- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.821
geçen şu lcw'nın hamile badileri var ya onlardan aliyim dedim.gittim,sadece beyaz olanın uzun kollusu var,o şeftali renginin siyahın felan yok.bitane beyaz aldım,s beden ama baya büyük geldi,kışın giyerim dedim aldım.ertesi gün almadığıma pişman oldum o şeftali rengini.sonra ondan aldım,hiç olmazsa evde giyerim yada kışın içine badi giyip dışa onu giyerim dedim ama sonra aklıma yakasız boleroyla denemek geldi ve iyikide gelmişşşşş
çok beyendim o pembe olanı,tavsiye ederim,kollarının kesimi aynı bebek zıbınlarınınki gbi,kumaşıda çok güzel..fiyatıda çok uygun,lcw bu konuda en ucuz bence..salı günü tekrar alışverişe gittiğimde bikaç tane daha alıcam,ve beyaz başta olmak üzre boleroda alıcam.ama maalesef kapalı olduğum için altına dar pantolon giymek olmuyor.bollama bitane pantolonum vardı,düğmesini düğmelemeden altına onu giyyorum bu badinin:))))
sizce başka ne yapılabilir????
etek haricinde!!!
geçen şu lcw'nın hamile badileri var ya onlardan aliyim dedim.gittim,sadece beyaz olanın uzun kollusu var,o şeftali renginin siyahın felan yok.bitane beyaz aldım,s beden ama baya büyük geldi,kışın giyerim dedim aldım.ertesi gün almadığıma pişman oldum o şeftali rengini.sonra ondan aldım,hiç olmazsa evde giyerim yada kışın içine badi giyip dışa onu giyerim dedim ama sonra aklıma yakasız boleroyla denemek geldi ve iyikide gelmişşşşş
çok beyendim o pembe olanı,tavsiye ederim,kollarının kesimi aynı bebek zıbınlarınınki gbi,kumaşıda çok güzel..fiyatıda çok uygun,lcw bu konuda en ucuz bence..salı günü tekrar alışverişe gittiğimde bikaç tane daha alıcam,ve beyaz başta olmak üzre boleroda alıcam.ama maalesef kapalı olduğum için altına dar pantolon giymek olmuyor.bollama bitane pantolonum vardı,düğmesini düğmelemeden altına onu giyyorum bu badinin:))))
sizce başka ne yapılabilir????
etek haricinde!!!
canım bn geçenlerde bi hamile kotu aldım bi tanesini denedim tam üstüme oturmuştu sonra bi beden büyüğünü aldım oda biraz bol gelio şimdilik mesela sende öyle bişeyler alabilirsin beldende lastikli ilerleyen aylardada rahatça giyilebilio.
merhbalar kızlar:)
yaa lcw ye bende baktım herşey kısa kollu. kapalı bayanlara göre pek bişey yok..neyse sonra dolaştım dolaştım buldum hihi..
bu arada benim doktorum ben sormadan kendisi söyleyiverdi. Ramazanda oruç tutabilirsin dedi. şuan için bir sakıncası yok.. çocuk stoklardan beslenebilir bu aylarda, ama sahurda ve iftarda yemene içmene, meyvene sebzene dikkat edicen sütünü vs ihmal etmicen dedi.ama kötü olursan tansiyon vs problemi yaşarsan tutmayabilrsin dedi. ben denicem inşALLAH. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
kızlar muhabbet güsel ama bi ymek hazırlayıp gelmem gerek,daha doğrusu bugün yemek eşimden ama ufak işleri ben halledicem..şimdilik çıkıorum,görüşürüz yine,bu konuda konuşalım ama yine:))öptüm herkesin kelebeğini:)))
bende ilk gün bi deniycem,bebişime bişiy olacağını sanmıorum ben ama kendime güvenemiorum açlık konusunda,dayanabildiğim kadar denicem,çalışmıorum evdeyim akşama kadar inş.tutabilirm.şifa olur kızıma:))
kızlar muhabbet güsel ama bi ymek hazırlayıp gelmem gerek,daha doğrusu bugün yemek eşimden ama ufak işleri ben halledicem..şimdilik çıkıorum,görüşürüz yine,bu konuda konuşalım ama yine:))öptüm herkesin kelebeğini:)))
kızlar merhabalar iyisiniz umarım ben 17.haftamdayım şunu sorucam hangi hapları kullanıyorsunuz demir hapı verdi mi doktor?bana feramat diye bir demir hapı verdi halbuki kansızlk demir eksikliği falan çıkmadı ama.günde 2 tane iç dedi bir de magadeyn verdi o da günde bir tane .birde ocean balık yağı hapı onuda kahvaltıdan sonra içiyrm.demir hapının içinde çok demir eksikliğinde 2 tane alınır diyor ben de 2 tane dedi diye öyle içiyordum ama sürekli burnum kanadı durdu bende 1 tane içmeye başladım.kızlar sizin nasıl hangi ilaçları kullanıyorsunuz demir hapı kullananlar ne zaman ve günde kaç tane alıo?
biz geldiik
bi güsel uyuduk bugün kızımla çok şükürmirmirmirmiralkisalkisalkis
yaa benim de bi pantolonum var leke den almiştimeşofman gibi
ama üstüne giydigin şeye göre şekilleniyo yani t shirt giyersen spor gömlek giyersen klasik olabiliyosunyerimseniben
bu aralar dişarı çıkarken onu çıkarmıyorum üzerimden bi büyük bedenini de almayı düşünüyorum
bi de elbisem var askılı üstüne penye hırka giyip çıkıyorum efil efil esiyo alttan:roflol::roflol::roflol:
herkese merhaba
benim tatil bitti,dün evimize döndük ama aman allahım bu ne sıcak,ölüyorum resmen.
kızlar giyim konusunda ben tayt üzerine uzun tunikle geçiriyorum yazı rahat oluyor.
hoşgeldin cnm
ewet iyi fikir tayt üzerine uzun tunikte olur ama tuniğin biras uzun olması lazım kapalı olduğumuz için yerimseniben
merhaba cancer:))
senle benden başka kimse yok sanırım :))
wuwwwwwwwwwww süpper altın bulmuş gbi sevindimyerimseniben
ayrıca hunny 'de kapalıymış ollleyyy
fikir alıp verecek çok arkadaş bulduk demektir ::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?