- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.861
ben de 65 dim 70 oldum. ay ne bileyim buradaki herkes zayıf olunca sizin aldıklarınız bana olmaz diye düşünmüştüm kendime bir şey yakıştıramaz oldumsenağlama
amanda maşşallah:))
ok canm emin olmak için sordum sadece:)allah nazardan saklasın:)
bebişin ney???bellimi??
kaydirigubbakcemile2
Cnm etek pantolon tek parça.. o hamile kıyfeti degildi am geniş beden vardı oldu bana.. ben body i tek giymiyorum cnm.. Lcw den bu pantolonu aldım mesela.. bide şu tatlı hamiş tişortlarından.. Onun içine giydim body ii ama hoş oldu dedi bizimkilerresim yohk şuan.. yarın temizlikçi çağırdım.. eğer işi biter ve çok yorgun olmazsam kıyfetlerin resmin koymaya çalışiyim becerebilirsem..
amin cnm cümlemizinki.
erkek cnm 11.haftamda öğrendim ben.16.haftamdada kesinleşti.Allah izin verirse bi oğluşum olacak gamyoncuiremsu
merakla bekliorum o halde canım:))
peki bu bahsettiğin pantolon lcw nın sitesinde manken üzerinde resmi var mı??
ben geldim iyi misiniz bakalımm?kıyafet olayı beni de mahvetti bişeyim sığmıo yazlık elbiselerimden giyiyorum artık napim.yada tayt üstüne uzun badi falan:)))
cnm hoşgeldiinnnn
şimdi gördüm yazını ksrabakma
lcw ya bi bak derim canım belki pantolon sıkıntısı çekebilirsin ama kapalı değilsen çok uygun ve güzel şeyler mutlaka bulucaksındır:))
maaşallah ona:)allah gönlüğne göre versin hayırlı sağlıklı evlat olsun inş. canım:))
kıymetli olacak,kız senesimidir nedir erkek bebek az duyar oldum:)) ilk bebek heralde??
bnm bir kızım olacak,bir kez gösterdi ama bir daha göstermio
birde oğlum var 3yaşında:))))(rabbime emanet hepsi de)
ya cnm bizim aydında 3 tane lcw var nedense gittiğimde hamilelik koleksiyonundan bişi kalmamış oluyor.ne çok hamile varmış ya ne çabuk bitiyor anlamıyorum:))
Rabbim herkesin gönlüne göre versin cnm.oğlunu Allah bağışlasın ne hareketlidir o şimdi tam sevilmelik çağında
benim ilk bebeğim cnm daha önce bi hamilelik yaşadım ama 9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü.:1no2:
topikte ilk başlarda hep erkek bebek haberleri geliyordu haftalar ilerledikçe erkekler kız olmaya başladı.sağ gösterip sol vurdular yani.benimkinde şimdilik bi değişiklik yok.sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez
ya cnm bizim aydında 3 tane lcw var nedense gittiğimde hamilelik koleksiyonundan bişi kalmamış oluyor.ne çok hamile varmış ya ne çabuk bitiyor anlamıyorum:))
Hemen hemen aynıyız cnm.. Benimde ilk hamileligimde bebgimin kalbi durdu 9 haftalıkken.. Ben de aynı düşünüyorum cinsiyet farketmez..Hayırlısıyla saglıkla azaları taöm dogsa yeter..
cnm senin yaşadığın yeri bilmem ama ben burda nereye kafamı çevirsem hamile görüyorum.bu sene amma hamile var yada ben hamile olduğum için dikkatimi sadece hamileler çekiyor:CüvCüv:
Aaminnnnn :Saruboceq:öyle cnm eli ayağı düzgün,aklı başında,sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim cümlemize:Saruboceq:
Hemen hemen aynıyız cnm.. Benimde ilk hamileligimde bebgimin kalbi durdu 9 haftalıkken.. Ben de aynı düşünüyorum cinsiyet farketmez..Hayırlısıyla saglıkla azaları taöm dogsa yeter..
kızlar geçmiş olsun mu denir bilmiyorum ki ama üzücü çokkk.peki niye ölüyor niye kalbi duruyo bişeye mi bağlıydı??
cancer
ve gülay
arkadaşlarım çok üzüldüm,derdinizi deştim farkında olmadan,affedin..
arbbim bir daha yaşatmasın bu acıyı
allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
benmde ilk bebeğim ameliyat ve tedaviyle olmuştu
bu hamişliğimse kendiliğinden oldu,tek yumurtalıktan kaldım:))
bnde inanırmısınız hala inanamıorum yeniden anne olabileceğime:))
rabbim evlatla evlatsızlıkla imtihan etmesin,herkese nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?