2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hiç aklıma gelmiyor kilosu
hocanın elindeki kağıda bakmak da hiç aklımada gelmiyor
12 haftalık gittiğimde boyunu ve ense kalınlığını söylemişti
bizimki ne kadar olmuştur acaba :gitme:

nevacım geçmiş olsun.. demir eksikliği bacaklarda kramp yapıyormuş ondan kaynaklanabilir.. dikkat et kendine ..

evet canım günlerimiz yakın bende yeni yeni hissetmeye başladım ama zorla yanii :)) 2 gün hiç oynamadı mesela dün sanki kıpırdadı biraz okadarcıkk normal durumun yani merak etme..

papatya prensesoğluşun hayırlı olsun
nevakramplarla benim başımda dertte dr um magnezyum verdi iyi geldi bana işe yarıyo dr una söylersen sanada verir

canım benim kedim var dı çok önceden
bazı yerlere girmesi yasaktı
mutfak,oturma odası vs.gibi

ama çocuk emeklemeye başladıktan sonra
sıkıntı olabilir

canım benımde ıkı tane muhabbet kusum var bende düşünüyorum napıcas dıye onlarıda cok sevıyorum

canım muhabbet kuşu cok sorun olmaz alır başka bir odaya filan koyarsın bebiş küçükken.. ama benimki öyle değilki.. oda benim cocugum gibi sürekli kucagımda yanımda.. herkez en nihayetinde hayvan verirsin gider diyor ama mümkün değil.. o benim canımmmmm ... şimdilik doktor hiçbir sakıncası yok dedi ama ileride helede cocuk emeklemeye filan baslayınca cok zor olacak..

canım benim kedim var dı çok önceden
bazı yerlere girmesi yasaktı
mutfak,oturma odası vs.gibi

ama çocuk emeklemeye başladıktan sonra
sıkıntı olabilir

benimki yatak odası hariç heryerde.. dediğin gibi emeklemeye başladıkça sorun olacak.. ne kadar küçük ve tüysüzde olsa kısada olsa tüyleri dökülüyor.. sokaklara basıp eve geliyo ben ıslak mendille silsemde ne kadar temizleniyodurki???? hiç bugünleri düşünmemiştim...

canım sana bısey anlatmmam lazım yaa annem bır ara saglık sorunu nedenıyle hastanede kaldı odamızda bır bayan daha vardı amelıyata gırıcektı akcıgerınde kıst olusmus almıslar kıstı patalojıye gondermısler dr ben odadayken geldı dedıkı evde köpek varmı kadın evet dedı.dr hemen uzaklastırın dedı patalojı sonucuna gore akcıgerıne gıden sey köpek tüyü cıktı etrafına ıltahap yapmıs kadın koskoca akcıger amelıyatı oldu ya gozumun onunde oldu bunlar tamam hayvanları sevıyoruz ama buarada kuş tüyü içinde aynı sey gecerlı

canım sen ne kadarda temizlesen kalıyo malesef
veremem diyorsan bazı yerleri yasaklaman gerekecek köpeğe
sadece emekleme zamanı problem
yada yürüyene kadar başkası bakamazmı?

benimde evimde hayvan yok
bence evde bakılabilecek en güzel hayvan balık.tüyü yok bişeyi yok hemde akvaryumu izlemek çok dinlendiriyor insanı yerimseniben

ben bu konuda hala net değilim malesef.. şimdiye kadar en az 10 doktorla sadece bu konuyu konuşmuşluğum var.. bana denilen köpeğin yada kedinin kılını yutmuş ciğerine yapışmış.. bunlar hep şehir efsanesi dediler.. eşimin ailesinde nerdeyse herkez doktor ve hayatlarında hiç böyle birşeyle karsılasmamışlar.. Tüy olsa bile bir süre sonra yapısını kaybedeceği için bunu tahmin etmek bile imkansız dediler.. Yurtdışında yaşamıştım uzun süre.. oralarda her evde nerdeyse evcil hayvan var.. ve doktora böyle bişey sorunca kocaman gözlerle bakıyo uzaydan gelmişim gibi.. Aksine cocuk gelişimine faydalı oldugunu savunuyorlar.. Bende süphe ediyorum bu türkiyeye özel bi hastalıkmı... Ama seninde anlattıgın gibi oolayları bende cok duydum o yüzden içim rahat etmiyor..

Dirimcim, dediğin şimdilik bana en mantıklı gelen.. kısa bir süreliğine çocuk yürüyene kadar eşimin teyzesi deli oluyor köpişime o gönüllü bakar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…