2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bn geçenlerde bi hamile kotu aldım bi tanesini denedim tam üstüme oturmuştu sonra bi beden büyüğünü aldım oda biraz bol gelio şimdilik mesela sende öyle bişeyler alabilirsin beldende lastikli ilerleyen aylardada rahatça giyilebilio.

bende bolero almayı düşünüyorum CADIARZU
lcw de gerçekten uygun ve güzel malları var a.s
ben de uzun bi jile var içine bişey giymeden giyiyorum üzerime ince hırka tarzında kısa bişey giyiyorum güsel oluo yerimseniben
bide diz ve bilek arası ince yazlık pardesü aldım içine kısa penye elbiselerimi giyip çıkıyorum aklinialirimsmile he arada kısa eteklerden , şortlardan da giyiyorum aklinialirimsmile nasılsa uzun kimsecikler anlamıo kaydirigubbakcemile3
valla başka bilemiyorum ama bolero alıp içine askılı giyip altınada keten hamile pantalonu tamamdırr
he bide aklınızda bulunsun eşofman altına hemşire terliklerim var onları giyip çıkıyorum çok rahat oluo yerimseniben tavsiye ederim

merhbalar kızlar:)
yaa lcw ye bende baktım herşey kısa kollu. kapalı bayanlara göre pek bişey yok..neyse sonra dolaştım dolaştım buldum hihi..

bu arada benim doktorum ben sormadan kendisi söyleyiverdi. Ramazanda oruç tutabilirsin dedi. şuan için bir sakıncası yok.. çocuk stoklardan beslenebilir bu aylarda, ama sahurda ve iftarda yemene içmene, meyvene sebzene dikkat edicen sütünü vs ihmal etmicen dedi.ama kötü olursan tansiyon vs problemi yaşarsan tutmayabilrsin dedi. ben denicem inşALLAH. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?

:1no2:
ayy evet bi hamile mağazası vardı lcw'nın karşısında,orda bitane pantolon beyendim yazlık krem renkli(her renk var da beyaza cesaret edemem)ws bedeni verdi bana denedim tam oldu bana göre.ama normal hamile pantolonlarındaki gbi bikini bölgesinden başlayıp göbek üstüne kadar kumaş dikişli değilde sadece göbek üstüne gelen yeri 4parmak kalınlığınla penye dikilmiş.cesaret edip alamadım ben licralı değildi çünkü,önümüzdeki ay bile giyemeyebilirim die düşündüm.ama şart 0oldu artık yarın gidip bakıcam mecbur..badilerin altına giymk için şöyle sadece beli lastikli bollama pantolon olsada onu alsak yaa..sanırım sizde hiç görmemişinizdir böle bişiy dimi???

bende ilk gün bi deniycem,bebişime bişiy olacağını sanmıorum ben ama kendime güvenemiorum açlık konusunda,dayanabildiğim kadar denicem,çalışmıorum evdeyim akşama kadar inş.tutabilirm.şifa olur kızıma:))

kızlar muhabbet güsel ama bi ymek hazırlayıp gelmem gerek,daha doğrusu bugün yemek eşimden ama ufak işleri ben halledicem..şimdilik çıkıorum,görüşürüz yine,bu konuda konuşalım ama yine:))öptüm herkesin kelebeğini:)))

tamam canım kolay gelsin sana..

bizde kelebeklerle beraber sizi öpüyoruzopuyorumnanaktan

ayy ben bilmiyorum aniden acıkıyorum zaten kilo alamadım hiç bide tutarsam tmm artık eyvahedigeldismile
cesaret edemiyorm yani bilmiyorumkismile
tmm ewdeim ama :1no2: bi kilo almaya başlıyım denerim.

kolay gelsin cnmm kendini fazla yorma bırak eşin yapsınnnn :jeyyar:

biz geldiik
bi güsel uyuduk bugün kızımla çok şükürmirmirmirmiralkisalkisalkis
yaa benim de bi pantolonum var leke den almiştimeşofman gibi
ama üstüne giydigin şeye göre şekilleniyo yani t shirt giyersen spor gömlek giyersen klasik olabiliyosunyerimseniben
bu aralar dişarı çıkarken onu çıkarmıyorum üzerimden bi büyük bedenini de almayı düşünüyorum
bi de elbisem var askılı üstüne penye hırka giyip çıkıyorum efil efil esiyo alttan:roflol::roflol::roflol:

canım ben de kullanıyorum ama benim demir eksikliğim var hem de çok
hamilelikde de iyice arttı tabi
günde 1 megadyn 1 de maltafor alıyorumboshayallersmile

ay ne güsel bende bakayım leke ye saol canım yerimseniben
bende uyudum kalktım oğluşumla zemuszemus
ayy üfül üfül güsel olur kaydirigubbakcemile3 bende elbise giydiğimde ööle oluo yerimseniben

herkese merhaba
benim tatil bitti,dün evimize döndük ama aman allahım bu ne sıcak,ölüyorum resmen.
kızlar giyim konusunda ben tayt üzerine uzun tunikle geçiriyorum yazı rahat oluyor.

