- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.021
Planlıydı ama böyle olacağını bilmiyordum.19 . yaşındayım 1 senelik evliyim.Benim hep gördüğümle bi doktor takip eder bilir bebeğin herşeyini o doğuma girer.3.5 aylık oldu bebeği bi kere göremedim.Doktor desen insanın suratına bakmıyorlar.Haliyle karamsar oluyorum
ahh sorma kader arkadaşım isim konusunda aynı kaderi paylaşıorz..
ilki babanne adı hatice..
ikincide daha karar veremedik bnm var bikaçtane ama eşim daha erken die düşünmeye yanaşmıo
bnm 54 kilo olduum günler çook geride kaldı yaaa o ilk hamiş kaldıımdaki kişlomduuu( a015:
bulunduğun yerde bir tek hastane yoktur değil mi? başka bir hastaneyi araştırıp ona gidip dğuma kadar takibini yaptırabilirsin cnm daha dr. seçmek için geç değil
genç anne olucaksın canım maşallah ..ben haylı geç anne oldum..oğlumu 29 da dogurdum.şimcık 33 yasındayım..Planlıydı ama böyle olacağını bilmiyordum.19 . yaşındayım 1 senelik evliyim.Benim hep gördüğümle bi doktor takip eder bilir bebeğin herşeyini o doğuma girer.3.5 aylık oldu bebeği bi kere göremedim.Doktor desen insanın suratına bakmıyorlar.Haliyle karamsar oluyorum
oyy..3.mu gelıyor sıze..benimde 2 kızım var bunun cinsiyeti belli değil bu hafta belli olacak gösterirse
evethihoyyythihoyyyt:dance:a.s. adilemir birden birleşik okuyunca adile diye çıkıverdi :)))memnun oldum dilekçim tekrardan bende belgün:)Şeniz
çok geçmiş olsun canımm
yaşınız kaç öğrenebilirmiyimm
sonuçlar böyle çıktıı
ve ilk çocuğunuzmu
Zaten hareketlerini geçen hafta hissettim.Ondan önce artık hamilemiyim değilmiyim hiçbirşey hissetmiyordum bile.Allaha şükür.Çok haklısın.Eşimde anlayamıyor korkularımı.Ya takıntı oldu bende bir doktor takip etsin hep istiyorum.Kimse bana ikili test 3 lü test demedi .Burada okumasam hiç bilmiycem.
İlçe de oturuyorum il merkezine 2 saat uzak ve merkezde devlethastesi ,doğumhastanesi 2 tane özel hastane var.Ben doğumhastanesine gidiyorum.Devlethastanesi daha kötü.Özeller pahalıve sigortam yok
:lepi: :lepi: :lepi:bak gördünmü bundan sonra dahada canlanır hareketler üzme kendini,sen eşinlede sorunlarınız o9lduu için ve yaşında biraz küçük olduu için bukadar çöküntüdesin,aynı şeyleri bnmde yaşadım,aynı sen gbi 18 evlendim,20yaşımda oğlumu almıştım kucağıma.bnmde hamileyken eşimle sorunlarım olmuştu,bebeğimizi tedaviyle bulamamıza rağmen hayata karamsar bakıordum..çok iyi anlıorum seni..
ama şunu unutma,sen okadar kabartmışsınki içini ne desek kulağından çıkıo geri.
moralini artık bozma die sölüorum bir an önce kendini toplayasın die..
benm bi arkadaşım yaşıda bayağı büyük geç evlendi eşiyle,düğününden sonra hamiş kaldı.herşey güzel giderken eşiyle aralarında sorunları başladı büyüdü büyüdü..
arkadaşım ağlayamayan soğukkanlı duran birisi bu nedenle hep içine attı anlatsada bize hiç ağlayamadı ve bunlar olduunda yaklaşık 5-6aylık hamileydi.
sonra doktor bebeğinde sorun olduunu sölemiş..mahfolmuştu.herşey bikenarda kaldı onun için.artık dua ettik hep beraber ama maalesef bebeğinin karnında kaybetti..ve doktor sadece ve sadece sinir stresten kaynaklandını sölemiş....
sana bunu sölemeye çalışıorum bi an önce toparla kendini...
bak anlattığım arkadaşım şimdi kaç aydır yeniden hamiş kalmaya çalışıo..bunu dert edio,olurmu olmazmı die düşünüo..
vakit erkenken takma kimseyi
kimse kimsesiz ve çaresiz değil,
için sıkılıosa,mutsuzsan
namaz kıl,hepimizin sığınağı allah,bak nasıl kuş gbi olursun,nasıl yoluna girmeye başlar herşey..allah kabul eder dualarını evliliğinde bakmışsın yoluna girmiş,bebeğin doğar,eşinn ailesiyle arandaki sorunlar azalır azalır biter gider...
hamilelerinde duasını geri çevirmez allah,kıldıı 4rekat namaz 40rekt sevabı kazanırmış hamilenn kıldığı....
başka sölicek bişiy bulamıorum,rabbim yardımcımız olsun cümlemizin...
