2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde geçen akşam denize gitmiştik çok iyi geldi ağrılarıma

teyzemin kızı ile eşimin halasının oğlu evleniyor cumartesi kına pazar düğün olacak her iki taraftan olduğumuz için yoğun geçecek daha ne giyeceğime bile karar vermedim elbise alacaktım ama vazgeçtim belki bir daha olmayacak boşuna masraf yapmayayım dedim göbek aldı başını gidiyor çünkü

al canım sen kendıne guzel bır elbıse..gobegın daha buyumeden al..
dogum sonrası gıyebılırsın dıye dusunuyorum...ben halen eskı kıyafetlerıme sıgıyorum..ama 1 ay sonra sıgmam...sempatiksalakcinni

offff utu muuu
bendede az var..
ama makınede asılmayı bekleyen camasır var bırde bende gulsennn kafamçokkarıştı

makinem yıkıyo oda var canım bitirmedi daha kafamçokkarıştı
ütüm baya birikti yapmam lazım artık zorda olsa
kocişin giyecek bişeyi kalmayacak bugünde yapmazsam sesinide çıkarmıyo saolsun ama suistimal etmeyeyim şimdiden

hasta değilim cnm ama habire hapşırık tutuyor anlamadım :2::2:
alerjık bırseydır canım...

sempatiksalakcinni
vallahamı...
allahtan benım kocısın oyle bır sorunu yok...
evden gıyıyor sortu tshortu...işyerınde çıkarıp tulum yada onluk gıyıyor...uzun zaman onları kullanıyor...
eve getırıyor yıkıyorum..ama asarken bıle burnunun dıregı yıkılıyor..mandal taksam burnuma ıyıdır..
bırde o onluklerı utulersem düşer bayılırım vallahı gulsen...
kendısı koyuyor sırt cantasına ıse goturuyor hepsını 1 hafta sonra yıne gerı gelıyor onlukler...berbat kokaraktan...akannehir akannehir akannehir

senin çamaşırlar asılmayı bekliyormuş benimkilerde toplanmayı bekliyorlar :kedi:kaydirigubbakcemile3

kocısın sersın..sen yemek hazırlarken denızcım...yorgun argın oluyor ınsan çalısırken ama...guclubacismile

Çamaşırları beraber seriyoruz zaten canım o asıyor ben mandal takıyorum kaydirigubbakcemile3 muhabbet etmiş oluyoruz bir yandan da
akşam da evi süpürdü bir güzel sağ olsun :asigim:

Çamaşırları beraber seriyoruz zaten canım o asıyor ben mandal takıyorum kaydirigubbakcemile3 muhabbet etmiş oluyoruz bir yandan da
akşam da evi süpürdü bir güzel sağ olsun :asigim:

evet canım...
zaten yorgunsun..hemde hamılesın..
benım kocıste evı supurur 4 aydır..
ben supurmeyı bıraktımm..
yemek sonrası sofrayı kaldırmakta kocıse aıt..
saolsun yapar...sempatiksalakcinni
ben artık çamasırları asayım demı..
burusmadan daha fazla..
sonrada utü yaparken çok zorlanırım...
kendınıze ıyı bakın...
gercekten sıcak...

olumunekankayizsmile

sıcaklar öyle bunalttı ki ben evde olduğum halde yapmak istemiyorum denizcim sen yorgun argın allah yardımcın olsun..

Çok zorlanıyorum canım ya eve gidince yatasım geliyor hemen bugünlerde doğru dürüst yemek de yapmıyorum dün kahvaltı tarzında geçiştirdik artık sonrasında meyve falan mutfak yanıyor bizim klimalı odadan çıkasım gelmiyor ki Antalya da yaz daha uzun birde eylülde de sıcak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…