2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benım kontrolum 10 gun sonra..
ayrıntılı ultrason ıçın bırsey der belkı bu gıdısımde..
radyologmu..
onu bılmıyorum..
benım bıldıgım renklı doopler dedıklerı ayrıntılı ultrason..

ben kaçıyorum guzel anneler...
anneme gıdıyorum 2 gun
donuste gorusuruz ınşallah...
denızcım sende dugunde gusel eglen canım...
herkesı optum...Şeniz

renklı doopler ayrıntılı ultrason aynımı bılmıyorum canım, sankı farklı seyler gıbı ama emın degılım.

bende anneme gıdıyorum sımdı kızlar kahvaltı yapacaz beraber.öpuyorm hepınızı

Kızlar izin aldım 12 de çıkacağım hepinize iyi hafta sonları diliyorum akşam eve gelince yorgun olmazsam açar okurum kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

arkadaşlar bende izin aldım şimdi çıkıyorum..
dr gidip bir göstereceğiz kendimizi.. akşam evden sonucu size yazarım.. çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin çok öptüm hepinizi...eyvahedigeldismile:Saruboceq:

hadi cnm güle güle git güle güle gel iyi haberlerini bekliyoruz a.s.

günaydın kızlaaar
dün akşam kızımı hissettim galiba cadı buraya yazmamı bekliyodu heralde keşke daha önce yazsaydımsırnaşık şey
bugün askerde olan kaynım gelcek izne 1hafta bizde
ufff onu görmeye de bi sürü misafir gelir temizlik yapmam ve bol bol yemek hazırlamam lazımlaelaelaelaelae
ama benim çooook uykum vaaaarmirmirmirmir

kızlar bu radyolog dediğiniz bir radyoloji uzmanıyla birlikte kadın doğum doktorunuzun birlikte girip yaptığı bir genel kontrol mü??
bi arkadaşımda bir sonraki kontorlümde radyoloji uzmanıyla birlikte bebişim incelenecekmiş,yarık dudak damak sorunlarını falan radyoloji uzmanı anlıomuş dedi.bnde şaşırdım.ikinci bebeğime hamileim,ilkindede şimdide böle bişiyi ilk kez duydum.sizin bahsettiğinizde bu mu????????????

lolişşşş boşver yaaa çok yorma kendini pratik bişiler yap.temizlik felan da yapma öyle bebişini düşün

valla ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım ama 1hafta yaaa
eşim ve ben ne bulsak yeriz
ama o misafir bi de asker ya özen göstermemi bekler
ayyy az önce de yerleri silerken düştüm popomun üstüne allahtan bişey olmadı
vee burası da çok sıcak laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

ayy cnm bırak temizliği falan dikkat et :1hug:
misafir umduğunu değil bulduğunu yer çokda yorma kendini yerimseniben

cnm benim kadın doğum uzmanım ultrasonda her şeyi inceliyor dudak yarığı dahil bütün her şeyi radyoloji uzmanı diye hiç duymadım

Arkadaşlar az önce ben bilmeyerek pastırmalı tost yedim ..pastırma zararlıymışş ama bilmiyordum :gitme: Aranızda bu konuda fikri olan varmı?

Arkadaşlar az önce ben bilmeyerek pastırmalı tost yedim ..pastırma zararlıymışş ama bilmiyordum :gitme: Aranızda bu konuda fikri olan varmı?

canım bildiğim kadarıyla çiğ et ve ürünleri zararlı ama bi defa yemişin umarım zararı olmas yerimseniben yine de gittiğinde doktoruna sorarsın ama üzme kendini bişey olmas die düşünüyorum olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…