- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.641
kulakları tıkamak lazım canım :sinifsinif:hayırlısı ne ise o olsun ilk bebeğim olacağından hiç önemli değil sağlıklı olsun da
aman milletin dediklerine bakmayacaksın ben fazla muhatap olmuyorum o yüzden her kafadan bir ses herkes çok bilmiş
canım bunları hiç kafana takma bebişin yeterki sağlıklı doğsun o göbüş möbüş kalmıyor diyet ve spor yaparsan özellikle fitnes çok yararlı bizzat ben şahidim eski formunu bulursun bunu sana diyenler saldım çayıra mevlam kayıra yaptıkları için göbüşlerinden kurtulamadıkları için öyle konuşuyorlar azmin elinden hiç birşey kurtulamaz buna inanyerimsenibenönce bebişimiz sağ salim doğsun sonrada diyet topiği açar orda birbirimizi motive ederiz merak etme ben çok iyi zayıflatırım hepinizikaydirigubbakcemilebenim elimden kimse kurtulamazkötükedihüso
anladım canım benimDİRİMCİM
canım bana 15 de erkek dedi ama kesin olmadığını söylemişti
çıkıntı var ama net erkek diyemem sen merak ettiğin için söylüyorum sen kimseyi heveslendirme dedi:kedi:
ama tabi ben tüm dünya aleme duyurdum:dance:
bu kez kesin dedi çünkü kalça kemiğine bakıp söyledi
poposunu dönmüş de zilli kızım
canım gözün aydınSelam kızlar sabah gidip bebişimizi gördük çok mutluyum herşey yolunda kocaman olmuş maşallah...Doktor teyzesi kesin kız artık istediğin gibi alışveriş yapabilir herkese söyleyebilirsin bu haftalarda zaten kesin sonuç alabiliyoruz dedi.Hatta bana da gösterdi emin olabilirsin dedi:) Kocaman olmuş kızımız göbişi....16. haftada görünüyo tombulum önden gidiyo:))
2-3 gecedir bacağıma kıramp giriyodu onun için magnezyum verdi sıcakta olabilir normal dedi.Üçlü test değil de 2 hafta sonra dörtlü test ve detaylı bi kalp ultrasonu yapıcaz bebeğe üç boyutlu dedi....Bakmaya doyamadık kızımıza :))
canım doktor bana bişey demedi
ultrasona bakarken ters durduğu anlaşılıyor mu :kedi:
kızlar bide size bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum :kedi:
belki çok erken diyeceksiniz ama
canım sıkılıyor doğumdan sonra o göbek gitmiyormuş :kedi:
uzunca bi sürede kalıyormuş sanırım
daha erken ama etrafında moral bozan çok
çok utanarak söylüyorum
doğumdan sonrasına odaklandım :kedi:
niye insanların dediklerini bu kadar kafamıza takıyoruz
yada takmamayı becemiyoruz :2:
bebeğin kırkı çıkmadan mekik çekemiyoruz değil mi kızlar?
Selam kızlar sabah gidip bebişimizi gördük çok mutluyum herşey yolunda kocaman olmuş maşallah...Doktor teyzesi kesin kız artık istediğin gibi alışveriş yapabilir herkese söyleyebilirsin bu haftalarda zaten kesin sonuç alabiliyoruz dedi.Hatta bana da gösterdi emin olabilirsin dedi:) Kocaman olmuş kızımız göbişi....16. haftada görünüyo tombulum önden gidiyo:))
2-3 gecedir bacağıma kıramp giriyodu onun için magnezyum verdi sıcakta olabilir normal dedi.Üçlü test değil de 2 hafta sonra dörtlü test ve detaylı bi kalp ultrasonu yapıcaz bebeğe üç boyutlu dedi....Bakmaya doyamadık kızımıza :))
kızlar bizim bebiş bugun kıpır kıpır
bende duydum bağlama olayını canım,bende yaparım belkicanım bazı doktorlar izin vermiyomuş ama benim yengem sezeryan olmasına rağmen göbeğini sıkıca bağlattı sardılar sıktılar iice bişey olmuyo ama göbekte kalmıo zemuszemus yani bi sakıncası olmas die düşünüyorum bende bağlatırım heralde o zaman kalmas bişey aklinialirimsmile
maşallah canım benimkızlar bizim bebiş bugun kıpır kıpır
hoşgeldin canım a.s.ben geldimmmmmmmmm selamlar herkeseeeee kocaman öpücüklerrr sizlere ve bebişlerinizeee geçmişi okuyup geliyorum:)))
