- 27 Nisan 2010
- 593
- 79
- 98
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.241
canim bende ikili test yaptirdim .sonuc iyiyidi .simdide uclu test yaptiricam.16 ve 18 haftalar arasi yapiliyormus .benim 16+3 gunluk oldu bebis... Bugun yaptiricam ama icimden gelmiyor bugun yaptirmak stres yaptim heralde .daha pazartesi gordum bebeisi ..bugun tekrara usg girmekte istemiyorum ...esim yarin yaptiriirz dedi o zaman ..bende stres yaptim iste ...
arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum .. uclu tarama testinizi tam olarak ne zaman yaptirdiniz .
arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum .. uclu tarama testinizi tam olarak ne zaman yaptirdiniz .
Günaydın güzel anneler....a.s.
Burasıda yanıyor... daha sabahtan böyleyse ileriki saatleri düşünemiyorum.....
Enimopa hadi gözün aydın canım çok sevindim..
Bebish22 şimdi tam hareketlendiği yaşlar.. biz nasıl koşturacağız bakalım arkalarından....
GreenPearl seninde gözün aydın canım...üçlü testleri atlattık şükür...
canım..haklısın..çızgıfılm ızlıyor.. 10 dakkası var bıtmesıne..
çıkıcaz hemen sonra...
ılaç ıçmesek neolur acaba..vıtamın ılacı yanı...
hiç stres yapma,2'li testin iyi çıkmış bu da iyi çıkar merak etme.
evet canım atlattık çok şükür.şu sıcaklar ama gerçekten çekilmez oldu.ankara yanıyor resmen.
biz üçlü test yaptırmadık dörtlü yaptık test için usg yer girmeye gerek yok zaten kan veriyorsun[/QUO
doktorum girmen lazim dedi ..duzen lab. yaptiricam .Allah allah kafam karisti simdi
biz üçlü test yaptırmadık dörtlü yaptık test için usg yer girmeye gerek yok zaten kan veriyorsun[/QUO
doktorum girmen lazim dedi ..duzen lab. yaptiricam .Allah allah kafam karisti simdi
canını sıkma bence benimde 2 li testim iyi çıktı ama 3 lü de yapıcam 4 lüde dedi
bana kalsa 3 lü yaptırmıcaktım dr isteyince mecbur yaptırdım çok şükür oda iyi çıktı..
seninkide iyi çıkar merak etme..
kızlar günaydınnnnnn.inş gününüz güzel geçerrrrr.bizde bugün kızımla temizlik yapıcaz:)artık yardımmı eder daha mı çok yorar bilmiyorum:)dün öğrendim ya kız oldugunu artık bugün temizlik bile yaptırıyorum baksanıza:)
gözün aydın canım..
evet ankarayı akşam 39-40 derece diyodu bizde ankara geceleri iyi olur bi an önce dönsek diyoduk ama bu sene çok sıcakmış buralar gibi..
canını sıkma bence benimde 2 li testim iyi çıktı ama 3 lü de yapıcam 4 lüde dedi
bana kalsa 3 lü yaptırmıcaktım dr isteyince mecbur yaptırdım çok şükür oda iyi çıktı..
seninkide iyi çıkar merak etme..
canim merak ettigim bisey var ...ayni gun kan alip usg giriliyor .kafam cok karisti ..
canim merak ettigim bisey var ...ayni gun kan alip usg giriliyor .kafam cok karisti ..
aynı gün hem bebeğin usg de kafa ölçüsü alınıyor,hem de senden kan alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?