2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlerinizi hissetmediğiniz için endişelenmeyin bendede çok olmuştu ama her defasında doktora gittiğimde kızımın gerine gerine yattığını görünce boşuna korkmuşum diyordum...:)))

inşaallah bizdede sorun yoktur canım.zaten bizim bebişde ultrasonda pek bir hareketli ama normalde ben çok az hissediyorum varla yok arası yani.sağlıklı olsunda hissetmesemde olur.

günaydınnnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bugün herkes iyidir umarımm hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt

Günaydın tatlı annişler ve minik bebişleriii :)
bugün yine çok sıcak olacak galiba.. dün gece uyuyamadım doğrudürüst. kapı pencere açık ama bir yaprak bile kıpırdamıyor du ki püfff:bbo:
Bu arada teşekkürler kızlarr.. dediğiniz gibi inşALLAH iyi olacağız. ilaç vs takviyesiyle ..:Saruboceq:

inşş cnm geçer bende de guatr var ddi doktorum ama ilaç kullanıyorum bende Allah dan değerler fazla yüksek deilmiişş inş hep beraber atlatıcas burda guclubacismile yerimseniben olumunekankayizsmile

günaydın herkese
bugün kına yarın düğün var izin alabilirsem öğlen çıkacağım

iyi eğlenceler canımm zemuszemus bak çok ağır değilken iice oyna hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 tadını çıkarr yerimseniben
biz düğünleri bitirdik sayılır ama olsa yine gider oynarımm kaydirigubbakcemile3

İzindeyken kınaya gitmiştim oynadım bir güzel ama amcamlara kadar herkes tamam otur yeter falan :)) hepsi düşüyor üstüme en güzel yeri de iş yaptırmamaları :)) bu günlerin keyfini çıkar diyorlar hem oğlan tarafıyım hem kız ama hiç bir şeye elimi sürdürmüyorlar dün akşamdan başladı düğün

gunaydın hanımlar,,

yazdıklarınızı okumaya calısıyorum ama gun ıcınde oyle cok yoruluyoumkı,eve gelınce bılgısayarı acmaya halım olmuyor.

benımde haftaya ayrıntılı ultrasonum var, bazı kısıler radyologlara gıdıyor acaba bendemı gıtsem?? sızın ayrıntılı ultrasonlarınız kacıncı haftalarda, gıdecekmısınız radyologa felan boshayallersmile

Bebekler de insandır. Onların da bizim gibi topuklarıyla diz veya dirsekleriyle tekmeledikleri "hareketli" ya da uzanıp kaldıkları "sakin" zamanları vardır. Çoğunlukla onun hareketliliği sizin ne yaptığınıza bağlıdır. Rahim dışındaki bebekler gibi rahim içindeki bebekler de sallandıklarında uyurlar. Bu nedenle gün boyunca hareketli olduğunuz zamanlarda bebeğiniz gündelik ritminizle hareketsizleşir. Böylece -kısmen bebek yavaşlamış olduğundan kısmen de siz meşgul olduğunuzdan- tekmeleri pek fark etmezsiniz. Siz yavaşlar yavaşlamaz bebeğiniz hareketlenmeye başlar. Bu yüzden bir çok gebe kadın bebek hareketlerini geceleyin veya sabahleyin yatakta hisseder. Ayrıca anne öğünde ya da öğün arasında bir şeyler yiyince belki de kanındaki şeker miktarının artışına tepki olarak bebeğin hareketliliği artabilir. Bazı gebeler kendileri sıkıntılı ya da sinirli olduklarında da bebeğin hareketlerinin arttığını bildirmişlerdir.

ben daha 1 kez 3hafta önce hıssettım,sanırım onda da yanıldım cunku 3 hafta ıcınde hıc hıssetmemıs olmam normal degıl mafoldumben

günaydın kızlar mutlu hafta sonlarıopuyorumnanaktan
elma şekeri ben perşembe günü gidicem ayrıntılı ultrasona giricem ama radyolog felan demedi dktr CADIARZU

günaydın kızlar mutlu hafta sonlarıopuyorumnanaktan
elma şekeri ben perşembe günü gidicem ayrıntılı ultrasona giricem ama radyolog felan demedi dktr CADIARZU

ankarada bı radyolog var,eyup ekıcı. cıhazı cok ıyıymış,,herşeyını gosterıyormus bebegın. herkesten o adamı duyuyorum. bende cumartesı kendı doktoruma gıdecem ama acaba Eyup Ekıcıyede gıtsemmı dıye dusunuyorum. ama 300tl dıye duydum. cok pahalı geldı. en ıyısı bı kendı doktoruma gıdeyım sonra dusunurum dıye karar verdım. sen gıttıkten sonra alırım senden detaylarıkaydirigubbakcemile5

tamam cnm ben gidince söylerim sanaa.s

ben koç burcu anneyımmm olumunekankayizsmile

canım..arada oluyor kıpırtı..hergun olmasını bekleme...bazen hergun olur..bazen 2 gunde 1...
o ıyıdır annesı sen hıç merak etme...uyuyordur..sende dınlenmene bak..

çok geçmıs olsun canım...allah bırdaha yasatmasın..dıkkat et canım..

kızlar ben ne zamn hissederim bebeklerimi ya
henüz hiç bişey hissetmiyorum
hıssedersın...o zaten hareket edıyordur..ama sen daha hızzetmıyorsundur..
o kıpır kıpırdır..yakında hıssedersın...
gecmıs olsun....olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…