2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inş. canım ya herşeyden sakınıyorum , sakınan göze çöp batıyor derler ya ay canım nerden çektide yedimm ..:sinifsinif: Allaha emanet Allahım korusun ..

selam kızlar ben geldim..... eevvett kızım kesinleşti nihayett kaydirigubbakcemile2 tam 300 gr ve 20 cm herşey yolunda dedi ama suyu çok dedi bilmiyorumkismile bu bende şeker belirtisi olabilirmiş..16 sına gün verdi şeker yüklemesi yapılacak bu arada neden suyu çok o da anlaşılacak.. bu durum erken doğuma neden olabilirmiş ..biraz üzüldüm tabi...

ayy gözün aydın canımm gelinim gelio demek ki kaydirigubbakcemile3

canım benim arkadaşımda da şeker çıkmıştı hamilelikte ama bi sorun yaşamadı sadece yemesine dikkat etti şimdi 1,5 yaşında çok tatlı bi kızı var zemuszemus
bazı hamileliklerde olabiliomuş ama doğumdan sonra bişey kalmıo dedi yerimseniben sakın bunu sorun yapıpda gelinimi üzmeee klava: kaydirigubbakcemile3

gözünaydın canım .. kızın sağlıcakla zamanında gelir inş... benim bir arkadaşında erken doğum riski vardı o zamanında doğum yaptı benimki erken oldu .. risk varsa eğer inş. ki yoktur erken bilinmesi daha ii ona göre önlem alınabilir.

Slm bayanlar bende 2010 ocak annesıyım.heyecanlısınız degılmı?allah kavustursun hepınıze meleklerınızı koklamak nasıp etsın.oglum yedı aylık ve suanda oyuncagıyla oynuyor.saglıklı gunler dılıyorum hepınıze

maşallah bebişine gözün aydın canım. sıkma canını tatlım herşeyin çözümü vardır Allahın izniyle yerimseniben

heyecan hat safhada.önce cinsiyetini öğrenmek için beklerken heyecandan ölüyordum şimdi cinsiyeti öğrendik hareketlerini hissetmek için heyecanlanıyorum.
oğlunuzu Allah bağışlasın. inşaallah bizde sağ salim alırız kucağımıza

merhaba canım .. bebeğin küçükmüş biraz zor olur ama ikisi beraber büyürler..

sağol tatlım benim üzermiyim hiç kızımı ben.. bu arada süper hareketliymiş hamarat olcek heralde yaşadın sen:))):hulya:

sağol özlenen sanırım benide sürekli gözetim altında tutacak dr. herşeyin hayırlısı inşallah zamanında gelir güzel kızım benimopuyorumnanaktan

sağol tatlım benim üzermiyim hiç kızımı ben.. bu arada süper hareketliymiş hamarat olcek heralde yaşadın sen:))):hulya:

kaydirigubbakcemile3 ay canım benim yaa öldürdün beni gülmektenn
:hulya: oh oh hamarat olsunn bayanssulusmile :roflol:

ayy saol canım iyi dileklerin içinn zemuszemus
ay sorma bi heyecann arkadaşın dediği gibi önce cinsiyet şimdi hareketler ayy çok heyecanlı geçio biran önce doğsun da sarılalım istiyorus boshayallersmile hareket ettikçe durup bekliyorum hep kendimi dinler oldum kaydirigubbakcemile3 acaba hareket ediomu napıo çok bambaşka bi duygu opuyorumnanaktan
canım Allah senin bebişi de sana bağışlasın uzun ömürlü hayırlı bi ewlat olsun boshayallersmile

hayırlı olsun kızın kaydirigubbakcemile2 üzülme cnm şimdi herşey kontrol altında oluyor. en azında ne olacağını önceden kestirebiliyorlar ona göre önlem alıyorsun. merak etme sağsalim kucağına alırsın inşallah

oyyy maşşallah güzel kızına
inşallah bi problem olmaz canım
amaaaan bu doktorlar da bizi öldürcek haa :roflol:su az olsa da çok olsa da içimize kurt düşürüyolar:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…