2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sen bidaha gittinmi esracım doktora kesin kız mı bebişin?

körüm ben bugün
senn mesajları hep sonradan görüorum sayfa hızlı ilerlio ya
canım en son gittim yine başka bi doktora, bilmio gbi sordum,göstermedi velet :))kaydirigubbakcemile2
babasının kızı olcak baya
ben öğrenelim iyice sonra başlayalım alışverişe die heyecan yaptıkça babasından yana oluo göstermio,eşimde erken daha die beni frenlio zaten:)

kızlar geçmiş olsun mu denir bilmiyorum ki ama üzücü çokkk.peki niye ölüyor niye kalbi duruyo bişeye mi bağlıydı??

Cnm.. Benimkine kan pıhtılaşması dedi doktor ama nedenini ögrenebilmemiz için Allah göstermesin ama en az 2 düşük şart dedi.. Ama önlem olarakta kan cıvltıcı igne ve coraspin verdi.. Hamileligimin başından beri kullanıyorum.. Rabbim hayırlısını versin inş..

çook geçmiş olsun canm
allah bir daha yaşatmasın
annelik bu,karnındaykende aynı acısı 7sindede 70indede

bu sene ben fazla hamile görmüyorum da ama şu bir gerçek ki ben hamileyim ya hamileler benimde dikkatimi çekiyor artık.ama genelde hep son aylarında olanları görüyorum niyeyse hep karınları kocaman cnm:))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

yok cnm ya ben artık üzülmüyorum herşeyde vardır bir hayır.ya doğsaydıda sakat olsaydı yada ne bileyim doğduktan sonra kaybetseydim o zaman daha zor olurdu onun kokusunu duyduktan sonra kaybetmek :1no2: Rabbim herşeyin hayırlısını versin.:Saruboceq:
kısmetinde varmış demekki bir evlat sahibi daha olmak a.s.

anladım cnm şimdi kaç haftalıksın?benimde ilk üç ay düşük tehlikem vardı çok korktum hep yattım okula bile gidemedim rapor aldım durdum.şimdi 17.haftadayız.Allahım hayırlısını verir cnm korkma dua et:))meleklerimizi korusun

Yarım saat sonra 15 haftalık olkcem inş cnm.. Ben de ilkinde öleydim işte..Hep rapor hep rapor..Demek böylesi hayırlısıymışş..

kızlar allah hiiiç kimselere yaşatmasın ama böle şeylerin inaç sahibi insanların daha çabuk sabır ve metanet içinde atlattığına inanıorum,herşeyin allah'tan geldiğine kaza ve kadere inanmak bir nebze acısını azaltmak için sebep insana aslında,farkında olmaksa en büyük yetenek:!!

:Saruboceq:vereliniortaka.s

neyse canlar bana müsade.eşim yattı seslenip duruyo yalnız uyuyamıyorda hepinizi öptüm iyi geceler opuyorumnanaktan

ya esracım şu gelinciğin durumu da iyi olur inşallah merak ediyorum çok.gittiğimiz otelden internete girebilirsem bakarım arada.Allah yardımcısı olsun kızcağazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…