nasılsınız..opuyorumnanaktan bende isim konusunda çok kararsızlıklarr yaşayanlardanımmm kıslar
şirinem çok tatlı canım hepside ananesinin ellerine sağlık
iyi günlerde giysin
deniz canım sen naptın?
sıkıntın var mı?
canım seninkinin cinsiyeti neydi?
bu arada doğumun, senin doğum tarihine rastlıyormuş:)))
benimde 24 ocak,22 sinde doğum görünüyor
biraz daha dişimi mi sıksam diyorum
canım çok geçmiş olsundün sol bacağıma felaket ağrı girdi ya zor kalktım masamdan eve gidince magnezyum içtim akşam yine ağrıyordu sabah kalktığımda yoktu ağrım çok şükür
dün yine az bir şey akıntıyla beraber kan gelmiş pembe renkte ama bebişimi hissediyorum içim rahatlıyor aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum dün eşim kızdı zaten o günde böyle yaptın gittik doktor normal dedi dedi doktordan hiç çıkmayalım en iyisi kendi kendini strese sokuyorsun dedi :gitme:
kızlar ananesı Elifimize yeni bir cici yapmış süpriz albüme ekledim bi bakın bakalım
günaydın kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
benim acaip mide bulantım var bugün uzun zamandır bulantım olmuyordu neden olduki bulantı yapacak ağır bişide yemedim:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?