2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hah tam adamına sordun sizdede oluo mu die:kedi:
olmazmı,sofraya en önce ben oturuorum en son ben kalkıorum.
patatese hiç dayanamam,bugün gecede rüyamda tavuklarla uğraştım::roflol:
bide bahçede yiyoruz yemekleri,gel de yeme işte:sm_cool:
bnde çok aldım yaaa
5kilo aldım daha gramıda var biraz.göbişle yanlarım aldı ama birazda bacaklarım büyüdü:)
bu ay alışverişe çıkınca hamiş pantolonu alcam kendime kaçarı kalmadı artık.
ben zaten epeydir bru paça kotlarıma sığmıorumda bitane biraz bol vardı kotum,iki aydır nerdeyse onu giyyioduma ama artık o da sıkıo:1rolleyes:geçen bitane denedim,çok beyendim ama küçük beden tabi tam oturdu üstüme,şimdi alırımda eylül sonuna doğru ya içine sığmazsam acele etmiyim die almadım..şuan kendi kotlarım dar,hamiş pantolonları bol..tam ortada kaldım gbi bişiy yani :1rolleyes:
günde 14 öğün yemek yersen,geri kalan zamandada yemek düşünürsen olcağı busırnaşık şey
ilk gün bi deniyim belki dayanabilirim oruç tutmaya diorum ama gözüm kesmio hiç:bbo:

açlığıma bende hiç dayanamam yalnız değilsin bu konuda.acıktığım zaman kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

ayyy saolun arkadaşlarrr sempatiksalakcinni yanlız değilmişimm kaydirigubbakcemile3
ya bende pantalon alayım diorum ama ilerde 1 ay sonra giyemessem die almıyorum hava da sıcak onun için elbise ve eteklerle idare ediyorum ewde de eşofman gecelik filan ööle geçio :kedi:
kışa doğru alırım hele bi bayram gelsin bayramlık alırım kaydirigubbakcemile3
ay ne güsel yaa şimdi yemeklerden - acıkmaktan konuşuyorus 1-2 haftaya da yeni kıyafetlerden konuşuruss kaydirigubbakcemile3
ay olsun yiyelim bebişlerimisi aç bırakmayalım nasıl olsa doğumdan sonra veriris guclubacismile
benim kardeşim 64 kiloda doğurdu en fazla o kadar çıkarım, bide benden 5 kilo fazla kiloyla hamile kalmıştı!! ohaoldumsmile
annem ise 50 kiloda doğum yapmışş aklinialirimsmile yani çok almam die düşünüyorumm inş ööle olur bu yemeğe karşıı boshayallersmile

ben ilk bebeğimde 26 kilo almıştım,sigarayı bırakmanın,yatmadan önce iki bardak soğuk süt içip yatmanın ve aşırı tuzlu yemenin etkisiyle..
ama bebişim 2,5aylıkkene hepsini verdim..hiç korkmuorum ama hantallaşıo insan öle olmak istemiorum yine......

ne bir iki ay sonrası konuşcaz canım,varsa giyim üzerine tavsiyeleriniz başlayalım ben hamile kıyafetleri almaya başladım bile..şuan pantolon eksik:))

kızlar bn çıkıorum,benim tayfam uyanmış,kahvaltı hazırliim:))
evin işlerinide yapar ööle gelirim artık:))pazar bugün tvdada bişiy yok(erken damlarım:)))
herkese afiyet olsun,hoşçakalın...

kızlar bn çıkıorum,benim tayfam uyanmış,kahvaltı hazırliim:))
evin işlerinide yapar ööle gelirim artık:))pazar bugün tvdada bişiy yok(erken damlarım:)))
herkese afiyet olsun,hoşçakalın...

tmm cnm kolay gelsin afiyet olsunn
1-2 ay değil hafta dedim kıss yerimseniben ama şimdiden de başlayabiliriss aklinialirimsmile

kızlar ben geldim....
heyecanı bastı şimdiden oğum çöantasına konucakların:))
daha bitane bişiy aldıım yok çanta hazırlıcam,akla bakarmısınız:)))
ilk bebeği olcak annelerimize ne güzel,listedeki herşeyden alıncak:))
benm ikinci olacağı için,birçok şey var,günlerdir karıştırıorum karıştırıorum alcak eksik bişiy bulamıorum..
sadece giyim türü şeyler alıncak,ufak teek bikaç bişeyler daha okadar....
dizneyin bi tane bebek bakım çantasını buldum netten,bayıldım yaaa
buraya resim eklemeyi bilsem eklerdim,çok güzellll....
sizler ne zaman başlamayı düşünüosunuz hazırlıklara kızlar??

