- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.041
gule gule canım..hepinizi öptüm hanımlarrr bebişlerinizide öptümm mis misssss..eve gdiiyorum girebilrisme evden girerim tabi uyuklamazsam:))en kötü yarın görüşürüz sevgilerrrrr zemuszemus
erkekmı olsak ne... akannehir akannehir akannehirhakkatten yaa kadın kız olmak zor
kadın olmak daha zor
anne olmak çok daha zormuş..
en güzüeli erkek olcan bu devirde :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eşim başkasının yanında işçi ama sigortamız falan yok öyle idare ediyoruz.
Yemin ederim sakinleştirdiniz beni allah razı olsun.İnşallah allah sizi de böyle ferahlatsın .Derdimi dinleyen herkese çok teşekkür ederim.Çıkıp biraz uzanıcam sıcak falan derken iyice bunaldım herhalde sabahta kustum zaten.Herhalde bünyem zayıf düştü .Hepiniz allaha emanet olun çok öpüyorum hepinizi
canım benım evet oğlumun adı adil emır.
1 ay sonra 4 yasında olucak..
eşimin dedesının adı adil.bızde emır koyduk ıkıncı adını..
yanı benım bır oglum var 4 yasında ellerınden oper onun adı adil emir..
ıkıncıde erkek ona ısım bulamıyorum...
daha erken zatten demı...bulurumm...
ben oglumda 12 kılo almıstım..bu kezde 12 kılo alırsam ıyııdır..
dedıgın gıbı hamılelıktekı kılokar cabuk verılıyor canım..
inşallah rabbim gönlündekinii versinn canımm
ne güzel yazmışın canım altına imzamı atarım vereliniortakçok doğrua.sbak gördünmü bundan sonra dahada canlanır hareketler üzme kendini,sen eşinlede sorunlarınız o9lduu için ve yaşında biraz küçük olduu için bukadar çöküntüdesin,aynı şeyleri bnmde yaşadım,aynı sen gbi 18 evlendim,20yaşımda oğlumu almıştım kucağıma.bnmde hamileyken eşimle sorunlarım olmuştu,bebeğimizi tedaviyle bulamamıza rağmen hayata karamsar bakıordum..çok iyi anlıorum seni..
ama şunu unutma,sen okadar kabartmışsınki içini ne desek kulağından çıkıo geri.
moralini artık bozma die sölüorum bir an önce kendini toplayasın die..
benm bi arkadaşım yaşıda bayağı büyük geç evlendi eşiyle,düğününden sonra hamiş kaldı.herşey güzel giderken eşiyle aralarında sorunları başladı büyüdü büyüdü..
arkadaşım ağlayamayan soğukkanlı duran birisi bu nedenle hep içine attı anlatsada bize hiç ağlayamadı ve bunlar olduunda yaklaşık 5-6aylık hamileydi.
sonra doktor bebeğinde sorun olduunu sölemiş..mahfolmuştu.herşey bikenarda kaldı onun için.artık dua ettik hep beraber ama maalesef bebeğinin karnında kaybetti..ve doktor sadece ve sadece sinir stresten kaynaklandını sölemiş....
sana bunu sölemeye çalışıorum bi an önce toparla kendini...
bak anlattığım arkadaşım şimdi kaç aydır yeniden hamiş kalmaya çalışıo..bunu dert edio,olurmu olmazmı die düşünüo..
vakit erkenken takma kimseyi
kimse kimsesiz ve çaresiz değil,
için sıkılıosa,mutsuzsan
namaz kıl,hepimizin sığınağı allah,bak nasıl kuş gbi olursun,nasıl yoluna girmeye başlar herşey..allah kabul eder dualarını evliliğinde bakmışsın yoluna girmiş,bebeğin doğar,eşinn ailesiyle arandaki sorunlar azalır azalır biter gider...
hamilelerinde duasını geri çevirmez allah,kıldıı 4rekat namaz 40rekt sevabı kazanırmış hamilenn kıldığı....
başka sölicek bişiy bulamıorum,rabbim yardımcımız olsun cümlemizin...
