- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.121
göbek deliğimin şekli değişmeye başladı yakında delik kalmayacak gibi geriliyor
ay bide kırmızı kurdeleli taç aldım çok hoşuma gitti kurdele bağlamakla uğraşmayayım diye kaydirigubbakcemile3 en önemli eşyadan başlamışım dimi kaydirigubbakcemile3
kızlar ananesı Elifimize yeni bir cici yapmış süpriz albüme ekledim bi bakın bakalım[/QU tünaydınlar herkesee...
ben işlerimi bitirip gelesiye kaynamış yine buralar,oku oku bitir4emewdim.:))
çok merakettim görmek istiroum bu sürpriz albüm dediğin yer neresi canm bnm yaa
anlatın bnde bi bakiyim..
birkere daha duysam kız olduunu hemen başlıcam bnde,yok göstermio bi türlü yaaa
çatlıcam yani:))
rahatsız arkadaşlara çoook geçmişler olsun,dikkat edin kendinize:))
cevap bekliorum..
bi arkadaşım haticenin yanına kübra ekle öyle konmlaı demiş,önerin için çook teşekkürler arkadaşım..eşimi yakaladığımda son kararı vericez bu ikinci isim konusunda,sağolsun hiç yanaşmıoeyvahedigeldismile
Cnm biz de bişi almadık daha..Hatta b en bakmıyodum bile odaya falan henüz..Deniz paylaşınca dayanamadım :kedi:
Ama karar veremedim şimdi..% 50 indirim varken girmek taksite falan mantıklı gibi görünüyor ama bi yandan da çok erken diyorum..Ne yapsak ki akannehir
şirinemmm'in bebişinin cicisine bende bakmak istiorum,nerden bakıcam bi anlatın lütfen yahu:)
gülay 85 arkadaşım,sen afyon merkez mi???
Yohk cnm ilçesi: Şuhut..Yakın ama 28 km..
şu civil bebyi söyleyen kimdi , kaçırdımHemen baktım netten de.. Hakkaten hem çok tatlı hem gayet uygun görünüyor fiyatlar.. Haftasonu bakacaktı sanırım arkadaş.. Bakınca mutlaka haberlerini bekliyoruz.. Kaliteleri de iyi mi?? Eger öyleyse ben netten epey sipariş veririm gibime geliyor..
canım şirinemin profiline gir
albümü var ordan bakıyorsun
ooohh ne güzel hemşeri sayılırız bnde afyon/dinarlıyım cnm olumunekankayizsmile:))
Ben aslen oralı degilim..Öğretmenliğimi orda yapıyorum ama tabiki hemşeri sayılırız..İnsanın dogdugu degil, karnının doydugu yer memleketiymiş :lepi:
kızlar ananesı Elifimize yeni bir cici yapmış süpriz albüme ekledim bi bakın bakalım[/QU tünaydınlar herkesee...
ben işlerimi bitirip gelesiye kaynamış yine buralar,oku oku bitir4emewdim.:))
çok merakettim görmek istiroum bu sürpriz albüm dediğin yer neresi canm bnm yaa
anlatın bnde bi bakiyim..
birkere daha duysam kız olduunu hemen başlıcam bnde,yok göstermio bi türlü yaaa
çatlıcam yani:))
rahatsız arkadaşlara çoook geçmişler olsun,dikkat edin kendinize:))
cevap bekliorum..
bebım ısmımden albumlerıme gır canım orfa eklı resımler
hımmm anladım canım,olsun dedğn gbi hemşeri sayılırız yinede:))
şirinemmmm mesajımı görürsen bana dön biiii
kızının cicileri çok hoş,güle güle giydirmek nasip etsin inşallah..
bişiy sorcam o filli bebek patiği hazırmı aldınız,el örgüsümü???çok merakettim:))
oyy oyy beyaz patiğe bayıldımmmmm hemen kaydediorum sıkkulllanılanlaraa..bir kez daha duyim kı olduunu görüşürüz yine:))) çook teşeşkkürler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?