- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.701
geçmiş olsun canım benim de yüksekti ama problem yokmuş allahtsn
inşallah senin de temiz çıkar:Saruboceq:
çok büyük geçmiş olsun canım
dikkat et kendine ve bebişlereolumunekankayizsmile
Evet köpek olayını sonradan hatırladım ben ama rapor almışsın rahat rahat atlatırsın evinde dinlereke bu korkuları bir an evvel :Saruboceq:
sağolun kızlar bol bol dinleniyorumcanım cok gecmıs olsun napıcaz bu hastalıklarla bılmem dıkkat et kendıne doktorun tavsıyesınden cıkma sakın umarım bırdaha tekrarlamas Rabbim korusun bütün meleklerimizi
kızlar nasıl bebişlik fotoğrafım bu benımzemuszemus belkı kızım böle karakız olur
annesinin kuzusu anne oluyor tabi bende anneanne :)ay çok mutluyum kızım canım benim
çok şirin çıkmışsın tatzemuszemuslım
annesinin kuzusu anne oluyor tabi bende anneanne :)ay çok mutluyum kızım canım benim
canım bizimde 12. haftamızda erkek dedi 16. haftamızda kesin kız dedi 17. haftada erkek demiştim demi dedi sonra ben kesin kız demiştiniz diyince iyice baktı evet kız dedi ama eşim hala kesin değil diyor kafamızı karıştırdı bizim de bir ay sonra ayrıntılı var orda kesinleşir herhalde inşallah değişmez ama biz sadece bir takım aldık ama ben kıza alıştırdım kendime zaten biz 6. ayda falan başlamayı düşünüyoruz alış verişe
17. haftada bizede bakın çıkıntı yok kız dedi doktor , bende genişleyen kalçalarım ve güzelleşmediğimden dolayı bebeğimin kız olduğuna inanıyorum 62 kilo oldum bakalım sonum ne olacak...Bende bebeğini hissetmeyen arkadaşlardanım inşallah sakin olduğundandır..
kızlar pazartesi akşamı acile kaldırıdım
aniden adet gibi kanama gelmeye başladı
o gece acildeydik ağlamaktan harap oldum ertesi sabh doktor çağırdı allahtan bebeklerde sorun yokmuş
rahim de kapalıymış
şimdi kesildi kanama ama hiç yataktan kalkmıyorum
sadece yemek ve wc için kalkıyorum
kızlar ben iki gün önce bariz hissediyordum bebeğimi hatta kıpır kıpırdı bayaa uzun sürdü ama malesef 2 gündür hissetmiyorum bugün sabahtan beri dünyayı yedim hatta çikolatada yedim ama tık yok sizdede oluyormu böyle bu arada bugün 17+6 haftalığım.
kaç kilo ile başlamıştın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?