2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet sıcaklara bende katılıyorumm sabah aşıya gittim geldimm arabayla hemde canım çıktı terden banyoda yapma dedi hemşire kalakaldım böyle yapsamda bişi farketmicekti zaten oturduğum yerde terliyorum..

günaydın kızlar
ufff yine çoooook sıcakkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
allahtan son aylatımız deil

cnm beni de 9 ağustos ta çağırdılar aşı için tetenoz mu olacak o zaman benneyaptımki
evet canım onu vurulduktan tam 1 ay sonra 2 ci dozu için çağırıyolar
bende oldum geçende ama banyo yapma demedi hemşire ben yapmıştımbilmiyorumkismile
mikrop almasın diye yapma dedi bana canım akşama dayanamam yaparım uyuyamıyorum başka türlü
ben sağlık ocağına kayıtlı değilim doktorumda bir şey demedi aşı için

benimde kaydım yoktu denizcim dr uma sordum aşı varmış falan diye oda kayıt yaptır vurulman gerekiyo dedi bende gittim yaptırdım sonrada aşıya gün verdiler..doğumda metal falan değiyomuş vucuda mikrop kapmamak için gerekli dedi bugün hemşire sende oturdugun yere yakın olan bi sağlık ocağına git canım

merhabalar kızlar, nasılsınız bakalım? off birikmiş ütüm vardı. anca bitirdim. bu sıcakta ütü yapmaktan nefret ediyorumbenneyaptımki
bende özele gidiyorum, doktorum söyledi banada sağlık ocağına kayıt yaptır diye. bende kaydımı yaptırdım, birsürü soru sorup bilgi aldılar. tavsiyede bulundular. kilo tansiyon boy ölçümü yaptılar.ve aşı için gün verdiler. bu aşıyı bütün hamilelere yapıyorlar.

Doktorum bana da asiyi söylemedi daha ben özel hastaneye gidiyorum orda mı yapicak acaba ondan mı söylemedi ki.....

yok canım ben de özel hastaneye gidiyorum hatta bi çoğumuz ama bunu sağlık ocağı yapıyo
sen ene yakın olana git kaydını yaptır
benim 25indeeyvahedigeldismile

aşı için benide çağırdılar.ayın 10da kontrolüm var gittiğim zaman eğer düşük tehlikem ortadan kalkmışsa gidip sağlık ocağına kaydımı yaptıracağım.

tetanoz aşısı en ağır aşı bildiğim kadarıyla çok acıyor mu?:kedi:

yok canım hiç acımadı omuzdan yaptılar zaten,hemşire şişebilir dedi ama şimdilik bişi yok..

slm kızlar,
doktoruma aşıyı sorduğumda gerekli değil tercih sana kalmış dedi,bende yaptırmayı düşünmüyorum,bebiş doğduktan sonra onun kaydını yaptıracağım sağlık ocağına hem aşıları hemde ilaçları için çünkü bazı ilaçlar ücretsiz veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…