2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

denimcim önemli bir şey değildir umuyorum. dr. normal dediyse içini gönlünü ferah tut

canım bende bir ara zeynep koyarım diyordum
baktım millet benden önce koymuş alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
canım benimkinin cinsiyeti daha belli değil 3 aylıkken söylemedi doktor
yanılma payı oluyormuş :dilcikar:

canım sağol ama zaten izinden sonraki ilk iş günümdü
dün patronum sordu doğumdan önceki 8 haftayı kullanacak mısın yoksa doğumdan sonra mı kullanmak istersin diye bende çalışabileceğim kadar çalışmak istiyorum dedim peki dedi doğumdan sonra tekrar işe devam edecek misin dedi bende şuan için bir şey diyemem dedim ama çalışmak istemiyorum bunaldım iicene dün gidip diplomamı da aldık o dertten de kurtuldum bakalım zaman ne gösterecek

benim kızım olsaydı hatice beyna düşünmüştüm.
belinay da çok güzel bir isim olur anlamı da çok güzel.
ben oğluşuma yusuf mirza koyacağım inşallah

kızlar sabahları yataktan kalıktığım da ayaklarımın altı ağrıyor üzerine basamıyorum. sizde de oluyor mu sebebi ne olabilir ki

Son düzenleme:

hımm anladım canım ben 14+4de öğrendim sende öğrenirsin yakıdna merak etme benimde kendi doktorum sölemedi bu aminosentez için bana bakan doktorlar sölediler

kızlar sabahları yataktan kalıktığım da ayaklarımın altı ağrıyor üzerine basamıyorum. sizde de oluıyor mu sebebi ne olabilir ki

benimde bazen oluyor hatta haftanın birkaç günü yataktan kalkıyorum tabanlarımın ağrısıyla. önce zorlanıyorum sonra basıyorum benimkinin sebebi çalışyıor olmam galiba ayakkabı içinde bütün gün otursamda ağrı yapabiliyor

bilmiyorumki dirimcim akşam sadece 1 tane mısır yedim sabahta 1 bardak süt ince dilim tost yedim dedim gibi nerdeyse 1 aya yakındır hiç bulantım felan yoktu :sinifsinif:

mideni üşütmüş olabilirsin cnm benimde klimada yattığımız için bazen oluyor üşütüyorum midemi
olabilir çünkü sıcaktan hiç klimayı kapatmıyoz zaten kapatsak bu seferde terden ölücem çok terliyorum çünkü yağmur yağsada serinlesek birazakannehir

çitosum geçmıc olsun sıcaktandır ya benım genel bulantı halım gectı bılıyorsunuz cok ıstıfra etmıstım ben serumlarla durmuustum bır aydır sadece sabahları bulanıyor sabahları gecmıycek heralde neysekı buna şükür o zamanlar cok dayanılmasdı buna sabredıces artık ınsallah gecer kısa zamanda senınde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…