- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.261
evet sıcaklara bende katılıyorumm sabah aşıya gittim geldimm arabayla hemde canım çıktı terden banyoda yapma dedi hemşire kalakaldım böyle yapsamda bişi farketmicekti zaten oturduğum yerde terliyorum..
ne aşısı canım
günaydın kızlar
ufff yine çoooook sıcakkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-allahtan son aylatımız deil
tetanoz aşısı canım
bende oldum geçende ama banyo yapma demedi hemşire ben yapmıştımbilmiyorumkismiletetanoz aşısı canım
canım oturduğun yere yakın olan sağlık ocağına danış sezaryen felan olunca gerekli bu aşı:hulya:ben sağlık ocağına kayıtlı değilim doktorumda bir şey demedi aşı için
evet canım onu vurulduktan tam 1 ay sonra 2 ci dozu için çağırıyolarcnm beni de 9 ağustos ta çağırdılar aşı için tetenoz mu olacak o zaman benneyaptımki
mikrop almasın diye yapma dedi bana canım akşama dayanamam yaparım uyuyamıyorum başka türlübende oldum geçende ama banyo yapma demedi hemşire ben yapmıştımbilmiyorumkismile
ben sağlık ocağına kayıtlı değilim doktorumda bir şey demedi aşı için
canım oturduğun yere yakın olan sağlık ocağına danış sezaryen felan olunca gerekli bu aşı:hulya:
Doktorum bana da asiyi söylemedi daha ben özel hastaneye gidiyorum orda mı yapicak acaba ondan mı söylemedi ki.....
Doktorum bana da asiyi söylemedi daha ben özel hastaneye gidiyorum orda mı yapicak acaba ondan mı söylemedi ki.....
aşı için benide çağırdılar.ayın 10da kontrolüm var gittiğim zaman eğer düşük tehlikem ortadan kalkmışsa gidip sağlık ocağına kaydımı yaptıracağım.
tetanoz aşısı en ağır aşı bildiğim kadarıyla çok acıyor mu?:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?