2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bulunduğun yerde bir tek hastane yoktur değil mi? başka bir hastaneyi araştırıp ona gidip dğuma kadar takibini yaptırabilirsin cnm daha dr. seçmek için geç değil

benım kocişte ısım konusuna yanaşmaz.bana bırakır.
buldugum ısımlerede hep bır kulp takar akannehir akannehir
kaç kıllo aldın canım ya..sankı 10 kılo almıs gıbı uzuluyon canım..
ben 54 le kaldım hamıle.halen 54 um..yakında alcam bende 2 ser 3 er kıloları..

bulunduğun yerde bir tek hastane yoktur değil mi? başka bir hastaneyi araştırıp ona gidip dğuma kadar takibini yaptırabilirsin cnm daha dr. seçmek için geç değil

İlçe de oturuyorum il merkezine 2 saat uzak ve merkezde devlethastesi ,doğumhastanesi 2 tane özel hastane var.Ben doğumhastanesine gidiyorum.Devlethastanesi daha kötü.Özeller pahalıve sigortam yok

bu arada denizcim benide lsiteye eklermisin lütfen..:)a.s.

yaş 27 / sat: 15 nisan / tahmini d.tarihi: 20 ocak (benim doğumgünüm:))) / hamiş kaldığım kilo: 57 / cinsiyet : kızzzz kaydirigubbakcemile2

genç anne olucaksın canım maşallah ..ben haylı geç anne oldum..oğlumu 29 da dogurdum.şimcık 33 yasındayım..
ınşallah çok yakında istedıgın gıbı bır doktor bulursun..
benimde 2 kızım var bunun cinsiyeti belli değil bu hafta belli olacak gösterirse
oyy..3.mu gelıyor sıze..

hihoyyythihoyyyt:dance:a.s. adilemir birden birleşik okuyunca adile diye çıkıverdi :)))memnun oldum dilekçim tekrardan bende belgün:)Şeniz
evet
her topıkte adıle yazıyorlar.
olsun ben alıstım.adıle ısmıyle butunleştım artık..sempatiksalakcinni
belgun cum memnun oldum olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun canımm
yaşınız kaç öğrenebilirmiyimm
sonuçlar böyle çıktıı
ve ilk çocuğunuzmu

selamlar çok teşekkür ederim allah razı olsun yaşım 27 ilk çocuğum ve zaten yaşımdan dolayı testin bu şekilde çıkmasına şaşırdılar ya doktorlar ..gerçi ben artık daha rahatım keyifliyim.aminosentezi bekliyorum sadece ve biliyorum ki bebeğim iyi..

bak gördünmü bundan sonra dahada canlanır hareketler üzme kendini,sen eşinlede sorunlarınız o9lduu için ve yaşında biraz küçük olduu için bukadar çöküntüdesin,aynı şeyleri bnmde yaşadım,aynı sen gbi 18 evlendim,20yaşımda oğlumu almıştım kucağıma.bnmde hamileyken eşimle sorunlarım olmuştu,bebeğimizi tedaviyle bulamamıza rağmen hayata karamsar bakıordum..çok iyi anlıorum seni..
ama şunu unutma,sen okadar kabartmışsınki içini ne desek kulağından çıkıo geri.
moralini artık bozma die sölüorum bir an önce kendini toplayasın die..
benm bi arkadaşım yaşıda bayağı büyük geç evlendi eşiyle,düğününden sonra hamiş kaldı.herşey güzel giderken eşiyle aralarında sorunları başladı büyüdü büyüdü..
arkadaşım ağlayamayan soğukkanlı duran birisi bu nedenle hep içine attı anlatsada bize hiç ağlayamadı ve bunlar olduunda yaklaşık 5-6aylık hamileydi.
sonra doktor bebeğinde sorun olduunu sölemiş..mahfolmuştu.herşey bikenarda kaldı onun için.artık dua ettik hep beraber ama maalesef bebeğinin karnında kaybetti..ve doktor sadece ve sadece sinir stresten kaynaklandını sölemiş....