yeniden mrb kızlar.sıcakta uyku bastı azıcık uzandım bende iyi geldi.evde çok sıkıldım ya dışarı çıkmak istiyorum ama azıcık ayakta durunca belim ağrıyor.eyvahedigeldismile
selam kızlarrr... doktordan iyi haberlerle gelenlere ve cinsiyeleri öğrenenlere hayırlı olsun:)))))))
benim bebişimi görmeme daha 22 gün var uff nasıl geçicekkk:hulya:
Canım benim iyiyim ne olsun.. sana da allah söyletti heralde.. cinsiyeti yarın belli olacak burdan size haber vereceğim nasipse... ama baya baya hisseder oldum artık hareketlerini.. sen nasılsın ? bebişim nasıl bakayım??kaydirigubbakcemile5
ooo..ay canım çok iyi fikir 2011 ocak anneleri beraber zayıflıyor hihoyyyt
özellikle benim baya ihtiyacım olacak gibi
hayırlı çıkar sonucun ınşallah lolıs...geçmıs olsun...selamlar herkese
uyku halinden ancak kurtulabildimmirmirmirmir
sabah erkenden 4lü test için hastaneye gittik ufff nefret ediyorum hastanelerden sağlam giren hasta çıkıyo:sinifsinif:
bu arada herkese çok teşekkür ediyoruma.s.
oooh maşşallah kızına..ılerden gıdıyor..tombiş..Selam kızlar sabah gidip bebişimizi gördük çok mutluyum herşey yolunda kocaman olmuş maşallah...Doktor teyzesi kesin kız artık istediğin gibi alışveriş yapabilir herkese söyleyebilirsin bu haftalarda zaten kesin sonuç alabiliyoruz dedi.Hatta bana da gösterdi emin olabilirsin dedi:) Kocaman olmuş kızımız göbişi....16. haftada görünüyo tombulum önden gidiyo:))
canım 22 gun mu var..o zaman bebegını 1 hafta once gordun sanırım..ayda bır muayene oluyorsan..kaydirigubbakcemile2selam kızlarrr... doktordan iyi haberlerle gelenlere ve cinsiyeleri öğrenenlere hayırlı olsun:)))))))
benim bebişimi görmeme daha 22 gün var uff nasıl geçicekkk:hulya:
sositosositokızlar bizim bebiş bugun kıpır kıpır
sositosositoayyne güsel benim ki de gece yattığımda filan kıpır kıpır dı az önce de kıpırdadı artık hissediyorummm çok güsel yarabim yaaa :sm_cool:
hadı gellllllben geldimmmmmmmmm selamlar herkeseeeee kocaman öpücüklerrr sizlere ve bebişlerinizeee geçmişi okuyup geliyorum:)))
dırımcım..canını sıkma..bende duydum bağlama olayını canım,bende yaparım belki
gerçi yengemde sezeryan oldu,2 çocuğuda sezeryan oldu
göbeğini sardırmadı ama göbek yok onda
bende koşu bandı alıcam :kedi:
bebeğin karşısına geçip yürürüm en azından görsün annesi ne kadar sportif biri :jeyyar:
maşallah canım benim
hoşgeldin canım a.s.
HEYOOOOOOOOO doktora gidipte iyi haberlerle gelenlere, cinsiyetleri öğrenenlere tek tekk hayırlı uğurlu olsun hadi gözünüz aydın..rahatsızlanan arkadaşlarıma çok çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin.
suhan senin oğlun olucak galiba yaaa içime öle doğdu benimde çitosun kızı olacak müneccimliğim tuttuyarın bizde kontrolümüze gidiyoruz sabah bakalım neler dicek doktorumuz bu test olaylarından beri kendi doktorumla doğrudüzgün görüşememiştim son durumdan telde bahsetmiştim şimdi yüzyüze görüşeceğiz bakalım salı günü aminosentezim olduğunu hatırlatıcam birdaha hem yarın ultrasondada bakarız yine ne durumda bizim kız. bana diğer doktorun cinsiyetini sölediğini sölemim kendi doktoruma diyorum bakalım o nedicek böle tereddüte düştüm bende şimdi:)))))) sağlıklı olsunda aslında çokta önemi yok ama heyecan olyuor bölede galiba:)))) bugün güne çok neşeli başladım rabbim bozmasın hiçbirimizin neşesini topikte şenşakrak rengarengarenk duruyor içim açıldı:))zemuszemus kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?