2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de 65 dim 70 oldum. ay ne bileyim buradaki herkes zayıf olunca sizin aldıklarınız bana olmaz diye düşünmüştüm kendime bir şey yakıştıramaz oldumsenağlama

aynen yaaaa
bnde 5kiloyu geçkin aldım.
sigarayı bırakıverince böle oldum,oğlumdada 26almıştım(
penye elbiselere uzun penye tuniklere bayılırım ama kalçalarım popom kocaman oldu gbi,belimin yanları çok çıkıo giyemiorum artık(

merakla bekliorum o halde canım:))
peki bu bahsettiğin pantolon lcw nın sitesinde manken üzerinde resmi var mı??

amin cnm cümlemizinki.
erkek cnm 11.haftamda öğrendim ben.16.haftamdada kesinleşti.Allah izin verirse bi oğluşum olacak gamyoncuiremsu

maaşallah ona:)allah gönlüğne göre versin hayırlı sağlıklı evlat olsun inş. canım:))
kıymetli olacak,kız senesimidir nedir erkek bebek az duyar oldum:)) ilk bebek heralde??
bnm bir kızım olacak,bir kez gösterdi ama bir daha göstermio
birde oğlum var 3yaşında:))))(rabbime emanet hepsi de)

ben geldim iyi misiniz bakalımm?kıyafet olayı beni de mahvetti bişeyim sığmıo yazlık elbiselerimden giyiyorum artık napim.yada tayt üstüne uzun badi falan:)))

cnm hoşgeldiinnnn
şimdi gördüm yazını ksrabakma
lcw ya bi bak derim canım belki pantolon sıkıntısı çekebilirsin ama kapalı değilsen çok uygun ve güzel şeyler mutlaka bulucaksındır:))

cnm hoşgeldiinnnn
şimdi gördüm yazını ksrabakma
lcw ya bi bak derim canım belki pantolon sıkıntısı çekebilirsin ama kapalı değilsen çok uygun ve güzel şeyler mutlaka bulucaksındır:))

ya cnm bizim aydında 3 tane lcw var nedense gittiğimde hamilelik koleksiyonundan bişi kalmamış oluyor.ne çok hamile varmış ya ne çabuk bitiyor anlamıyorum:))

Rabbim herkesin gönlüne göre versin cnm.oğlunu Allah bağışlasın ne hareketlidir o şimdi tam sevilmelik çağında
benim ilk bebeğim cnm daha önce bi hamilelik yaşadım ama 9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü.:1no2:
topikte ilk başlarda hep erkek bebek haberleri geliyordu haftalar ilerledikçe erkekler kız olmaya başladı.sağ gösterip sol vurdular yani.benimkinde şimdilik bi değişiklik yok.sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez

ya cnm bizim aydında 3 tane lcw var nedense gittiğimde hamilelik koleksiyonundan bişi kalmamış oluyor.ne çok hamile varmış ya ne çabuk bitiyor anlamıyorum:))

cnm senin yaşadığın yeri bilmem ama ben burda nereye kafamı çevirsem hamile görüyorum.bu sene amma hamile var yada ben hamile olduğum için dikkatimi sadece hamileler çekiyor :CüvCüv:

Hemen hemen aynıyız cnm.. Benimde ilk hamileligimde bebgimin kalbi durdu 9 haftalıkken.. Ben de aynı düşünüyorum cinsiyet farketmez..Hayırlısıyla saglıkla azaları taöm dogsa yeter..

aynen yaa deli oluorum
denzlidede 4tane var yok yok hiçbirinde şurda katologta gördüklerimden bulamıorum ne çok hamile var maşşallah allah arttırsın:))
evimde yakın değilki hergün sabahtan gidim bakim :)))):jeyyar:

Hemen hemen aynıyız cnm.. Benimde ilk hamileligimde bebgimin kalbi durdu 9 haftalıkken.. Ben de aynı düşünüyorum cinsiyet farketmez..Hayırlısıyla saglıkla azaları taöm dogsa yeter..

öyle cnm eli ayağı düzgün,aklı başında,sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim cümlemize:Saruboceq:

cnm senin yaşadığın yeri bilmem ama ben burda nereye kafamı çevirsem hamile görüyorum.bu sene amma hamile var yada ben hamile olduğum için dikkatimi sadece hamileler çekiyor :CüvCüv:

bu sene ben fazla hamile görmüyorum da ama şu bir gerçek ki ben hamileyim ya hamileler benimde dikkatimi çekiyor artık.ama genelde hep son aylarında olanları görüyorum niyeyse hep karınları kocaman cnm:))))

cancer
ve gülay
arkadaşlarım çok üzüldüm,derdinizi deştim farkında olmadan,affedin..
arbbim bir daha yaşatmasın bu acıyı
allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
benmde ilk bebeğim ameliyat ve tedaviyle olmuştu
bu hamişliğimse kendiliğinden oldu,tek yumurtalıktan kaldım:))
bnde inanırmısınız hala inanamıorum yeniden anne olabileceğime:))
rabbim evlatla evlatsızlıkla imtihan etmesin,herkese nasip etsin inşallah:)

kızlar geçmiş olsun mu denir bilmiyorum ki ama üzücü çokkk.peki niye ölüyor niye kalbi duruyo bişeye mi bağlıydı??

ben hiç görmüom,bikaç tane tanıdığım var hamile olan
zaten yaşadıım yerde küçük bi yer çıkmıoruz hiç dışarı
denzli merkezde oturmuorum yani:)

Estagfurullah cnm.. Olur mu öle şey... Ben alıştım sayılır..Çünkü Rabbimden geldi.. En çokta öbür dünya da bir şefaatçim olacak olmasıyla teselli buluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…