tmm cnm kolay gelsin afiyet olsunn
1-2 ay değil hafta dedim kıss yerimseniben ama şimdiden de başlayabiliriss aklinialirimsmile

evet evet başlayalımmm :dance:
çok güzel muhabbetler bizi beklerşakkıdı
neler alıosunuz ne kadara alıosunuz yazalım buraya..
bu arada aramızda kapalı arkadaşlarda var mı merakediorum...
kombinlerimizi konuşuruz ehühehehealkisalkisalkisCADIARZU:uhm:

günaydın kızlaaar
ben de çok acıkanlardanım ama az az yiyorum kocikim de bana kızıyo:mymeka:
ama napiim fazla yiyemiyorum:kedi:
bi de hep uykum var ama sadece geceleri uyuyabiliyorum mirmirmirmir

ayyyy dünden beri asker muhabbeti dinlemekten beynim şişti çıldırciiiiiiimkafamçokkarıştılaelaelaelaelae
ben bebişime sürekli bişeyler alıyorum yaaa çook hevesliyim
çantamı da 6.ayın sonunda hazırlamayı düşünüyorum noolur noolmaz dursun bi köşedeboshayallersmile
bu arada bebish cim ben kapalıyım konuşabiliriz kombinlerisırnaşık şey

benim göbeğim de birazcık çıktı ama hala herşeyimi giyebiliyorum
ama ben hamiş kıyafeti istiyorum yaaa artık kilo aliyıııım:CüvCüv:delikafadulden

cnm bende kapalıyım yerimseniben
oh ne güsel herşeye bi fikir var opuyorumnanaktan
bende 6. ayda alışverişe başlarım diom zemuszemus

Ben de artık ufak ufak başladım alışverişlere dün esimle hep bebek mağazalarını dolaştık aldım bi kaç şey esim korkuyorum senden alırken gözün donüyor diyo:)))

Ben de artık ufak ufak başladım alışverişlere dün esimle hep bebek mağazalarını dolaştık aldım bi kaç şey esim korkuyorum senden alırken gözün donüyor diyo:)))

benimki desırnaşık şey
ama artık uyanıklık yapıp girmeden önce pazarlık yapıyo
mesela 3 parça alıcaz ya da 50 lira harcıycaz falan diye:roflol::roflol::roflol:

kızlar merhabalar iyisiniz umarım ben 17.haftamdayım şunu sorucam hangi hapları kullanıyorsunuz demir hapı verdi mi doktor?bana feramat diye bir demir hapı verdi halbuki kansızlk demir eksikliği falan çıkmadı ama.günde 2 tane iç dedi bir de magadeyn verdi o da günde bir tane .birde ocean balık yağı hapı onuda kahvaltıdan sonra içiyrm.demir hapının içinde çok demir eksikliğinde 2 tane alınır diyor ben de 2 tane dedi diye öyle içiyordum ama sürekli burnum kanadı durdu bende 1 tane içmeye başladım.kızlar sizin nasıl hangi ilaçları kullanıyorsunuz demir hapı kullananlar ne zaman ve günde kaç tane alıo?

wuwwwwwwwwwww süpper altın bulmuş gbi sevindimyerimseniben
ayrıca hunny 'de kapalıymış ollleyyy
fikir alıp verecek çok arkadaş bulduk demektir ::teytey:

canım bu haftalardan sonra vücudumuzun kan ihtiyacı arttığı için içmemiz gerekio bende yeni başladım ve vitamin kullanıyorum elevit kan hapı olarakda maltofer kullanıyorum günde iki tane. benimde değerler normal çıkıyodu ama artık çok ihtiyacımız olacak olumunekankayizsmile
bende sadece halsizlik ve baş dönmesi oluo oda normalmiş vücud dengemiz değiştiğinden yerimseniben

slm tatlı hamişler nasılsınız?

valla biz yanıyoruz dışarı bile çıkamıyorum.

bu arada bnde çok acıkıorum ama 5-6 lokmadan sonra yiyemiyorum 1 saat sonra hoppp tekrar karnım zil çalıo ama 1 kilo vermişim.bu arada acayip şekilde ekşiye düştüm bn ya deli gibi limon ve turşu yiyorum sanırım kızım geliyo yarında cisiyet öğrenmeye gidicez.

geçen şu lcw'nın hamile badileri var ya onlardan aliyim dedim.gittim,sadece beyaz olanın uzun kollusu var,o şeftali renginin siyahın felan yok.bitane beyaz aldım,s beden ama baya büyük geldi,kışın giyerim dedim aldım.ertesi gün almadığıma pişman oldum o şeftali rengini.sonra ondan aldım,hiç olmazsa evde giyerim yada kışın içine badi giyip dışa onu giyerim dedim ama sonra aklıma yakasız boleroyla denemek geldi ve iyikide gelmişşşşş
çok beyendim o pembe olanı,tavsiye ederim,kollarının kesimi aynı bebek zıbınlarınınki gbi,kumaşıda çok güzel..fiyatıda çok uygun,lcw bu konuda en ucuz bence..salı günü tekrar alışverişe gittiğimde bikaç tane daha alıcam,ve beyaz başta olmak üzre boleroda alıcam.ama maalesef kapalı olduğum için altına dar pantolon giymek olmuyor.bollama bitane pantolonum vardı,düğmesini düğmelemeden altına onu giyyorum bu badinin:))))
sizce başka ne yapılabilir????
etek haricinde!!!

Allah gönlüne göre vrsin cnm opuyorumnanaktan
kilo alırsın yakında merak etme az az ama sık yemeğe bak yerimseniben
burası da acayip sıcak yaa kafamçokkarıştı napıcamı bilmiyorum oturduğum yerde su gibi oluyorum -tatlicadiarzu-
hadi bakalım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruss opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…