2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol teşekkür ederim cnm biraz yatacağım kendime gelmem lazım bu hastalığıda hemen atmalıyım üzerimden

canım bizimde 12. haftamızda erkek dedi 16. haftamızda kesin kız dedi 17. haftada erkek demiştim demi dedi sonra ben kesin kız demiştiniz diyince iyice baktı evet kız dedi ama eşim hala kesin değil diyor kafamızı karıştırdı bizim de bir ay sonra ayrıntılı var orda kesinleşir herhalde inşallah değişmez ama biz sadece bir takım aldık ama ben kıza alıştırdım kendime zaten biz 6. ayda falan başlamayı düşünüyoruz alış verişe

bebeği ters duran varmı arkadaşlar benim bebek ters duruyormuş
canım doktor bana bişey demedi
ultrasona bakarken ters durduğu anlaşılıyor mu :kedi:

kızlar bide size bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum :kedi:
belki çok erken diyeceksiniz ama
canım sıkılıyor doğumdan sonra o göbek gitmiyormuş :kedi:
uzunca bi sürede kalıyormuş sanırım
daha erken ama etrafında moral bozan çok
çok utanarak söylüyorum
doğumdan sonrasına odaklandım :kedi:
niye insanların dediklerini bu kadar kafamıza takıyoruz
yada takmamayı becemiyoruz :2:

bebeğin kırkı çıkmadan mekik çekemiyoruz değil mi kızlar?

saol cnm seninde bir an önce belli olur inşllh
inşllh cnm:Saruboceq:

haftaya perşembeye gitcem cnm sabırsızlanıyorum aklinialirimsmileay o kadını yerinde olmak istemezdim öyle daha kötü önce kızım diye sev sonrada erkek çıksınakannehirişte bizimkide emin olmak için söylemiyor ama bu hafta kesin öğrenirim artık inşllahhhhhhhh:Saruboceq:

canım seninki değişebilir de belki?
benim içinde önemli değil samimi söylüyorum
yerine göre bazen kız da istiyorum oğlanda
banada seninki 3 aylıkken niye belli olmadı
bebek besinsiz mi kaldı küçük galiba
diyorlar,aslında 5.aya kadar yani kesinleşene kadar
kimseye söylemekte istemiyorum ama işte :sm_confused:

ay ben hiç takmıyorum bir yıl içinde zaten baya kilo aldım çatladı hemen hemen her yerim hemde kırmızı kırmızı biliyorum şimdi de göbeğim çatlayacak ama hiç umurum da değil sositososito

hayırlısı ne ise o olsun ilk bebeğim olacağından hiç önemli değil sağlıklı olsun da
aman milletin dediklerine bakmayacaksın ben fazla muhatap olmuyorum o yüzden her kafadan bir ses herkes çok bilmiş

canım bunları hiç kafana takma bebişin yeterki sağlıklı doğsun o göbüş möbüş kalmıyor diyet ve spor yaparsan özellikle fitnes çok yararlı bizzat ben şahidim eski formunu bulursun bunu sana diyenler saldım çayıra mevlam kayıra yaptıkları için göbüşlerinden kurtulamadıkları için öyle konuşuyorlar azmin elinden hiç birşey kurtulamaz buna inanyerimsenibenönce bebişimiz sağ salim doğsun sonrada diyet topiği açar orda birbirimizi motive ederiz merak etme ben çok iyi zayıflatırım hepinizikaydirigubbakcemilebenim elimden kimse kurtulamazkötükedihüso

ay canım çok iyi fikir 2011 ocak anneleri beraber zayıflıyor hihoyyyt
özellikle benim baya ihtiyacım olacak gibi

bizimde 2 lı ve 4 lü test yapıldı canım ıkısınında sonucu ıyı cıktı coksukur inşallah sende ıyı haberler alırsın Allahın izniyle

selamlar herkese
uyku halinden ancak kurtulabildimmirmirmirmir
sabah erkenden 4lü test için hastaneye gittik ufff nefret ediyorum hastanelerden sağlam giren hasta çıkıyo:sinifsinif:
bu arada herkese çok teşekkür ediyoruma.s.

DİRİMCİM

canım bana 15 de erkek dedi ama kesin olmadığını söylemişti
çıkıntı var ama net erkek diyemem sen merak ettiğin için söylüyorum sen kimseyi heveslendirme dedi:kedi:
ama tabi ben tüm dünya aleme duyurdum:dance:
bu kez kesin dedi çünkü kalça kemiğine bakıp söyledi
poposunu dönmüş de zilli kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…