- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.881
ben hiç görmüom,bikaç tane tanıdığım var hamile olan
zaten yaşadıım yerde küçük bi yer çıkmıoruz hiç dışarı
denzli merkezde oturmuorum yani:)
sen bidaha gittinmi esracım doktora kesin kız mı bebişin?
kızlar geçmiş olsun mu denir bilmiyorum ki ama üzücü çokkk.peki niye ölüyor niye kalbi duruyo bişeye mi bağlıydı??
denizlinin hangi ilçesindesin peki cnm denizli acıpayam dan tavastan çok öğretmen arkadaşım var benimm
Cnm.. Benimkine kan pıhtılaşması dedi doktor ama nedenini ögrenebilmemiz için Allah göstermesin ama en az 2 düşük şart dedi.. Ama önlem olarakta kan cıvltıcı igne ve coraspin verdi.. Hamileligimin başından beri kullanıyorum.. Rabbim hayırlısını versin inş..
bu sene ben fazla hamile görmüyorum da ama şu bir gerçek ki ben hamileyim ya hamileler benimde dikkatimi çekiyor artık.ama genelde hep son aylarında olanları görüyorum niyeyse hep karınları kocaman cnm:))))
cancer
ve gülay
arkadaşlarım çok üzüldüm,derdinizi deştim farkında olmadan,affedin..
arbbim bir daha yaşatmasın bu acıyı
allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
benmde ilk bebeğim ameliyat ve tedaviyle olmuştu
bu hamişliğimse kendiliğinden oldu,tek yumurtalıktan kaldım:))
bnde inanırmısınız hala inanamıorum yeniden anne olabileceğime:))
rabbim evlatla evlatsızlıkla imtihan etmesin,herkese nasip etsin inşallah:)
Cnm.. Benimkine kan pıhtılaşması dedi doktor ama nedenini ögrenebilmemiz için Allah göstermesin ama en az 2 düşük şart dedi.. Ama önlem olarakta kan cıvltıcı igne ve coraspin verdi.. Hamileligimin başından beri kullanıyorum.. Rabbim hayırlısını versin inş..
çook geçmiş olsun canm
allah bir daha yaşatmasın
annelik bu,karnındaykende aynı acısı 7sindede 70indede
anladım cnm şimdi kaç haftalıksın?benimde ilk üç ay düşük tehlikem vardı çok korktum hep yattım okula bile gidemedim rapor aldım durdum.şimdi 17.haftadayız.Allahım hayırlısını verir cnm korkma dua et:))meleklerimizi korusun
canım biz merkeze 32 km uzaklıkta kaklıkta oturuorz.
tavasta bi zamanlar teyzemler oturmuştu,orası zıt tarafta buraya birazda uzaktır merkeze.aslen afyon dinarlıyım:))
Yarım saat sonra 15 haftalık olkcem inş cnm.. Ben de ilkinde öleydim işte..Hep rapor hep rapor..Demek böylesi hayırlısıymışş..
biliyorum afyonlusun:)))
kızlar allah hiiiç kimselere yaşatmasın ama böle şeylerin inaç sahibi insanların daha çabuk sabır ve metanet içinde atlattığına inanıorum,herşeyin allah'tan geldiğine kaza ve kadere inanmak bir nebze acısını azaltmak için sebep insana aslında,farkında olmaksa en büyük yetenek:!!
kızlar allah hiiiç kimselere yaşatmasın ama böle şeylerin inaç sahibi insanların daha çabuk sabır ve metanet içinde atlattığına inanıorum,herşeyin allah'tan geldiğine kaza ve kadere inanmak bir nebze acısını azaltmak için sebep insana aslında,farkında olmaksa en büyük yetenek:!!
cnm sen de öğretmen misin?
neyse canlar bana müsade.eşim yattı seslenip duruyo yalnız uyuyamıyordahepinizi öptüm iyi geceler opuyorumnanaktan
neyse canlar bana müsade.eşim yattı seslenip duruyo yalnız uyuyamıyordahepinizi öptüm iyi geceler opuyorumnanaktan
ewt cnm..öğretmenim.. fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?