- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.441
teşekkür ederim belgünüm... seninde görelim göbişini.. zaten göbiş topiğinde 3 kişi görünüyoruz göbiş gösterme meraklısı sositososito
bu arada inşallah hissedersin bebişinin hareketini süper bir duygu ...
günaydın annişlerrr:)
biz doktordan geldikkk. iyiyiz çok şükür.. büyümüş minişimm benim...
kesin erkek dedi doktorumuz:) canım oğlum diye sevebiilirim artık:)
bu arada tepikleri 2 gündür net bir şekilde hissediyorum.. elimi koyunca yada dikkatli bakınca attığı yumruk ve tepikler hissediliyor:)hatta bugün doktor ultrasonda bakarken bir pıt hissettim oynadı heralde dedim.. evet elini vurdu dedi:) her zaman hissetmeyebilirsin onun için meraklanma dedi..
ayyy yirim onu yiriimmm
en kısa zamanda hissedemeyen arkidişlerimmizde hisseder inşALLAH.
acaba nasıl hissedicem diyip duruyordum. bağırsak hareketinden çok farklı.. anlaşılıyor yani..darısı başınıza kızlarrr:)
canım emin misin 25gr olduğuna benim bebiş 17 haftalıkken 239 gr dı
cnm benimki daha 14 haftalık :))
ay ne bileyim benim ki mi çok tombiş anlamadım ki :kedi::kedi:
senin bebişin maşallahı var canımay ne bileyim benim ki mi çok tombiş anlamadım ki :kedi::kedi:
papatya prenses hayırlı olsun canım oğlun
kızlar siz deyince farkettim
karnım seyiriyo gibi oluyor ama saniyelik
papatya prenses gözünaydın canım
hadi gözün aydın canım.bir prens daha geliyorrr cinsiyetler belli olmaya başladı hareketler kendini belli etmeye başladı sağlıklar iyi çok şükür..bende bağırsak hareketleriylemi karıştırcam acaba diye düşünüp duruyorum hep demek farklı olcak ayy hadi inşşş
sibushhh yoktum dün geçmişi okurken gördüm hadi gözün aydın canım hem cinsiyetini öğrenmişsin hem testini.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım..geçen hafta bende kız olduğunu öğrenmiştim seninde prenses geliyormuşşş kızıma arkadaş:)ya bu 4boyutlu ultrason görüntüsü nasıl olyuor bize niye sölemiyorlar yapmyıorlar meraklandım şimdi ay ne heyecanlıdır 17 dk.:1hug:a.s.
gözün aydın papatya prenses oğluşun hayırlı olsun
Eylülüm de 15+5 iken 126 gram dı
benim hala kilosunu flaan sölemedi doktorum yaaa
papatya prenses hayırlı olsun oğluşunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?