- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.841
Kapalı arkadaşlar epey varmış..Ben de kapalıyım.Tatilden yeni döndüm arkadaşlar..Kardeşimle annem bana sürpriz kıyafetler almış..sizede tavsiye edebilirim..Beyaz bi pantolon, şu hamile bel lastiği olanlardan.Üstünede kısa elbise ama aynı hamile kıyafeti gibi..Ben çok zevkle giyiyorum..Bi de boydan elbise aldım ben lcw den..O da çok rahat..Tavsiye edebilirim..
ANGELSOUNDS HAMİLE ANNE İÇİN BEBEĞİNİZİN KALP SESİNİ DİNLEYİN
henüz dünyaya gelmemiş olan bebeğinizin ilk hareketlerini ve aktivitelerini istediğiniz her an duyma şansına sahip olacaksınız.
Doğacak bebeğinizin 10. haftasından sonra hıçkırıklarını, tekmelemelerini her türlü darbesini, hatta kalp atışlarını işitebeileceksiniz.
Bu mucize sesler, bebeğinizi daha kucağınıza almadan onunla kurduğunuz duygusal bağı duyulur hale getirecek.
Angel Sounds anne adaylarına doğacak bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini dinlemesi için verilecek harika bir hediyedir.
Angel Sounds ile gerçekleştirebileceğiniz mucizeler;
Bebeğin, tüm seslerini ve anne adayının kalp atışlarını kayıt edebilmek,
Bebeğin, dünyaya gelmesinden sonra annesinin karnındaki huzura ve güvene ihtiyaç duyduğu anlarda, annesinin kalbinin sesini dinletebilmek,
Bebeğin, dünyanın en büyük mucizesinin, annesiyle arasındaki bağı duyulur hale getirmek,
Bebeğin, annesi ile sahip olabileceği en masum anılara ulaşmaktır.
kızlar sizce yukarda anlatılanlar ne derece doğru CADIARZU gezinirken buldum 100 Tl gibi bir fiyata satılıyor CADIARZU
hg cnm sende mi burdaydın :asigim: kıyafetlerini güle güle giy :1hug:
merhaba canım.evet ikimiz varız sadece.ee nasılsın?bebiş nasıl?opuyorumnanaktan
tşk edereim canmm iyiyiz biz hamdolsun:)
ya sizler nasılsınız??
Arkadaşım..Bu güzel ve kullanışlı bi alet..Yalnız jeliydi falan derken 150yi buluyo set olarak..Ben çok istedim ama eşimle annem razı olmadı..:Sen durup durup onu dinlersin..İyice psikolojini bozarsın dediler..Ben de hak verdim..Zaten Allahın izniyle artık bebişlerin hareketini daha şiddetli hissedince kalp atışını duymaıza gerek kalmaz inş. :hooray:
Kapalı arkadaşlar epey varmış..Ben de kapalıyım.Tatilden yeni döndüm arkadaşlar..Kardeşimle annem bana sürpriz kıyafetler almış..sizede tavsiye edebilirim..Beyaz bi pantolon, şu hamile bel lastiği olanlardan.Üstünede kısa elbise ama aynı hamile kıyafeti gibi..Ben çok zevkle giyiyorum..Bi de boydan elbise aldım ben lcw den..O da çok rahat..Tavsiye edebilirim..
Allah iyilik versin canım.
teşekkür ederim bende iyiyim yerimseniben
sennde kapalı olmana çok sevindim canım,inşallah böle kalmazda birbirimize giysilerimiz hakkında yardımcıda olabilirz:)) kapalı olunca,hamileliklerde genelde kısa kollu falan olunca kapalıyken hamile olmak bide yaz aylarında böle olmak zor oluo gerçekten
giysilerini güle güle giy canım:)
hatta mümkünse resim ekle:))
cnm sorumu maruz gör ltfen,sende bebek bekliomusun??
stckerin yok da:CADIARZU
inş cnm.. bu arada aklıma geldi 2 hafta önce yine lcw den bi grili lcw ugrayın bence..pantolon etek almıştım..Oda hem spor hem rahat hem güzel..Tavsiye ederim..zaten yazlık kıyafetlere bi body ile işi hallediyom ben genelde :))sempatiksalakcinni
canım kaç kilpsun şuan ben iyice tombikleştim oyüzden her şey yakışmıyor elbise giymek isterim ama popo falan fışkırıyor:kedi:
cnm ben kilolu başladım hamileliğe: 77 ile..Şuan hala 77 yim..Kıyafetler geniş ve bedenleri var..
ben de 65 dim 70 oldum. ay ne bileyim buradaki herkes zayıf olunca sizin aldıklarınız bana olmaz diye düşünmüştüm kendime bir şey yakıştıramaz oldumsenağlama
Yohk cnm ben epey tombişim.Ben bulduguma göre sen de bulursun :)) Bide aldıgın kiloları hiç düşünme..Onlar gitcek zamanı gelince laelaelaelaelae
inş cnm.. bu arada aklıma geldi 2 hafta önce yine lcw den bi grili lcw ugrayın bence..pantolon etek almıştım..Oda hem spor hem rahat hem güzel..Tavsiye ederim..zaten yazlık kıyafetlere bi body ile işi hallediyom ben genelde :))sempatiksalakcinni
evet cnm 18+5 günlüğüm bende.sticker yapmadım yerimseniben
inşallah tatlım ya. kocişim beni tontişim diye seviyor bende kaptırdım kendimi geliba:asigim:
nası yani hamile koleksiyonundanmı aldın normal giyimden büyük beden mi aldın canım??
üff sıkıntı basıo böle şunu aldım bunu aldım die duyduumda denzlide 4tane lcw var adam gbi bişiy yok hiçbirinde yaa
resim ekleyebiliosan eklesene bi bakayım.yada resmin linkini yazsana açıp bakayım ordan bnde..
etek pantolon mu ayrı ayrı mı canm bunlar??
bnde badimin altına giyebilceğim,fakat dar olmayan bi pantolon arıorum.başım kapalı olunca badinin altına dar bişiy giyilmio,abes oluo(
nası yani hamile koleksiyonundanmı aldın normal giyimden büyük beden mi aldın canım??
üff sıkıntı basıo böle şunu aldım bunu aldım die duyduumda denzlide 4tane lcw var adam gbi bişiy yok hiçbirinde yaa
resim ekleyebiliosan eklesene bi bakayım.yada resmin linkini yazsana açıp bakayım ordan bnde..
etek pantolon mu ayrı ayrı mı canm bunlar??
bnde badimin altına giyebilceğim,fakat dar olmayan bi pantolon arıorum.başım kapalı olunca badinin altına dar bişiy giyilmio,abes oluo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?