- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.081
dün sol bacağıma felaket ağrı girdi ya zor kalktım masamdan eve gidince magnezyum içtim akşam yine ağrıyordu sabah kalktığımda yoktu ağrım çok şükür
dün yine az bir şey akıntıyla beraber kan gelmiş pembe renkte ama bebişimi hissediyorum içim rahatlıyor aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum dün eşim kızdı zaten o günde böyle yaptın gittik doktor normal dedi dedi doktordan hiç çıkmayalım en iyisi kendi kendini strese sokuyorsun dedi :gitme:
canım bende bir ara zeynep koyarım diyordumkız canım yeni öğrendik bizde..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bir adı zeynep olacak çünkü babasının küçüklüğünden beri hayaliymiş flört zamanlarımızda banada derdi hep zyenebim zeynebim diye şarkılar sölicekmiş kızına ki şimdiden başladı:)))ama iki isimli olsun istiyor illada çift isim diyor diğer adınıda bana bıraktı ama beğendiklerimide bir türlü beğenmiyor paşam:)))bende diyorum kalsın işte zyenep sadece ama illa ikinci isim :dilcikar: :))
evet doğum günüm 20 ocak ve 20 ocakta bekliyoruz bebişi ama belli olmaz şaşabilir tabi:)))farketmez nede olsa anasının kızı olcak ocak doğumlu olcak allah nasip ederse oda oğlak olacak sağlıklı olsun bana zaten en büyük doğumgünü hediyesi...seninkinin cinsiyeti neydi canım sıkarsan belki biraz gecikir:)))
canım senin doktor hamilelik boyunca 8-10 kilo alınmalıdır diyormuşkızlar benım kadın dogum uzmanım suanda show tvde canlı yayında
çok güzel ben beyendim:)
soyisminizlede uyyosa süpper:))))
bu arada ıspartann neresindensin canım???
citos neden olduki acaba
normalde bulantın yoktu pek değil mi?
bende daha çok yanma oluyor
ama geçen ayakta çok durunca içim bulandı
yoruldun mu acaba?
yada yediklerinden biri bulandırdı seni?
canım çok geçmiş olsun
doktor normal dediyse sende iyi düşün
inşallah ağrıların geçer,izin felan alsaydın keşke?
slm hanimlar ,masallah alisverisler baslamis.Siz sicaklardan dertlisiniz bende yagmurlu havadan.Ic bunaltici,kasvetli bir hava var,disari ciksanda rahatlayamiyorsun.
Ohhh herkes isim düsünmeye baslamis ne güzel,tabi bebislerin cinsiyetlerini ögrendiniz simdi isim secemiyorsunuz.Aman tek dert bu olsunkaydirigubbakcemile2
Rahatsizlanan arkadaslara cok cok gecmisler olsun.
Bir arkadasimiz ismini hatirlayamadim "hatice" ismine ikinci bir isim ariyor sanirim.Benden nacizane bir tavsiye "hatice kübra ",bu isim Hz. Hatice icin söylenmistir ve hatice ismi olanlara bu sekilde hitap edilmesi gerektigini duymustum.Bu arada benim adim da hatice zemuszemus ama simdilerde koyan yok.
Bende kismetse kizim olursa ya "belinay yada Afra"isimlerini istiyorum,erkek olursada ogluma koyamamistik nasip buna olacak sanirim dedesinin adi bekir bizde "ebubekir "düsünüyoruz.Oglumun adini amcasi ile biz koymustuk Talha Efe.
canım bende bir ara zeynep koyarım diyordum
baktım millet benden önce koymuş alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
canım benimkinin cinsiyeti daha belli değil 3 aylıkken söylemedi doktor
yanılma payı oluyormuş :dilcikar:
kızlar sabahları yataktan kalıktığım da ayaklarımın altı ağrıyor üzerine basamıyorum. sizde de oluıyor mu sebebi ne olabilir ki
günaydınn kızlaarr
ne çok kaynatmışsınız ya okudum okudum ancak bitti
denizcim geçmiş olsun canımm
bilmiyorumki dirimcim akşam sadece 1 tane mısır yedim sabahta 1 bardak süt ince dilim tost yedim dedim gibi nerdeyse 1 aya yakındır hiç bulantım felan yoktu :sinifsinif:citos neden olduki acaba
normalde bulantın yoktu pek değil mi?
bende daha çok yanma oluyor
ama geçen ayakta çok durunca içim bulandı
yoruldun mu acaba?
yada yediklerinden biri bulandırdı seni?
canım çok geçmiş olsun
doktor normal dediyse sende iyi düşün
inşallah ağrıların geçer,izin felan alsaydın keşke?
olabilir çünkü sıcaktan hiç klimayı kapatmıyoz zaten kapatsak bu seferde terden ölücem çok terliyorum çünkü yağmur yağsada serinlesek birazakannehirmideni üşütmüş olabilirsin cnm benimde klimada yattığımız için bazen oluyor üşütüyorum midemi
sağol cnm evet devam ediyor eşimi bekliyorum bankaya gitmişti o gelince eve gidicem dinlenince geçer inşallah:çok üzgünüm:citos geçmiş olsn tatlım hala devam ediyor mu bulantın
sağol cnm evet devam ediyor eşimi bekliyorum bankaya gitmişti o gelince eve gidicem dinlenince geçer inşallah:çok üzgünüm:
sağol cnm evet devam ediyor eşimi bekliyorum bankaya gitmişti o gelince eve gidicem dinlenince geçer inşallah:çok üzgünüm:
sağol canımcanım havalardan da oluyor benim hiç başlarda hiç bulantım olmamasına rağmen yaşamıştım bunu çok geçmiş olsun
yoğurdu gidince deniyemmirmirmirmirdinlen canım birazda yoğurt yemeyi dene işe yarayabilir rahatlatır belki
günaydın güzel anneler
gülaycığım beğendiğin bebek odası bu mu?
ben buna bayıldım ya:))
çok cici
Çilek Bebek Odası Takımları Baby Safari | Ev Ofis Dekorasyon Modelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?