çok üzgünüm senn adına gerçekten..:Saruboceq:
benimde 2 kızım var bunun cinsiyeti belli değil bu hafta belli olacak gösterirse
benım kocişte ısım konusuna yanaşmaz.bana bırakır.
buldugum ısımlerede hep bır kulp takar akannehir akannehir
kaç kıllo aldın canım ya..sankı 10 kılo almıs gıbı uzuluyon canım..
ben 54 le kaldım hamıle.halen 54 um..yakında alcam bende 2 ser 3 er kıloları..
selamlar çok teşekkür ederim allah razı olsun yaşım 27 ilk çocuğum ve zaten yaşımdan dolayı testin bu şekilde çıkmasına şaşırdılar ya doktorlar ..gerçi ben artık daha rahatım keyifliyim.aminosentezi bekliyorum sadece ve biliyorum ki bebeğim iyi..
bak gördünmü bundan sonra dahada canlanır hareketler üzme kendini,sen eşinlede sorunlarınız o9lduu için ve yaşında biraz küçük olduu için bukadar çöküntüdesin,aynı şeyleri bnmde yaşadım,aynı sen gbi 18 evlendim,20yaşımda oğlumu almıştım kucağıma.bnmde hamileyken eşimle sorunlarım olmuştu,bebeğimizi tedaviyle bulamamıza rağmen hayata karamsar bakıordum..çok iyi anlıorum seni..
ama şunu unutma,sen okadar kabartmışsınki içini ne desek kulağından çıkıo geri.
moralini artık bozma die sölüorum bir an önce kendini toplayasın die..
benm bi arkadaşım yaşıda bayağı büyük geç evlendi eşiyle,düğününden sonra hamiş kaldı.herşey güzel giderken eşiyle aralarında sorunları başladı büyüdü büyüdü..
arkadaşım ağlayamayan soğukkanlı duran birisi bu nedenle hep içine attı anlatsada bize hiç ağlayamadı ve bunlar olduunda yaklaşık 5-6aylık hamileydi.
sonra doktor bebeğinde sorun olduunu sölemiş..mahfolmuştu.herşey bikenarda kaldı onun için.artık dua ettik hep beraber ama maalesef bebeğinin karnında kaybetti..ve doktor sadece ve sadece sinir stresten kaynaklandını sölemiş....
sana bunu sölemeye çalışıorum bi an önce toparla kendini...
bak anlattığım arkadaşım şimdi kaç aydır yeniden hamiş kalmaya çalışıo..bunu dert edio,olurmu olmazmı die düşünüo..
vakit erkenken takma kimseyi
kimse kimsesiz ve çaresiz değil,
için sıkılıosa,mutsuzsan
namaz kıl,hepimizin sığınağı allah,bak nasıl kuş gbi olursun,nasıl yoluna girmeye başlar herşey..allah kabul eder dualarını evliliğinde bakmışsın yoluna girmiş,bebeğin doğar,eşinn ailesiyle arandaki sorunlar azalır azalır biter gider...
hamilelerinde duasını geri çevirmez allah,kıldıı 4rekat namaz 40rekt sevabı kazanırmış hamilenn kıldığı....
başka sölicek bişiy bulamıorum,rabbim yardımcımız olsun cümlemizin...
çok üzgünüm senn adına gerçekten..:Saruboceq:
bende böyle olunca 35 in üstündemisinn acaba diye düşündüm canımm
genellikle 35 üstü risklii oluyoo derlerr
bende 33 yaşındayımm şimdilik herşeyy iyii
inşallahta böyle devam eder canımm
genç anne olucaksın canım maşallah ..ben haylı geç anne oldum..oğlumu 29 da dogurdum.şimcık 33 yasındayım..
ınşallah çok yakında istedıgın gıbı bır doktor bulursun..
oyy..3.mu gelıyor sıze..
evet
her topıkte adıle yazıyorlar.
olsun ben alıstım.adıle ısmıyle butunleştım artık..sempatiksalakcinni
belgun cum memnun oldum olumunekankayizsmile
ohh ne güzel işte sana bırakmış kebap valla yaaa
ama bi yerde adil kayınpederin adı sende emir koycam demiştin gbi hatırlıorum da..
ben 5kilo almışım( başladım yine uçmaya:))
oğluma hamişkende 26kilo almıştım(
yine öyle olucam sanırım..
vermekten hiiiç korkmuorum hemencik verrimde hantallaşıo insan son zamanlarında ondan sıkılıorum ben(ne güzel ya maaşallah size hiç kilo almamış hanımlara alkışalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hepinizi öptüm hanımlarrr bebişlerinizide öptümm mis misssss..eve gdiiyorum girebilrisme evden girerim tabi uyuklamazsam:))en kötü yarın görüşürüz sevgilerrrrr zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?