2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah canımcım bende göbiş meraklısıyım zatenn ama makina bozuk çekilemiyorum geçen arkadaşımıza gittik orda eşim otururken çekti onud abir türlü alamadım arakdaştan çekilim eklicem bol bol:)))inş canımcım bakalım ilk nasıl hissedicemmkaydirigubbakcemile2

hadi gözün aydın canım.bir prens daha geliyorrr cinsiyetler belli olmaya başladı hareketler kendini belli etmeye başladı sağlıklar iyi çok şükür..bende bağırsak hareketleriylemi karıştırcam acaba diye düşünüp duruyorum hep demek farklı olcak ayy hadi inşşş

papatya prenses hayırlı olsun canım oğlun

kızlar siz deyince farkettim
karnım seyiriyo gibi oluyor ama saniyelik

papatya prenses gözünaydın canım

Teşekkürler Güzel annişlerropuyorumnanaktan

merhaba canım... çoook istiyordum kız olsun diye cook mutluyum şimdi:) 4boyutlu ultrasoundu sormuşsun canım siyah beyaz değilde renkli oluyor ayrıntılar daha net gözüküyor.. benimki cdyi herzaman veriyor.. doktordayken ultrasoundda ne görüyorsak baştan sona kayıt ediyor sonrada o görüntüleri veriyor.. 4 boyutlu benim diğer doktorda yoktu ama 3boyutluyla arada cok fark varmı bilmiyorumki bi daha gittiğinde sor bakalım sende.. sonradan evde izlemek keyifli oluyor kuzuşumu..

bu arada herkese selam kızlarr:)) ben daha yeni uyandım sayılır.. geç yatmadığım halde uykumu bir türlü alamıyorum tembel oldum:)

birde ben hala bebişi hissetmiyorum.. günü bana yakın olup hala hissetmeyenler varmıı????

slm kızlar
hava çok bunaltıcı bir bulutlanıyor bir açılıyor yağsada azıcık serinlesek.kafamçokkarıştı
buarada bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın.
ben bir duş alayım anca kendime gelirim sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…