2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Citoscum dert etme cnm..üşütmüş olabilirsin tabi..Ama benim daha farlı bi tezim var :Bebişinin saçları uzuyor olabilir. :)) O da mide bulantısı, yanması ekşimesi yaparmışAnnemler hep öle derdi..

canım kuzunla ilgilenirsin sende
belki ilerde evde bunalırsan tekrar başlarsın çalışmaya
diploma'nda hayırlı olsun canım benim

klimada yapmış olabilir
uşaktamıydın canım?
orasıda mı sıcak?
Allah yardımcımız olsun
deniz canım sen napıyosun antalyada :sm_confused:
bugün 43 derece diyordu nem de var akannehir

Ewt cnm bu..Bayıldım ben buna eşimde begendi.. :teytey:
bende bayıldım
dolabın üzerindeki hayvanlar yapıştırma mı yoksa kendinin mi?
anlatabildim mi :bbo:

Walla ben de bilmiyom..Resimden gördüm çünkü..Ama kendindendir zannımca..Bu arada nette fiyatını bulmaya çalıştım.. Topluca bulamdım ama parca parca ürün fiyatlarını gösteren bi yer buldum.. Dogruysa biz battık hanımlar.. 1.600-1.700 arası bi fiyata denk geliyo :sinifsinif:

canım çilek te % 50 indirim var diyorlar sözde bizde bir ara gidip bakacaz bende kız için olana bayıldım doğrusu

sağol canım benim
vallahi klima açık sürekli iş yerim evime çok çok yakın pek sıkıntım olmuyor yalnız akşam yemek hazırlarken bir ara bayılcam sandım hemen oturdum yere dün bir ara dörtlü test sonucunu almaya gittik hastanede çok yakın olmasına rağmen terden maf oldum doktorda yoktu zaten sonucu perşembe gösterebileceğim evde işte hep klima açık yani

Bugün dr a gidecektik ama acil ameliyatı çıkmış sabah arayıp haber verdiler yarında önemli bazı toplantıalrım var Perşembeye kaldı bizim randevu

Geçmiş olsun çitos sıcakalrdan oluyor sanırım

herkese selammmmm..

canım benimm rüyanı eşime söyledim pek bi mutlu oldu.. ama dedim benim içimde kız isteği var bakalım hangisi tutacak.. hayırlısı olsun ne kızımız var ne oğlumuz ikiside bana uyar sağlıklı olsunda.. cumartesi günü nasipse öğreneceğiz... çok heyecanlıyım...

bu arada şirinem bayıldım elifin cicilerine... darısı benimkine :))))
çitoscum sana da çok geçmiş olsun... sıcaklardandır diye tahmin ediyorum, allahtan klimalı bir ortamdayız...

canım daha perdesi,halısı,oto koltuğu,puşeti vs.var bunun
daha bizim hiç bişeyimiz yok :gitme:

canım bunuda sık kullanılanlara ekledim buda çok şeker
abimler genç odası aldı,
ama gardrobu bunun aynısı bide büyük yatağı var
buda çok şirin

göbek deliğimin şekli değişmeye başladı yakında delik kalmayacak gibi geriliyor

ay bide kırmızı kurdeleli taç aldım çok hoşuma gitti kurdele bağlamakla uğraşmayayım diye kaydirigubbakcemile3 en önemli eşyadan başlamışım dimi kaydirigubbakcemile3

evet canım burdakiler bazı parçaları daha yatağı falanda var büyüyen beşiği falan
merhabalar hanimlar
citos,deniz cok gecmis olsun ,Allah acil sifalar versin.
sağol canım teşekkürler
bugün hafif hafif kasığımda ağrı hissediyorum sizce normal midir?
normal diyor doktorlar canım ara ara oluyor herkeste

canım bnmde ilk zamanlardan beri çoğu kramp şeklinde olmak üzre ağrılarım oluo,yatarken kalkmaya yeltendiğimde bıçak gbi girio,dr.a sormuştum kalsiyum eksikliğinden olabilir demişti.ben kendimi bildim bileli peynir yoğurt yemiorum aşırı bi tiksinti var,evime peynir sokmuorum yani okadar,bi sitede doktorumun sölediğini doğrulayan bi yazı gördüm,yani kalsiyum eksikliğindendir diodu ama özellikle krampların sbebi..ben yeni yeni günde 2bardak süt içme kararı aldım,zor oluo kramp girince hem korkuorum bayağı..
ama ciddi bişiy deildir umarım sennkide

canım daha perdesi,halısı,oto koltuğu,puşeti vs.var bunun
daha bizim hiç bişeyimiz yok :gitme:

Cnm biz de bişi almadık daha..Hatta b en bakmıyodum bile odaya falan henüz..Deniz paylaşınca dayanamadım :kedi:
Ama karar veremedim şimdi..% 50 indirim varken girmek taksite falan mantıklı gibi görünüyor ama bi yandan da çok erken diyorum..Ne yapsak ki akannehir

canım benim de hem kasığımda hemde karnımda oluyor ağrı
bi çok bayandada oluyor

en önemli şeyden başlamassın
doğumdan sonrada gerekecek bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…