- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.901
meslektaşızz o zaman gerçi ben şimdiden sıkıldım mesleğimden:))
Yapma cnm ya ben de aksine çok seviyorum meslegimi.. :teytey:
kızlar bu arada ben nasıl eklenicem 2011 ocak anneleri listesine??bilmiom ben:1no2:
Benim matematik cnm..Zorluguna sen karar vercnm bölümün ne bilmiyorum ama benim okul öncesi.ben de çok seviyorum mesleğimi ama çalıştığım okul zor bir okul çooooooooook çalışmak zorundayım.her sene gösteri,her sene sergi hepsinin derdi ayrı.yoruldummmmm(((
Deniz gelince ekler cnm sanıruım..Sen bilgilerini yaz buraya..Sat-yaş- hamiş kaldıgın kilo falan...
Bu arada ben kaçıyorum daha valiz yerleştircem kaydirigubbakcemile2 Öpüldünüz..Şeniz
Benim matematik cnm..Zorluguna sen karar ver
esracım sen de mi uyudun nerdesinn?ben sen burdasın die geliom sen kaçıon mu yoksa:çok üzgünüm:
eşim de matematik öğretmeni bilirim cnm zor.sizin beyniniz yoruluo benim vucudummm ve çocuk çenesinden kafam şişio:))))
iyigeceler sana daha bende bavul hazırlıcam:):teytey:
yok kız olurmu öle şey yaaa
burdayım da bi siteye takıldım giyim üstüne hamişlere rahat giyecek bişiler bulup yada üretip hepimizi bu sıkıntıdan kurtarıcam ben:)
hem öle 3-5 değil bi sürü bi sürü üreticemhihoyyyt
üff yaa 5senelik evliyim daha bi yere gitmedik bizyaaaa
bol bol eğlenn hihoyyyt
niye yawww ben de benim eşime ölüsün monotonsun derim.gidin kızzzz işlerimi yoğun eşinin?
zengin olacaz :))))teytey
ya esracım şu gelinciğin durumu da iyi olur inşallah merak ediyorum çok.gittiğimiz otelden internete girebilirsem bakarım arada.Allah yardımcısı olsun kızcağazın
kız ne edelim zenginliği dicem ama bakma bende aşırı tutumluyumdur.ama az da olsa yapcan tatil dimi?gerçi senin oğlan var belki de bu benim son tatil olur ne dersin?bebiş olunca nası tatil etcem ben(((
iyi akşamlar kızlar birkaç gündür annemdeydim bu gece geldim yarın 3lü test için hastaneye gidicem cinsiyetide belli olur artık 16.haftamızada girdik yarın ögrenemesem bile salı günü ögrenirim en geç inş hayırlısı çok merak ediyrum çok heyecanlıyımhihoyyyt
daha güzel oluo bunları olmusuzluk olarak düşünme hiç sen canım,gidemesende evklat herşeyden tatlı:))
bu arada acil çıkıorum canm gelirim gine ama geldiğimde kimse olmaz heralde :))
ii geceler hepinize...sanada ii yolculuuklar canm allaha emanet olun sen ve ailen:))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?