- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.941
balık hapı ne yazdı?
ahh keşke doktorum da öyle dese bebish.ama hergün 5 köfte kadar et yemelisin mutlaka diyor her gittiğimde de sıkıştırıyor beslenme konusunda 2 bardakj süt 1 kase yoğurt yeşil sebze ve et hergünkü menüm benim
ay bitek benim doktoır mu hergün mutlaka et diyo:)
Herkese merhabalar. İki haftalık izinden sonra tekrar buralardayım. Bilgisayarı bile açmadım tatil sırasında. Ne çok şey yazmışsınız biraz okuayayım dedim ama sonunda vazgeçtim. Umarım herkes ve küçük melekleri iyidir.
Bu arada bizimde cinsiyetimiz belli oldu. Kızımız geliyor. Hep erkek olarak düşünüyordum oyüzden benim için süpriz oldu. Denizcim listeye eklersen sevinirim. Bizdede yoğun bi şekilde isim araştırmaları yapılıyor şu an.
suhan senin doktorun kim
slm kızlarrr kimsecikler yok bugünn
suhan ve cancer allah sizi ve meleklerinizi korusun
selam kızlar yeni girebildim kk ya(
kızlar bişey sorucam size
bugün bayanın biri bana 3 aylık mı hamilesin dedi
bende yok dedim 4 aylık
neyse karnın hiç belli değil felan dedi
sonra durdu durdu senin karnın aşağıda dedi
normalde tam göğüs altından mı başlıyormuş göbek
moralim okadar bozuldu ki anlatamam
bilgisi olan varmı kızlar
sizinki nasıl duruyor?
canım doktora gitsem rahatlıcam zatencanım ya neden başkasının lafına bakıp üzüyorsun kendini,
herkesin yapısı farklı sonuçta takma kafana
h.b canım evet bende okudum baya zaman çabuk geçsede bizimde ozamanlarımız gelse ama bu sıcakta allah yardımcıları olsun zor gerçektenhoşgeldin cnm bende ağustos annelerine bakıodum boshayallersmile şafak saymaya başlamışlar ayy ne güsell opuyorumnanaktan Allah ım bizlere de nasip et o günleri
bide doğum yapanlar bebişlerinin resimlerini koymuş Allah ım ne tatlılar yaaaa boshayallersmile
selam kızlar yeni girebildim kk ya(
kızlar bişey sorucam size
bugün bayanın biri bana 3 aylık mı hamilesin dedi
bende yok dedim 4 aylık
neyse karnın hiç belli değil felan dedi
sonra durdu durdu senin karnın aşağıda dedi
normalde tam göğüs altından mı başlıyormuş göbek
moralim okadar bozuldu ki anlatamam
bilgisi olan varmı kızlar
sizinki nasıl duruyor?
canım doktora gitsem rahatlıcam zaten
çocuk açısından bi sıkıntı olmasında
yapı meselesi ise problem değil zaten
yok canım bu hafta gitmeyi düşünüyorummrb arkadaşlar nasılısnız
biz çok şükür iyiyiz
sıcakla uğraşıyoruz
umarım herkes iyidir
dirimcim bencede takma
herkesinki farklı oluyor
cinsiyeti belli oldumu bebişinin canımm.
bir geçmişi okuyayım
suhancığım seninde hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile2dirimcim takma kafana bana aşağıda taşıyorsun galiba diyenler oldu ama dr bu zamanlar yavaş yavaş yukarı çıkıyor dedi.. denizin de dediği gibi bünye meselesi bu..
denizcim benim kızımı eklemişsin çok sağol şimdilik adını Su düşünüyoruz.. Ne de olsa kesesinde suyu fazla :)))):ecrin_bebek:
canım kısmetse aşağıda durma olayını hocama sorucamh.b canım evet bende okudum baya zaman çabuk geçsede bizimde ozamanlarımız gelse ama bu sıcakta allah yardımcıları olsun zor gerçekten
ya canım boşversene sen onu yaa nerden biliyomuşş bende sabah kalktığımda hiç olmuyo karnım sanki hamile değilmişim gibi duruyo yemek yiyince şişiyo üst tarafı çünkü midem doluyo takma kafana
yok canım bu hafta gitmeyi düşünüyorum
yeni 16.haftaya girdik:)
canım senin de oğluşun oluyomuş
Allah sağlık sıhhat versin canım
suhancığım seninde hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile2
canım bende acaba ilk aylar aşağıda duruyorda sonra mı yukarı çıkıyor
bilmiyorum birde,sorun olmasında,tek aşağıda olsun ne farkeder zaten öyle değil mi
canım kısmetse aşağıda durma olayını hocama sorucam
çocuk için bi sorun teşkil etmesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?