2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güsell annelerr ve bebişleriii opuyorumnanaktan
rahatsızlanan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun Allah başka dert keder vermesin inş bebişlerimize sağ sağlim kavuşuruss zemuszemus
herkesler cinsiyetleri öğrenmeye başlamış ve isimler düşünülüyo opuyorumnanaktan ne güsell
ya arkadaşlar akşam yatıodum aklıma birden yusuf neden olmasın die geldi ama heryerde herkesde var ama anlamı çok güsel kuranda suresi var bilemiyorum CADIARZU belki yusuf esat olur bizim bebiş gamyoncuiremsu
aman neyse bi arkadaşın dediğine göre ad bi boncuk yerimseniben bakalım hayırlısı sağlıcakla gelsinler de isimde olur eşyaları da opuyorumnanaktan
ben bugün doktora gidicem genel cerrahi ye guatr için bakalım ne diyecek eyvahedigeldismile inş bi sorun çıkmass CADIARZU
hepinisi öptüm görüşürüs arkadaşlar

bu arada suhan cım sabah seninle konuşuoduk rüyamda yani sen bana nesaj atmışsın benim bebek erkek die kaydirigubbakcemile3 artık rüyalarıma da girer oldu belki erkektir senin de ben hep benimkini erkek gördüm erkek oldu opuyorumnanaktan bakalım senin ki nezaman kesinleşecek opuyorumnanaktan Allah ım hayırlısını versin hepimise zemuszemus

günaydın kızlar a.s.

Şeniz

sen cınsıyet ogrendın galıba canım..senınde erkekmı..

evet canım benim bebiş erkek ve 12. haftada öğrendim,2 hafta sonrada kontrolüm var,1,5 ay oldu bebişimi görmeyeli çok özledik görmeyi iple çekiyoruz zaman geçsede bir an önce görsek diye ....

herkese günaydınn....

Ya ben çilekteki bebek odalarından şu baby safariye bayıldımmmm.. Ama hemen almakta istemiyorum ( Acaba dogum zamanımıza yakın kalır mı ki
Bu arada denizcim fiyatları konusunda bi fikrin varmı??

canım bizim beğendiğimiz takım 1.160 TL ydi istikbalden alıyoruz genelde mobilyaları oraya baktık ama eşim dün bir kaç yere daha bakalım dedi çilek aklımızda şuanda

herkese günaydınnn güzel hamislerrrrrr ve güzeller güzeli bebisleriiii bugün nasılsınız..opuyorumnanaktan bende isim konusunda çok kararsızlıklarr yaşayanlardanımmm kıslar

sirinem çok şekerleerr bayıldım hepsine hele patikleree rabbim ii günlerde giyinmeyi nasip etsin inş

şirinem çok tatlı canım hepside ananesinin ellerine sağlık
iyi günlerde giysin

deniz canım sen naptın?
sıkıntın var mı?

herkese günaydınnn güzel hamislerrrrrr ve güzeller güzeli bebisleriiii bugün nasılsınız..opuyorumnanaktan bende isim konusunda çok kararsızlıklarr yaşayanlardanımmm kıslar
canım seninkinin cinsiyeti neydi?

bu arada doğumun, senin doğum tarihine rastlıyormuş:)))
benimde 24 ocak,22 sinde doğum görünüyor
biraz daha dişimi mi sıksam diyorum

günaydın kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
benim acaip mide bulantım var bugün uzun zamandır bulantım olmuyordu neden olduki bulantı yapacak ağır bişide yemedim:bbo:

şirinem çok tatlı canım hepside ananesinin ellerine sağlık
iyi günlerde giysin

deniz canım sen naptın?
sıkıntın var mı?

dün sol bacağıma felaket ağrı girdi ya zor kalktım masamdan eve gidince magnezyum içtim akşam yine ağrıyordu sabah kalktığımda yoktu ağrım çok şükür
dün yine az bir şey akıntıyla beraber kan gelmiş pembe renkte ama bebişimi hissediyorum içim rahatlıyor aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum dün eşim kızdı zaten o günde böyle yaptın gittik doktor normal dedi dedi doktordan hiç çıkmayalım en iyisi kendi kendini strese sokuyorsun dedi :gitme:

canım seninkinin cinsiyeti neydi?

bu arada doğumun, senin doğum tarihine rastlıyormuş:)))
benimde 24 ocak,22 sinde doğum görünüyor
biraz daha dişimi mi sıksam diyorum

kız canım yeni öğrendik bizde..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bir adı zeynep olacak çünkü babasının küçüklüğünden beri hayaliymiş flört zamanlarımızda banada derdi hep zyenebim zeynebim diye şarkılar sölicekmiş kızına ki şimdiden başladı:)))ama iki isimli olsun istiyor illada çift isim diyor diğer adınıda bana bıraktı ama beğendiklerimide bir türlü beğenmiyor paşam:)))bende diyorum kalsın işte zyenep sadece ama illa ikinci isim :dilcikar: :))

evet doğum günüm 20 ocak ve 20 ocakta bekliyoruz bebişi ama belli olmaz şaşabilir tabi:)))farketmez nede olsa anasının kızı olcak ocak doğumlu olcak allah nasip ederse oda oğlak olacak sağlıklı olsun bana zaten en büyük doğumgünü hediyesi...seninkinin cinsiyeti neydi canım sıkarsan belki biraz gecikir:)))

citos neden olduki acaba
normalde bulantın yoktu pek değil mi?
bende daha çok yanma oluyor
ama geçen ayakta çok durunca içim bulandı
yoruldun mu acaba?
yada yediklerinden biri bulandırdı seni?

canım çok geçmiş olsun
doktor normal dediyse sende iyi düşün
inşallah ağrıların geçer,izin felan alsaydın keşke?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…