herkese merhaba
benim tatil bitti,dün evimize döndük ama aman allahım bu ne sıcak,ölüyorum resmen.
kızlar giyim konusunda ben tayt üzerine uzun tunikle geçiriyorum yazı rahat oluyor.

hoşgeldin cnm
ewet iyi fikir tayt üzerine uzun tunikte olur ama tuniğin biras uzun olması lazım kapalı olduğumuz için yerimseniben

selam kızlarrrr

ayy ne uykucuyuz hepimiz uyumuşuz anlaşılan:))
bizde uyuduk eşim ben kelebekim ve oğluşum,yemekten sonra böle serilmiş gitmişiz:))
birazdan duş alıp babamızın işyerine gidicez çay içmeye:))
lolişcim resim eklemeyi biliosan lekeden aldığın pantolonunun resmini eklesene!gerçi benm umudum yok hem bulmak konusunda hem içine sığmak konusunda ama:)))

salı günü alışverişe giince alt üst edicem her trafı içimde kurtçuklar gezio heyecandan :))))))))

başakcım,benm daha bi doktorum yok,her iki yada en geç üç haftada bir başka bi doktora gidiorum,sevebilieceğim güvenebileceğim bi doktor bulamadım daha.en fazla üç defa muayene oluorum bi dr.a:))
ilk gittiğim doktor hemen folik asit başlatmıştı.üçüncü aya girdiğimde gittiğim doktor onu bıraktırıp elevit vitamin başlattı.gittiğim doktorlardan biri biraz kansızlık ve demir eksikliği var die ilaç yazdı ama çıkar çıkmaz ona bidaha gitmemey karar verdiğim için gidip almadım o ilaçları..
ama bu kez kontrole gittiğimde magnezyum hapı falan isticem,çünkü ben hazır süt ve hazır yoğurt dışında hiç bir süt ürününü özellikle (sölemesi bile ömrümden ömür götürüo)peynir ve tüm çeşitlerini kendimi bildim bileli hiç yiyemem dokunamam,eve sokmuorum okadar tiksinti var yani.sütte istemio hiç canım..korkuorum ilk hamişliğimdeki gbi dişetlerim çekilme yaparsa die,onun için magnezyumu gerekli görürse onu kullanmaya başlıcam.elevit haricinde başkada bişiy kullanmıorum:)))

hoşgeldin cnm
ewet iyi fikir tayt üzerine uzun tunikte olur ama tuniğin biras uzun olması lazım kapalı olduğumuz için yerimseniben

taytta içimizi dışımızı çıkarır meydana canm yaaa
tunik ne kadar uzun da olsa giyemeyiz bence(

herkes hamişlik giymeye başlasın da resim ekleyelim olurmu??
fikir olur birbirimize:))))

ben çıktım kızlar...hoşçakalın:))):lepi:

ANGELSOUNDS HAMİLE ANNE İÇİN BEBEĞİNİZİN KALP SESİNİ DİNLEYİN

henüz dünyaya gelmemiş olan bebeğinizin ilk hareketlerini ve aktivitelerini istediğiniz her an duyma şansına sahip olacaksınız.
Doğacak bebeğinizin 10. haftasından sonra hıçkırıklarını, tekmelemelerini her türlü darbesini, hatta kalp atışlarını işitebeileceksiniz.
Bu mucize sesler, bebeğinizi daha kucağınıza almadan onunla kurduğunuz duygusal bağı duyulur hale getirecek.
Angel Sounds anne adaylarına doğacak bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini dinlemesi için verilecek harika bir hediyedir.
Angel Sounds ile gerçekleştirebileceğiniz mucizeler;

Bebeğin, tüm seslerini ve anne adayının kalp atışlarını kayıt edebilmek,
Bebeğin, dünyaya gelmesinden sonra annesinin karnındaki huzura ve güvene ihtiyaç duyduğu anlarda, annesinin kalbinin sesini dinletebilmek,
Bebeğin, dünyanın en büyük mucizesinin, annesiyle arasındaki bağı duyulur hale getirmek,
Bebeğin, annesi ile sahip olabileceği en masum anılara ulaşmaktır.

kızlar sizce yukarda anlatılanlar ne derece doğru CADIARZU gezinirken buldum 100 Tl gibi bir fiyata satılıyor CADIARZU

wuwwwwwwwwwww süpper altın bulmuş gbi sevindimyerimseniben
ayrıca hunny 'de kapalıymış ollleyyy
fikir alıp verecek çok arkadaş bulduk demektir ::teytey:

Kapalı arkadaşlar epey varmış..Ben de kapalıyım.Tatilden yeni döndüm arkadaşlar..Kardeşimle annem bana sürpriz kıyafetler almış..sizede tavsiye edebilirim..Beyaz bi pantolon, şu hamile bel lastiği olanlardan.Üstünede kısa elbise ama aynı hamile kıyafeti gibi..Ben çok zevkle giyiyorum..Bi de boydan elbise aldım ben lcw den..O da çok rahat..Tavsiye edebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…