2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hg cnm sende mi burdaydın :asigim: kıyafetlerini güle güle giy :1hug:

Arkadaşım..Bu güzel ve kullanışlı bi alet..Yalnız jeliydi falan derken 150yi buluyo set olarak..Ben çok istedim ama eşimle annem razı olmadı..:Sen durup durup onu dinlersin..İyice psikolojini bozarsın dediler..Ben de hak verdim..Zaten Allahın izniyle artık bebişlerin hareketini daha şiddetli hissedince kalp atışını duymaıza gerek kalmaz inş. :hooray:

canm bilmiorum ilk kez gördüm ama tavsiye etmem ben sonuçta pillidir bu muhtemelen boşver,ilerde gerek kalmıcak,o günlr çok uzak değil emin ol:))
bunu alcağına doktorların kullandığı dinleme cihazından bul al daha iyi:))

sennde kapalı olmana çok sevindim canım,inşallah böle kalmazda birbirimize giysilerimiz hakkında yardımcıda olabilirz:)) kapalı olunca,hamileliklerde genelde kısa kollu falan olunca kapalıyken hamile olmak bide yaz aylarında böle olmak zor oluo gerçekten
giysilerini güle güle giy canım:)
hatta mümkünse resim ekle:))

inş cnm.. bu arada aklıma geldi 2 hafta önce yine lcw den bi grili lcw ugrayın bence..pantolon etek almıştım..Oda hem spor hem rahat hem güzel..Tavsiye ederim..zaten yazlık kıyafetlere bi body ile işi hallediyom ben genelde :))sempatiksalakcinni

canım kaç kilosun şuan.ben iyice tombikleştim o yüzden her şey yakışmıyor elbise giymek isterim ama popo falan fışkırıyor:kedi:

cnm ben kilolu başladım hamileliğe: 77 ile..Şuan hala 77 yim..Kıyafetler geniş ve bedenleri var..

ben de 65 dim 70 oldum. ay ne bileyim buradaki herkes zayıf olunca sizin aldıklarınız bana olmaz diye düşünmüştüm kendime bir şey yakıştıramaz oldumsenağlama

ben de 65 dim 70 oldum. ay ne bileyim buradaki herkes zayıf olunca sizin aldıklarınız bana olmaz diye düşünmüştüm kendime bir şey yakıştıramaz oldumsenağlama

Yohk cnm ben epey tombişim.Ben bulduguma göre sen de bulursun :)) Bide aldıgın kiloları hiç düşünme..Onlar gitcek zamanı gelince laelaelaelaelae

Yohk cnm ben epey tombişim.Ben bulduguma göre sen de bulursun :)) Bide aldıgın kiloları hiç düşünme..Onlar gitcek zamanı gelince laelaelaelaelae

inşallah tatlım ya. kocişim beni tontişim diye seviyor bende kaptırdım kendimi galiba:asigim:

Son düzenleme:

nası yani hamile koleksiyonundanmı aldın normal giyimden büyük beden mi aldın canım??
üff sıkıntı basıo böle şunu aldım bunu aldım die duyduumda denzlide 4tane lcw var adam gbi bişiy yok hiçbirinde yaa
resim ekleyebiliosan eklesene bi bakayım.yada resmin linkini yazsana açıp bakayım ordan bnde..
etek pantolon mu ayrı ayrı mı canm bunlar??
bnde badimin altına giyebilceğim,fakat dar olmayan bi pantolon arıorum.başım kapalı olunca badinin altına dar bişiy giyilmio,abes oluo(

ben geldim iyi misiniz bakalımm?kıyafet olayı beni de mahvetti bişeyim sığmıo yazlık elbiselerimden giyiyorum artık napim.yada tayt üstüne uzun badi falan:)))

Cnm etek pantolon tek parça.. o hamile kıyfeti degildi am geniş beden vardı oldu bana.. ben body i tek giymiyorum cnm.. Lcw den bu pantolonu aldım mesela.. bide şu tatlı hamiş tişortlarından.. Onun içine giydim body ii ama hoş oldu dedi bizimkiler resim yohk şuan.. yarın temizlikçi çağırdım.. eğer işi biter ve çok yorgun olmazsam kıyfetlerin resmin koymaya çalışiyim becerebilirsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…