2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hepinizi öptüm hanımlarrr bebişlerinizide öptümm mis misssss..eve gdiiyorum girebilrisme evden girerim tabi uyuklamazsam:))en kötü yarın görüşürüz sevgilerrrrr zemuszemus
gule gule canım..
bende cıkıcam sımdı
oglum oglen geç uyudu..şimdı uyandı geldı..kucakta sarılmak ıster bır sure..
kendıne ıyı bak..

hakkatten yaa kadın kız olmak zor
kadın olmak daha zor
anne olmak çok daha zormuş..
en güzüeli erkek olcan bu devirde :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
erkekmı olsak ne... akannehir akannehir akannehir

gle gule canım..sıkma canını..olumunekankayizsmile

allah baışlasın canımm
adlarıyla yaşasınlar
bebişinede bi isim bulursun bakalım daha çok zaman var
bnmde oğlum 15gün sonra 3olcak..adı mevlüt anıl.ilki dedesnn adı,ikincisini ben koydum:))
eğer bir oğlum olcak olsaydı onunda adını (babam olduu için değil normaldede çok sever ve klass bulurdum bu adı hep salih yiğit koyacaktım...
doktorum kız dedi bebeğime...
hep hayırlısını istedim,hala da öle..
kızımın adıda hatice(babaanne adı)yanndada bişiy daha olcak ama karar veremiorum.
melike ağırlıkta biraz şimdidlik ama eşim daha erken dediği için benm beyendiğimide genelde beyenmediği için düşünemiorum..
hayırlısı olsun inşallah..hayırlı isimleri koymayı nasip etsin rabbim:)))

benim adımda bahar yaşım 30 uşakta oturuyorum kocikle market işletiyoruz zemuszemus
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkaydirigubbakcemile3
denizcim bebiş odan sade ve şık canım güle güle yatsın bebişin
zap zupcum seni okurken içim şişiyor sinir oluyorum gittiğin hastaneye hiçmi ilgilenmezler yahuklava:
burda sıradan anasağlık ocağında bile çok ilgililer nasıl bir hastaneki hiç bakmıyolar çocuğunu göstermiyolar sana çok sinir oldum:mymeka:
şu cinsiyeti öğrenenen arkadaşlara imreniyorum yaw perşembe günü tekrar gidicez bizde inşallah gösterir allahım çatlıycam meraktan:1shok:

ne güzel yazmışın canım altına imzamı atarım vereliniortakçok doğrua.s

canım..amınn...
ben kaçtım...
kendıne ıyı bak..
hepınızı optum kıslar...
gorusuruz ınşallah yıne...opuyorumnanaktan

zap zup dediklerimi unutma tatlım,dinlen bol bol..allah yardımcın olsun...
çitos bnde yakınım uşağa,afyonun bi ilçesindenim,hemşeri sayılırız,bnde başarılar diliorum herkese:))puhahah
senn miniğe çikolata şeker sökmüo galiba,sabır iste sen bol bol allah'tan canım:)))
kızdır o kızzzzz
oğlan olsa durmazdı şimdiye açardı hemen :))))

kızlar bnde kaçar:)
oğlum uyandı,babasının işyerine gidelim bi dolaşalım teftiş yapalım:))ehühehehe
herkesi öptüm,bebişleriniz ve siz aeolun:))

memnun oldum canım olumunekankayizsmile
benimki çikolataya şerbetli çıktı canım ne yediysemde fayda etmedi en iyisi bi dahakine acılı bişiler yiyip gideyim belki bu sefer açarlülülülülülükaydirigubbakcemile3
hayırlısı demekten başka çarem yok ama yinede öğrensem hiç fena olmaz

canım yaşın küçük bir de insan hamilelikte duygusallaşıyor biraz hayata olumlu bak canım ilerde kim bilir önünüze ne fırsatlar açılır bebeğiniz rızkıyla gelir sen maddi imkanları çok düşünme elbette yolda doğurmazsın
size yardımcı olcak hiç mi yakınınız yok
canım benim bi arkadaş bebeğinin cinsiyetini 6 aylık oluncaya kadar öğenememişti ama kız olduğunu öğrendi enson
çok edepli bi evladın varmış kız
göstermiyo kendini utanıyo yavrunkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hihiii babasına çekmiş kaydirigubbakcemile3eşimde çok utangaçtır kesin babişkosuna çekmiş bu çocuksırnaşık şeyaslında kızsa çok sevinecem ne yalan söylüyüm kız bebişleri daha çok severim giydireceksin pembiş pembiş çok tatlı oluyorlar yerim ben onuuuŞenizrabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza kavuştursun inşallah:Saruboceq:

ben de kızları çok severim çok şirin oluyolar
benim de erkek olan belli de doktorun kız ihtimali var dediği tam belli değil o da cinsiyetini göstermek istemeyenlerden nasıl da sırtını dönüyo bize yumurcak utanıyo evladım
ay yerim ben onu ya şimdilik ultrason resimlerine bakıp bakıp öpüyorum onları

benm bebeqimde bir kez gösterdi,sonra başka doktora gitmek zorunda kaldım,bilmio gbi sordum o göstermio bağdaş şeklinde duruo ayakları dedi,bi kere gösterdiğini unuttu sanırım,relax bi anına dek gelmişti sanırsam:))

bizim ismimiz nasıl kızlar yusuf mirza. yusuf a.s biliyoruz zaten yakışıklılığıyla tanınır. mirza nın anlamı efendi terbiyeli demek iki özelliği taşısa mükemmel olur diye düşündük

beşiği yine baya kullanır kardeşi doğana kadar yani :))) ondan sonra yatak alırız
ama çilekte çok hoş bir takım var beşik sonra büyüyüp yatak oluyor

Ya ben çilekteki bebek odalarından şu baby safariye bayıldımmmm.. Ama hemen almakta istemiyorum ( Acaba dogum zamanımıza yakın kalır mı ki
Bu arada denizcim fiyatları konusunda bi fikrin varmı??

slm hanimlar ,masallah alisverisler baslamis.Siz sicaklardan dertlisiniz bende yagmurlu havadan.Ic bunaltici,kasvetli bir hava var,disari ciksanda rahatlayamiyorsun.

Ohhh herkes isim düsünmeye baslamis ne güzel,tabi bebislerin cinsiyetlerini ögrendiniz simdi isim secemiyorsunuz.Aman tek dert bu olsunkaydirigubbakcemile2
Rahatsizlanan arkadaslara cok cok gecmisler olsun.
Bir arkadasimiz ismini hatirlayamadim "hatice" ismine ikinci bir isim ariyor sanirim.Benden nacizane bir tavsiye "hatice kübra ",bu isim Hz. Hatice icin söylenmistir ve hatice ismi olanlara bu sekilde hitap edilmesi gerektigini duymustum.Bu arada benim adim da hatice zemuszemus ama simdilerde koyan yok.
Bende kismetse kizim olursa ya "belinay yada Afra"isimlerini istiyorum,erkek olursada ogluma koyamamistik nasip buna olacak sanirim dedesinin adi bekir bizde "ebubekir "düsünüyoruz.Oglumun adini amcasi ile biz koymustuk Talha Efe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…