çok üzgünüm senn adına gerçekten..:Saruboceq:
canım..amınn...allah baışlasın canımm
adlarıyla yaşasınlar
bebişinede bi isim bulursun bakalım daha çok zaman var
bnmde oğlum 15gün sonra 3olcak..adı mevlüt anıl.ilki dedesnn adı,ikincisini ben koydum:))
eğer bir oğlum olcak olsaydı onunda adını (babam olduu için değil normaldede çok sever ve klass bulurdum bu adı hep salih yiğit koyacaktım...
doktorum kız dedi bebeğime...
hep hayırlısını istedim,hala da öle..
kızımın adıda hatice(babaanne adı)yanndada bişiy daha olcak ama karar veremiorum.
melike ağırlıkta biraz şimdidlik ama eşim daha erken dediği için benm beyendiğimide genelde beyenmediği için düşünemiorum..
hayırlısı olsun inşallah..hayırlı isimleri koymayı nasip etsin rabbim:)))
memnun oldum canım olumunekankayizsmilezap zup dediklerimi unutma tatlım,dinlen bol bol..allah yardımcın olsun...
çitos bnde yakınım uşağa,afyonun bi ilçesindenim,hemşeri sayılırız,bnde başarılar diliorum herkese:))puhahah
senn miniğe çikolata şeker sökmüo galiba,sabır iste sen bol bol allah'tan canım:)))
kızdır o kızzzzz
oğlan olsa durmazdı şimdiye açardı hemen :))))
canım yaşın küçük bir de insan hamilelikte duygusallaşıyor biraz hayata olumlu bak canım ilerde kim bilir önünüze ne fırsatlar açılır bebeğiniz rızkıyla gelir sen maddi imkanları çok düşünme elbette yolda doğurmazsınPlanlıydı ama böyle olacağını bilmiyordum.19 . yaşındayım 1 senelik evliyim.Benim hep gördüğümle bi doktor takip eder bilir bebeğin herşeyini o doğuma girer.3.5 aylık oldu bebeği bi kere göremedim.Doktor desen insanın suratına bakmıyorlar.Haliyle karamsar oluyorum
canım benim bi arkadaş bebeğinin cinsiyetini 6 aylık oluncaya kadar öğenememişti ama kız olduğunu öğrendi ensonmemnun oldum canım olumunekankayizsmile
benimki çikolataya şerbetli çıktı canım ne yediysemde fayda etmedi en iyisi bi dahakine acılı bişiler yiyip gideyim belki bu sefer açarlülülülülülükaydirigubbakcemile3
hayırlısı demekten başka çarem yok ama yinede öğrensem hiç fena olmaz
hihiii babasına çekmiş kaydirigubbakcemile3eşimde çok utangaçtır kesin babişkosuna çekmiş bu çocuksırnaşık şeyaslında kızsa çok sevinecem ne yalan söylüyüm kız bebişleri daha çok severim giydireceksin pembiş pembiş çok tatlı oluyorlar yerim ben onuuuŞenizrabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza kavuştursun inşallah:Saruboceq:canım yaşın küçük bir de insan hamilelikte duygusallaşıyor biraz hayata olumlu bak canım ilerde kim bilir önünüze ne fırsatlar açılır bebeğiniz rızkıyla gelir sen maddi imkanları çok düşünme elbette yolda doğurmazsın
size yardımcı olcak hiç mi yakınınız yok
canım benim bi arkadaş bebeğinin cinsiyetini 6 aylık oluncaya kadar öğenememişti ama kız olduğunu öğrendi enson
çok edepli bi evladın varmış kız
göstermiyo kendini utanıyo yavrunkaydirigubbakcemile3
hihiii babasına çekmiş kaydirigubbakcemile3eşimde çok utangaçtır kesin babişkosuna çekmiş bu çocuksırnaşık şeyaslında kızsa çok sevinecem ne yalan söylüyüm kız bebişleri daha çok severim giydireceksin pembiş pembiş çok tatlı oluyorlar yerim ben onuuuŞenizrabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza kavuştursun inşallah:Saruboceq:
beşiği yine baya kullanır kardeşi doğana kadar yani :))) ondan sonra yatak alırız
ama çilekte çok hoş bir takım var beşik sonra büyüyüp yatak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?