- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.741
gunaydın hanımlar,,
yazdıklarınızı okumaya calısıyorum ama gun ıcınde oyle cok yoruluyoumkı,eve gelınce bılgısayarı acmaya halım olmuyor.
benımde haftaya ayrıntılı ultrasonum var, bazı kısıler radyologlara gıdıyor acaba bendemı gıtsem?? sızın ayrıntılı ultrasonlarınız kacıncı haftalarda, gıdecekmısınız radyologa felan boshayallersmile
arkadaşlar bende izin aldım şimdi çıkıyorum..
dr gidip bir göstereceğiz kendimizi.. akşam evden sonucu size yazarım.. çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin çok öptüm hepinizi...eyvahedigeldismile:Saruboceq:
lolişşşş boşver yaaa çok yorma kendini pratik bişiler yap.temizlik felan da yapma öyle bebişini düşün
valla ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım ama 1hafta yaaa
eşim ve ben ne bulsak yeriz
ama o misafir bi de asker ya özen göstermemi bekler
ayyy az önce de yerleri silerken düştüm popomun üstüne allahtan bişey olmadı
vee burası da çok sıcak laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
beyficeyy hayırlı olsun canım oğluşun..ohhh hem kızların var hem de nasipse oğluşun olcek
kızlar bu radyolog dediğiniz bir radyoloji uzmanıyla birlikte kadın doğum doktorunuzun birlikte girip yaptığı bir genel kontrol mü??
bi arkadaşımda bir sonraki kontorlümde radyoloji uzmanıyla birlikte bebişim incelenecekmiş,yarık dudak damak sorunlarını falan radyoloji uzmanı anlıomuş dedi.bnde şaşırdım.ikinci bebeğime hamileim,ilkindede şimdide böle bişiyi ilk kez duydum.sizin bahsettiğinizde bu mu????????????
Arkadaşlar az önce ben bilmeyerek pastırmalı tost yedim ..pastırma zararlıymışş ama bilmiyordum :gitme: Aranızda bu konuda fikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?