- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.101
canım kuzunla ilgilenirsin sendecanım sağol ama zaten izinden sonraki ilk iş günümdü
dün patronum sordu doğumdan önceki 8 haftayı kullanacak mısın yoksa doğumdan sonra mı kullanmak istersin diye bende çalışabileceğim kadar çalışmak istiyorum dedim peki dedi doğumdan sonra tekrar işe devam edecek misin dedi bende şuan için bir şey diyemem dedim ama çalışmak istemiyorum bunaldım iicene dün gidip diplomamı da aldık o dertten de kurtuldum bakalım zaman ne gösterecek
klimada yapmış olabilirbilmiyorumki dirimcim akşam sadece 1 tane mısır yedim sabahta 1 bardak süt ince dilim tost yedim dedim gibi nerdeyse 1 aya yakındır hiç bulantım felan yoktu :sinifsinif:
olabilir çünkü sıcaktan hiç klimayı kapatmıyoz zaten kapatsak bu seferde terden ölücem çok terliyorum çünkü yağmur yağsada serinlesek birazakannehir
bende bayıldımEwt cnm bu..Bayıldım ben buna eşimde begendi.. :teytey:
canım kuzunla ilgilenirsin sende
belki ilerde evde bunalırsan tekrar başlarsın çalışmaya
diploma'nda hayırlı olsun canım benim
klimada yapmış olabilir
uşaktamıydın canım?
orasıda mı sıcak?
Allah yardımcımız olsun
deniz canım sen napıyosun antalyada :sm_confused:
bugün 43 derece diyordu nem de var akannehir
bende bayıldım
dolabın üzerindeki hayvanlar yapıştırma mı yoksa kendinin mi?
anlatabildim mi :bbo:
kızlar ananesı Elifimize yeni bir cici yapmış süpriz albüme ekledim bi bakın bakalım
canım çilek te % 50 indirim var diyorlar sözde bizde bir ara gidip bakacaz bende kız için olana bayıldım doğrusuWalla ben de bilmiyom..Resimden gördüm çünkü..Ama kendindendir zannımca..Bu arada nette fiyatını bulmaya çalıştım.. Topluca bulamdım ama parca parca ürün fiyatlarını gösteren bi yer buldum.. Dogruysa biz battık hanımlar.. 1.600-1.700 arası bi fiyata denk geliyo :sinifsinif:
canım kuzunla ilgilenirsin sende
belki ilerde evde bunalırsan tekrar başlarsın çalışmaya
diploma'nda hayırlı olsun canım benim
klimada yapmış olabilir
uşaktamıydın canım?
orasıda mı sıcak?
Allah yardımcımız olsun
deniz canım sen napıyosun antalyada :sm_confused:
bugün 43 derece diyordu nem de var akannehir
bende bayıldım
dolabın üzerindeki hayvanlar yapıştırma mı yoksa kendinin mi?
anlatabildim mi :bbo:
yine çok güzeller anneciğinin ellerine sağlık.
Ama böyle olmuyor kıyafetelre bakmak. İçerisinde 7-8 ay sonra şeker bir mankenle fotoğraf eklemeni merakla bekliyorumopuyorumnanaktan
sirinem kızının cicileri çok tatlıı ya maşallah annenin ellerine sağlık
allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinn
bu arada suhan cım sabah seninle konuşuoduk rüyamda yani sen bana nesaj atmışsın benim bebek erkek die kaydirigubbakcemile3 artık rüyalarıma da girer oldu belki erkektir senin de ben hep benimkini erkek gördüm erkek oldu opuyorumnanaktan bakalım senin ki nezaman kesinleşecek opuyorumnanaktan Allah ım hayırlısını versin hepimise zemuszemus
canım daha perdesi,halısı,oto koltuğu,puşeti vs.var bununWalla ben de bilmiyom..Resimden gördüm çünkü..Ama kendindendir zannımca..Bu arada nette fiyatını bulmaya çalıştım.. Topluca bulamdım ama parca parca ürün fiyatlarını gösteren bi yer buldum.. Dogruysa biz battık hanımlar.. 1.600-1.700 arası bi fiyata denk geliyo :sinifsinif:
canım bunuda sık kullanılanlara ekledim buda çok şeker
evet canım burdakiler bazı parçaları daha yatağı falanda var büyüyen beşiği falancanım daha perdesi,halısı,oto koltuğu,puşeti vs.var bunun
daha bizim hiç bişeyimiz yok :gitme:
canım bunuda sık kullanılanlara ekledim buda çok şeker
abimler genç odası aldı,
ama gardrobu bunun aynısı bide büyük yatağı var
buda çok şirin
sağol canım teşekkürlermerhabalar hanimlar
citos,deniz cok gecmis olsun ,Allah acil sifalar versin.
normal diyor doktorlar canım ara ara oluyor herkestebugün hafif hafif kasığımda ağrı hissediyorum sizce normal midir?
bugün hafif hafif kasığımda ağrı hissediyorum sizce normal midir?
bu arada şirinem bayıldım elifin cicilerine... darısı benimkine :))))
çitoscum sana da çok geçmiş olsun... sıcaklardandır diye tahmin ediyorum, allahtan klimalı bir ortamdayız...
canım daha perdesi,halısı,oto koltuğu,puşeti vs.var bunun
daha bizim hiç bişeyimiz yok :gitme:
canım benim de hem kasığımda hemde karnımda oluyor ağrıbugün hafif hafif kasığımda ağrı hissediyorum sizce normal midir?
göbek deliğimin şekli değişmeye başladı yakında delik kalmayacak gibi geriliyor
ay bide kırmızı kurdeleli taç aldım çok hoşuma gitti kurdele bağlamakla uğraşmayayım diye kaydirigubbakcemile3 en önemli eşyadan başlamışım dimi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?