2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler.
ben şimdi annemlere gidiyorum kahvaltı için ordanda iğnemi vurdurmaya gideceğim.
yarın kontrolüm var dua edin benim için açılmam kapanmış olsunda dikişe gerek kalmasın eyvahedigeldismileakannehir

günaydın annelere ve tüm meleklerine ...
bana moral veren tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim... inşallah ayın 16 sına kadar kese suyum normale döner... kızıma su ismini mi koysam acaba....fisfisfis
cancer im allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah kapanmıştır.. :Saruboceq: bu stresler bizi yaşlandırdı zaten ..

hayırlı sabahlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))

suhan1,
cancer 68
allah şifanızı versin canlrm,çok çok geçmişler olsun
moralişnizi yüksek tutun,güzel düşünün,güzel olsun inşallah:))

başak,hayırlı yolculuklar canım,allah gönlüne göre versin cinsiyeti ne olursa olsun:))

bu arada güzell anneler aramızda ikinci yada üçüncü bebişini bekleyen var mı???
şundan dolayı soruorum,bnmde ikinci bebeğim,ilk hareketini 2temmuzda hissetmiştim,nedense son beş gündür daha önceki haftaya göre daha pasif..
bide karnım büyük olmasına rağmen bebek hala kasıklarımın olduu hizada.bebek aşağıdaysa yukardaki ne:)))???sinizdemi bebişler hala aşağıda????

günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile2 biz kahvaltımızı yapıp geldik.kahvaltı işi iyide şu et yeme işi beni bozuyor midem kaldırmıyor artık ya hergün et etli yemek siz ne alemdesizniz yiyormusunuz et bakalım

günaydın arkadaşlarrrr :sm_cool:
bugün sağlık ocağına gittim, 1 ekim de yine çağırdılar aşı için, bugün bişii yapmadılaar aklinialirimsmile
buarada cancer ve suhan cım Allah bol bol şifa versin inş en kısa zamanda geçer yerimseniben
ya yiyiyorum rahatsız oluyorum çok gelio, ama yemeyince de rahatsız oluyorum miğdem başlıo kazınmaya bulanmaya ... napıcamı şaşırdımm kafamçokkarıştı sizin de böölemi ??:uhm:

benim bebiş de daha aşağıda öyle hissediyorum yani.böylesi mi göbekimin iyice yukarısında mı olması lazım hiç. bilemiyorum:aman zaten tam olarak kendilerini hissedemiyoruz ki nerde olduklarını bilemiyoruz işte arada tepik yapıyolar ayağıyla mı koluyla mı bilmem:)

herhalde endişenecek birşey yoktur bebiş22

valla canım ben kendimi bööle onu yicem unu yicem die zorlamıyorum.
internetten besinlerin kalsiyum miktarlarını indirdim ona göre ayarlıyorum kendim. zemuszemus
ay dur buraya yazayım sizde faydalanın opuyorumnanaktan hem ööle et te çok kalsiyum yok muş tabi faydaları vardır ama zorlama kendini yerimseniben

KURU BAKLİYAT TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
İnek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99

TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217

ET TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25

SEBZE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79

MEYVE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
İncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41

DİĞER BAZI GIDALARIN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Margarin: 4
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90

işte canım inş yardımcı olur sana bu liste opuyorumnanaktan

paylaşım için sağol canım:)a.s.

hunnuycim sağol.ama bizim sadece kalsiyum almamız gerekmiyor protein de çok önemli bebiş için protein de ette var bildiğim kadarıyla

canm anlamadım ben sen neden hergün hergün et yemek zorundasınki
haftada bir kez balık ve bir kez kırmızı et bile yeterli bilemedin ikişer defa...ama hergün yenicek die bişiy yok yanii..

sağolun kızlar a.s.
bende et artık yiyemeyenlerdenim .. dr balık hapı yazdı onu alıcam bugün.. birde çatlak önleyici krem yazdı pregnacare diye bebek yağının bu aylardan sonra pek fayda vermediğini söyledi.. bilginiz olsun..

Herkese merhabalar. İki haftalık izinden sonra tekrar buralardayım. Bilgisayarı bile açmadım tatil sırasında. Ne çok şey yazmışsınız biraz okuayayım dedim ama sonunda vazgeçtim. Umarım herkes ve küçük melekleri iyidir.

Bu arada bizimde cinsiyetimiz belli oldu. Kızımız geliyor. Hep erkek olarak düşünüyordum oyüzden benim için süpriz oldu. Denizcim listeye eklersen sevinirim. Bizdede yoğun bi şekilde isim araştırmaları yapılıyor şu an.

canm anlamadım ben sen neden hergün hergün et yemek zorundasınki
haftada bir kez balık ve bir kez kırmızı et bile yeterli bilemedin ikişer defa...ama hergün yenicek die bişiy yok yanii..

ahh keşke doktorum da öyle dese bebish.ama hergün 5 köfte kadar et yemelisin mutlaka diyor her gittiğimde de sıkıştırıyor beslenme konusunda 2 bardakj süt 1 kase yoğurt yeşil sebze ve et hergünkü menüm benim

ay bitek benim doktoır mu hergün mutlaka et diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…