2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım benim de yüksekti ama problem yokmuş allahtsn
inşallah senin de temiz çıkar:Saruboceq:

çok büyük geçmiş olsun canım
dikkat et kendine ve bebişlereolumunekankayizsmile

Evet köpek olayını sonradan hatırladım ben ama rapor almışsın rahat rahat atlatırsın evinde dinlereke bu korkuları bir an evvel :Saruboceq:

canım cok gecmıs olsun napıcaz bu hastalıklarla bılmem dıkkat et kendıne doktorun tavsıyesınden cıkma sakın umarım bırdaha tekrarlamas Rabbim korusun bütün meleklerimizi
sağolun kızlar bol bol dinleniyorum

hayran çok geçmiş olsun, fiziksel aktiviteden kaçın canım ,sana özelden mesaj attım, ikiz bebeklerde bu duruma daha sık rastlanıyor, bizim ekstra dikkat etmemiz gerekiyor, korkm ve sakin ol canım, bir daha tekrarlanmaz inşallah.

17. haftada bizede bakın çıkıntı yok kız dedi doktor , bende genişleyen kalçalarım ve güzelleşmediğimden dolayı bebeğimin kız olduğuna inanıyorum 62 kilo oldum bakalım sonum ne olacak...Bende bebeğini hissetmeyen arkadaşlardanım inşallah sakin olduğundandır..

kaç kilo ile başlamıştın canım

çok geçmiş olsun canım.

hayran
çook geçmiş olsun canım,dikkat et allah'a emanetiz hepimiz...

kızlar benmde geçen görümcelerim gelmişti,koca gün sadece iki defa bir kahvaltıda birde yemekte oturma imkanım oldu,kaç kişilik yemeği tek başıma hazırladım,saatelerce ayakta kaldım,yorulmuştum ama yapcak bişiy yoktu,yemek hazırlarken bebişim yorgunluktan olsa gerek kıpırdadı da kıpırdadı,işim bitsin die die kaldım öle ayakta epey..düne kadar o ayakta kalmamın sebebi olarak sağ tarafımda şiddetli bi bel ağrısı peydah oldu.korktum falan ama dinlenmeye çalıştım,aklıma kötü bişiy getirmemeye çalışıorum.bugün kalktıımda geçmiş çok şükür...
ama nedense en son işte o gün yemek hazırlarken ki hissedişimdi bebeğimi,iki gündür yatıp uzatıorum ayaklarımı bekliorum sadece bugün sabah bide dün akşama doğru çok hafif bi yuvarlanma gbi hissettim,tekme falan değildi yanii...
korkutmak istemiorum kendimi,inşallah bişiy yoktur dimi?
şansımdan adam gbi iyi bi doktor da bulamadım,hani çıkıp gitsem anlatsam da bi görsem bebişimi..
offf canm sıkılıo aklıma geldikçe salak gbi akşama kadar hizmet ettim
ne uğraşıon yap bi pilav bi sulu yemek bi çorba bide tavuk falan yesinler dimi
hem yardım etmediler hem olan bana bişiy olsa kimse oralı olmucak..
ne aptalım yaaaaaaaaaa...
inşallah bnmde normale döner yine üçgün önceki gbi başlar tekmeleri

inşallah normaldir canım,
bnmde şuan aynı derdim var
ama benmki geçen misafirlerim varken çooook aşırı ayakta kaldım,çok yorulmuştum,
sölediğin gbi iki gündür hiç tık yok çok tedirginim.
bukadar yorgunluk geçirmeseydim korkmazdım çünkü bebek biraz daha büyüyene kadar normalmiş bazen hissedememek çünki bizim hissettiklerimiz zaten en güçlü kıpırtılarmış,üstelik ben taa 2 temmuzda hissettmiştim ilk.üç gün öncesine kadarda baya bi fıkırdayıp geçiordu günde iki kere...
inşallah bişiy yoktur,kendime kızıorum aptalım ben yaaaaaaaaa
rabbim meleklerimiz korusun inşşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bebeğin çok minik arada hissedemen normal. bende bazen hiç hissetmiyorum.aklına kötü şeyler getirme

Kızlar bebişlerinizi hissetmediğiniz için endişelenmeyin bendede çok olmuştu ama her defasında doktora gittiğimde kızımın gerine gerine yattığını görünce boşuna korkmuşum diyordum...:)))

sağolun canlarm moral verdiğinz için,
aslında bu benmde ikinci bebeğim,
çok karıştırıorum,araştırıorum
bir hafta öncesine kadar bnde hiç takmazdım güçlendikçe süreklilik kazanacak hissetmeyince bişiy olduu yok die
ama evvelsi günkü yorgunluğum (allah korusun) bişiye sebep olur die korkuorum ben
imkanım olsa bugün gider görürüm bebişimi
allah'ın izniyle bişiy yoktur inşallah die umuorum sölediğiniz gbi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…