2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlaaar(öğlen oldu ama neyyyse)opuyorumnanaktan
benim de kasığımda ağrı var özellikle ani hareket ettiğimde oluyo
zap_zup canım pendik devlet e hiç gitmedim ben tuzla ya gidiyorum
ordavesile hanım ve kerim bey var ikisini de odasında ultrason var test yaptıramasan bile bebeğini görürsün en azından...

Bencede denizcim..En önemlisini almışsın bile

bende normal olduğunu düşünüyorum bu ağrıların bazen kasığıma aniden kalktığımda kramp giriyor düzenli olarak her gün doktorumun verdiği solgar kalsiyum içiyorum peynir yoğurt vs. tüketiyorum,sizlerde de ara sıra olması beni rahatlattı a.s.

bende daha hiç gidip bakmadım
aslında şimdiden araştırmaya başlasak iyi olur
nerede ne indirimli alır koyardık bi tarafa :hulya:

şirinemmm'in bebişinin cicisine bende bakmak istiorum,nerden bakıcam bi anlatın lütfen yahu:)

gülay 85 arkadaşım,sen afyon merkez mi???

ben bayadır netten bakıyordum cinsiyet kesinleşince artık karar verelim dedik istikbal ne zaman isterseniz bulunur model dedi bir kaç yere daha baktıktan sonra karar verip bir yandan taksitini ödemeye başlayalım diyoruz

şu civil bebyi söyleyen kimdi , kaçırdım Hemen baktım netten de.. Hakkaten hem çok tatlı hem gayet uygun görünüyor fiyatlar.. Haftasonu bakacaktı sanırım arkadaş.. Bakınca mutlaka haberlerini bekliyoruz.. Kaliteleri de iyi mi?? Eger öyleyse ben netten epey sipariş veririm gibime geliyor..

civil bebe'yi bnde burdan okuyunca baktım,bi arkadaş mağazasının yakınındaymış gitmiş bakmış,gezmelik için deil ama günlük için iyiler yazmış,orda bi don :!!! vardı,benm komşum çarşıdan almıştı geçen sene civil miydi bilmom ama,çok güzel bi don'du o,kadife falan,şaka yapıodum komşuma ilerde kızım olursa alırım bu donu sizden diodum:))

Ben aslen oralı degilim..Öğretmenliğimi orda yapıyorum ama tabiki hemşeri sayılırız..İnsanın dogdugu degil, karnının doydugu yer memleketiymiş :lepi:

hımmm anladım canım,olsun dedğn gbi hemşeri sayılırız yinede:))

şirinemmmm mesajımı görürsen bana dön biiii
kızının cicileri çok hoş,güle güle giydirmek nasip etsin inşallah..
bişiy sorcam o filli bebek patiği hazırmı aldınız,el örgüsümü???çok merakettim:))

opuyorumnanaktan
canım benım annem onları internette örüp satıyor bunlar benım kızım için yaptıkları istersenız sizede yapar yanı ] buda adresı ıstersenız bı bakın dıger arkadaslara soylemıstım zatenopuyorumnanaktan bızım bebıs sanslı

oyy oyy beyaz patiğe bayıldımmmmm hemen kaydediorum sıkkulllanılanlaraa..bir kez daha duyim kı olduunu görüşürüz yine:))) çook teşeşkkürler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…