- 11 Ağustos 2008
- 12.310
- 1.589
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.461
sabah sabah sizi güldürdüysem ne mutlu bana zemuszemus
iyiki bakmışsın son kullanma tarihine,Allah korumuş .
bende birkaç rahatsızlık çıktı :kedi: 2 gecedir bacağıma kramp giriyor ve bugün midem ekşimeye başladı kafamçokkarıştı
bu arada herkese selam kızlarr:)) ben daha yeni uyandım sayılır.. geç yatmadığım halde uykumu bir türlü alamıyorum tembel oldum:)
birde ben hala bebişi hissetmiyorum.. günü bana yakın olup hala hissetmeyenler varmıı????
evet canım günlerimiz yakın bende yeni yeni hissetmeye başladım ama zorla yanii :)) 2 gün hiç oynamadı mesela dün sanki kıpırdadı biraz okadarcıkk normal durumun yani merak etme..
kızlar aranızda kedi köpek besleyen varmı??? benim minik bi köpişim var.. bebek doğduktan sonra nasıl olcak merak ediyorum..
canım benımde ıkı tane muhabbet kusum var bende düşünüyorum napıcas dıye onlarıda cok sevıyorum
canım benim kedim var dı çok önceden
bazı yerlere girmesi yasaktı
mutfak,oturma odası vs.gibi
ama çocuk emeklemeye başladıktan sonra
sıkıntı olabilir
canım muhabbet kuşu cok sorun olmaz alır başka bir odaya filan koyarsın bebiş küçükken.. ama benimki öyle değilki.. oda benim cocugum gibi sürekli kucagımda yanımda.. herkez en nihayetinde hayvan verirsin gider diyor ama mümkün değil.. o benim canımmmmm ... şimdilik doktor hiçbir sakıncası yok dedi ama ileride helede cocuk emeklemeye filan baslayınca cok zor olacak..
benimde evimde hayvan yok
bence evde bakılabilecek en güzel hayvan balık.tüyü yok bişeyi yok hemde akvaryumu izlemek çok dinlendiriyor insanı yerimseniben
benimde evimde hayvan yok
bence evde bakılabilecek en güzel hayvan balık.tüyü yok bişeyi yok hemde akvaryumu izlemek çok dinlendiriyor insanı yerimseniben
canım sana bısey anlatmmam lazım yaa annem bır ara saglık sorunu nedenıyle hastanede kaldı odamızda bır bayan daha vardı amelıyata gırıcektı akcıgerınde kıst olusmus almıslar kıstı patalojıye gondermısler dr ben odadayken geldı dedıkı evde köpek varmı kadın evet dedı.dr hemen uzaklastırın dedı patalojı sonucuna gore akcıgerıne gıden sey köpek tüyü cıktı etrafına ıltahap yapmıs kadın koskoca akcıger amelıyatı oldu ya gozumun onunde oldu bunlar tamam hayvanları sevıyoruz ama buarada kuş tüyü içinde aynı sey gecerlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?