- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.781
Sızde sagolun.ozlenen ark tekrar hamıle degılım yanlıs anladınız.sadece heyecanınızı paylasayım dedım
üzülme arkadaşım birşey olmaz vücudumuz dayanıklıdır. bebeğin canı istemiştir. şifa olur.
kızlar bu radyolog dediğiniz bir radyoloji uzmanıyla birlikte kadın doğum doktorunuzun birlikte girip yaptığı bir genel kontrol mü??
bi arkadaşımda bir sonraki kontorlümde radyoloji uzmanıyla birlikte bebişim incelenecekmiş,yarık dudak damak sorunlarını falan radyoloji uzmanı anlıomuş dedi.bnde şaşırdım.ikinci bebeğime hamileim,ilkindede şimdide böle bişiyi ilk kez duydum.sizin bahsettiğinizde bu mu????????????
herkes acıktık dio
tamm bnde çok acıkıorum,çok kilo aldım ama kızlar her geçen gün karnım küçülüo benm yaaa
her gören hiç dört aylık gbi deilsin diolar,eskiden daha şişti
kendimi her uyandığımda yüzüstü yatarken buluorum,ama karnımda bi acı sıkışma falanda yok,sizdede varmı böle bişiy??
yüzüstü yatıpta rahatsız olmayan varmı aramızda????
herkes acıktık dio
tamm bnde çok acıkıorum,çok kilo aldım ama kızlar her geçen gün karnım küçülüo benm yaaa
her gören hiç dört aylık gbi deilsin diolar,eskiden daha şişti
kendimi her uyandığımda yüzüstü yatarken buluorum,ama karnımda bi acı sıkışma falanda yok,sizdede varmı böle bişiy??
yüzüstü yatıpta rahatsız olmayan varmı aramızda????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?