sana bunu sölemeye çalışıorum bi an önce toparla kendini...
bak anlattığım arkadaşım şimdi kaç aydır yeniden hamiş kalmaya çalışıo..bunu dert edio,olurmu olmazmı die düşünüo..
vakit erkenken takma kimseyi
kimse kimsesiz ve çaresiz değil,
için sıkılıosa,mutsuzsan
namaz kıl,hepimizin sığınağı allah,bak nasıl kuş gbi olursun,nasıl yoluna girmeye başlar herşey..allah kabul eder dualarını evliliğinde bakmışsın yoluna girmiş,bebeğin doğar,eşinn ailesiyle arandaki sorunlar azalır azalır biter gider...
hamilelerinde duasını geri çevirmez allah,kıldıı 4rekat namaz 40rekt sevabı kazanırmış hamilenn kıldığı....
başka sölicek bişiy bulamıorum,rabbim yardımcımız olsun cümlemizin...
çok üzgünüm senn adına gerçekten..:Saruboceq:

İlçe de oturuyorum il merkezine 2 saat uzak ve merkezde devlethastesi ,doğumhastanesi 2 tane özel hastane var.Ben doğumhastanesine gidiyorum.Devlethastanesi daha kötü.Özeller pahalıve sigortam yok

hangı ıldesın canım...
dogudamısın
nerdesın
kocan kendı işinimı yapıyor
bagkuruda yokmu..nasıl geçınıyorsunuz..

:lepi: :lepi: :lepi:

ohh ne güzel işte sana bırakmış kebap valla yaaa
ama bi yerde adil kayınpederin adı sende emir koycam demiştin gbi hatırlıorum da..

ben 5kilo almışım ( başladım yine uçmaya:))
oğluma hamişkende 26kilo almıştım(
yine öyle olucam sanırım..
vermekten hiiiç korkmuorum hemencik verrimde hantallaşıo insan son zamanlarında ondan sıkılıorum ben(ne güzel ya maaşallah size hiç kilo almamış hanımlara alkışalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende böyle olunca 35 in üstündemisinn acaba diye düşündüm canımm
genellikle 35 üstü risklii oluyoo derlerr
bende 33 yaşındayımm şimdilik herşeyy iyii
inşallahta böyle devam eder canımm

sonuna kadar katılıyorum...kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi:

bende böyle olunca 35 in üstündemisinn acaba diye düşündüm canımm
genellikle 35 üstü risklii oluyoo derlerr
bende 33 yaşındayımm şimdilik herşeyy iyii
inşallahta böyle devam eder canımm

evet herkes öle sanıyor doktorlarda yaşımdan dolayı bu risklere şaşırdılar zaten ama en son bakıldığında kemik yapısı gelişimi ölçüler gayet güzeldi sedece test sonucunda vardı risk bakıcaz işte aminosentezle..maşallah süpanallah herşeyin ii olmasına sevindim bu yaşlardakiler genelde yaşıyor çünkü riskleri hepimizin herşey herzmaan yolunda olsun inş..a.s.

evet 3. yolda

hepinizi öptüm hanımlarrr bebişlerinizide öptümm mis misssss..eve gdiiyorum girebilrisme evden girerim tabi uyuklamazsam:))en kötü yarın görüşürüz sevgilerrrrr zemuszemus

hakkatten yaa kadın kız olmak zor
kadın olmak daha zor
anne olmak çok daha zormuş..
en güzüeli erkek olcan bu devirde :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

canım benım evet oğlumun adı adil emır.
1 ay sonra 4 yasında olucak..
eşimin dedesının adı adil.bızde emır koyduk ıkıncı adını..
yanı benım bır oglum var 4 yasında ellerınden oper onun adı adil emir..
ıkıncıde erkek ona ısım bulamıyorum...
daha erken zatten demı...bulurumm...
ben oglumda 12 kılo almıstım..bu kezde 12 kılo alırsam ıyııdır..
dedıgın gıbı hamılelıktekı kılokar cabuk verılıyor canım..

Eşim başkasının yanında işçi ama sigortamız falan yok öyle idare ediyoruz.
Yemin ederim sakinleştirdiniz beni allah razı olsun.İnşallah allah sizi de böyle ferahlatsın .Derdimi dinleyen herkese çok teşekkür ederim.Çıkıp biraz uzanıcam sıcak falan derken iyice bunaldım herhalde sabahta kustum zaten.Herhalde bünyem zayıf düştü .Hepiniz allaha emanet olun çok öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…