2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim tansiyonum düşüyordu ya kızlar sebebi buymuş

Hamilelerin uterusa giden damarları baskıdan kurtarmak için sola yatmaları öneriliyor. Sırtüstü yatılması, “vena kava” adlı büyük toplardamarda baskıya neden olabiliyor. Bu durum, hamilelerin tansiyonlarının düşmesine ve baygınlığa yol açabiliyor. Aynı zamanda fetusa giden oksijenin azalması nedeniyle de riskli bir durum oluşabiliyor.

evet bana da tavsiye ettiler radyoloji uzmanına gitmememi hem sadece yarık dudak değil kalp de bir sorun olup olmadığınıda görebiliyorlarmış ama 20. haftadan sonra gidiliyor galibaa.s.

Evet kızlar yirminci haftadan sonra doktorum da bı goruntulume merkezine göndericem seni dedi. Özellikle kalp için detaylı bı ultrason istiyorum dedi...

allah allah yaaa
hiç duymamıştım
eee ben napiyim şimdi o halde?
bana hiç böle bişiy diyen olmadı
doktoruma kendimmi sölesem acaba???

günaydınnn arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarrr :sm_cool:
ya sormayın bende doymak bilmiyorum karnım çok acıkıo :kedi: hani yememek için yatıyorum ama uyuyamıyorum da :bbo: şimdi çayı demlicem ama nasıl beklicem bilmiyorum resmen kazındı miğdemin dibi kaydirigubbakcemile3
aman ihtiyacım var zaten 45 kiloyum 50 olurum belki aklinialirimsmile
neyse dayanamıcam ben çaya kadar atıştırayım bişiiler cokacimcoook

herkes acıktık dio
tamm bnde çok acıkıorum,çok kilo aldım ama kızlar her geçen gün karnım küçülüo benm yaaa
her gören hiç dört aylık gbi deilsin diolar,eskiden daha şişti
kendimi her uyandığımda yüzüstü yatarken buluorum,ama karnımda bi acı sıkışma falanda yok,sizdede varmı böle bişiy??
yüzüstü yatıpta rahatsız olmayan varmı aramızda????

cnm ben hiç yan yada sırtüstü yatamazdım.ama 1 haftadır zorlada olsa sol tarafıma yatıyorum.karnım büyüdükçe yüzüstü yatmamın zarar vereceğini düşünüyorum a.s

canım sende sol tarafına yatmaya çalış bende sağ yada sırt üstü yatardım ama sol a alışmaya çalışıyorum . bazen kalkıp sırt üstü yatıyorum 1 dk kadar sonra sol tarafıma yatıp uyuyorum . bide benim bi huyum var nasıl yattıysam ööle kalkyorum aklinialirimsmile hiç dönmem yani zemuszemus
bu arada benim göbiş de pek şiştiği söylenemess ama kotlarım artık olmuo benneyaptımki
akşam noldu biliyomusunus.... gece saat 1 ama uyuyamıyorum çünkü açımmmm cokacimcoook bende kalktım patates kızarttım yarım ekmekle yedim bi güsell cokacimcoook ve üstüne 500 mg su kaydirigubbakcemile3 ooohhh bidaha uyumuşumm hemde bebekler gibi
ya ben açlığıma hiç dayanamıyorummmm kafamçokkarıştı
sizde de oluomu bööle CADIARZU yoksa ben mi çok abartıyorummm eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…