- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.801
canım sende sol tarafına yatmaya çalış bende sağ yada sırt üstü yatardım ama sol a alışmaya çalışıyorum . bazen kalkıp sırt üstü yatıyorum 1 dk kadar sonra sol tarafıma yatıp uyuyorum . bide benim bi huyum var nasıl yattıysam ööle kalkyorum aklinialirimsmile hiç dönmem yani zemuszemus
bu arada benim göbiş de pek şiştiği söylenemess ama kotlarım artık olmuo benneyaptımki
akşam noldu biliyomusunus.... gece saat 1 ama uyuyamıyorum çünkü açımmmm cokacimcoook bende kalktım patates kızarttım yarım ekmekle yedim bi güsell cokacimcoook ve üstüne 500 mg su kaydirigubbakcemile3 ooohhh bidaha uyumuşumm hemde bebekler gibi
ya ben açlığıma hiç dayanamıyorummmm kafamçokkarıştı
sizde de oluomu bööle CADIARZU yoksa ben mi çok abartıyorummm eyvahedigeldismile
canım sende sol tarafına yatmaya çalış bende sağ yada sırt üstü yatardım ama sol a alışmaya çalışıyorum . bazen kalkıp sırt üstü yatıyorum 1 dk kadar sonra sol tarafıma yatıp uyuyorum . bide benim bi huyum var nasıl yattıysam ööle kalkyorum aklinialirimsmile hiç dönmem yani zemuszemus
bu arada benim göbiş de pek şiştiği söylenemess ama kotlarım artık olmuo benneyaptımki
akşam noldu biliyomusunus.... gece saat 1 ama uyuyamıyorum çünkü açımmmm cokacimcoook bende kalktım patates kızarttım yarım ekmekle yedim bi güsell cokacimcoook ve üstüne 500 mg su kaydirigubbakcemile3 ooohhh bidaha uyumuşumm hemde bebekler gibi
ya ben açlığıma hiç dayanamıyorummmm kafamçokkarıştı
sizde de oluomu bööle CADIARZU yoksa ben mi çok abartıyorummm eyvahedigeldismile
kızlar bn çıkıorum,benim tayfam uyanmış,kahvaltı hazırliim:))
evin işlerinide yapar ööle gelirim artık:))pazar bugün tvdada bişiy yok(erken damlarım:)))
herkese afiyet olsun,hoşçakalın...
tmm cnm kolay gelsin afiyet olsunn
1-2 ay değil hafta dedim kıss yerimseniben ama şimdiden de başlayabiliriss aklinialirimsmile
evet evet başlayalımmm :dance:
çok güzel muhabbetler bizi beklerşakkıdı
neler alıosunuz ne kadara alıosunuz yazalım buraya..
bu arada aramızda kapalı arkadaşlarda var mı merakediorum...
kombinlerimizi konuşuruz ehühehehealkisalkisalkisCADIARZU:uhm:
Ben de artık ufak ufak başladım alışverişlere dün esimle hep bebek mağazalarını dolaştık aldım bi kaç şey esim korkuyorum senden alırken gözün donüyor diyo:)))
günaydın kızlaaar
ben de çok acıkanlardanım ama az az yiyorum kocikim de bana kızıyo:mymeka:
ama napiim fazla yiyemiyorum:kedi:
bi de hep uykum var ama sadece geceleri uyuyabiliyorum mirmirmirmir
ayyyy dünden beri asker muhabbeti dinlemekten beynim şişti çıldırciiiiiiimkafamçokkarıştılaelaelaelaelae
ben bebişime sürekli bişeyler alıyorum yaaa çook hevesliyim
çantamı da 6.ayın sonunda hazırlamayı düşünüyorum noolur noolmaz dursun bi köşedeboshayallersmile
bu arada bebish cim ben kapalıyım konuşabiliriz kombinlerisırnaşık şey
kızlar merhabalar iyisiniz umarım ben 17.haftamdayım şunu sorucam hangi hapları kullanıyorsunuz demir hapı verdi mi doktor?bana feramat diye bir demir hapı verdi halbuki kansızlk demir eksikliği falan çıkmadı ama.günde 2 tane iç dedi bir de magadeyn verdi o da günde bir tane .birde ocean balık yağı hapı onuda kahvaltıdan sonra içiyrm.demir hapının içinde çok demir eksikliğinde 2 tane alınır diyor ben de 2 tane dedi diye öyle içiyordum ama sürekli burnum kanadı durdu bende 1 tane içmeye başladım.kızlar sizin nasıl hangi ilaçları kullanıyorsunuz demir hapı kullananlar ne zaman ve günde kaç tane alıo?
slm tatlı hamişler nasılsınız?
valla biz yanıyoruz dışarı bile çıkamıyorum.
bu arada bnde çok acıkıorum ama 5-6 lokmadan sonra yiyemiyorum 1 saat sonra hoppp tekrar karnım zil çalıo ama 1 kilo vermişim.bu arada acayip şekilde ekşiye düştüm bn ya deli gibi limon ve turşu yiyorum sanırım kızım geliyo yarında cisiyet öğrenmeye gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?