- 11 Ağustos 2008
- 12.310
- 1.589
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.961
amann canım yaaa başkasının lafına ne bakıosun
valla bööle insanları dövesim gelioklava: ona neymiş benimde sabah kalkınca hiç karnım olmuo yemek yiyince çıkıo hem bünye meselesi herkesin bir olmas
benim bi arkadaşım vardı çok yiyiyodu 2,5 aylıkken kocaman göbeği vardı. ama benim hala bile çok yok ne yani bende mi üzüleyimm boşver canım yaa sakın üzülme bak bebişinde üzülürr :teselli: olumunekankayizsmile
sen ne bakıosun elin cahiline bak şlimdi çok kızdımmklava:
aman bugünlerin tadını çıkar bak, ilerde istemediğin kadar çok şişceksin inşşağırlaşıcas filan filan.... yerimseniben
tmm mı cnmm olumunekankayizsmile sakın kafana takma bööle şeyleri, daha kimbilir kaç kişi çıkacak karşımıza bööle
aman bana da diolarr sakın aldırma opuyorumnanaktan
Kızlar bence kimse başkasının lafına bakıp da moralini bozmasın çünkü biz zaten doktor kontrolünde yaşıyoruz gebeliğimizi.Kontroller sırasında bebeğimizin iyi olduğunu duyunca olay bitmiştir bence.Bana da herkes hiç hamile gibi diilsin hiç göbeğin yok falan diyo ama fazladan aldığımız kilolar bizim zararımıza farkında diiller.Ben cuma günü gittim doktorum sadece 1 kilo almışsın daha eğer bebek önden gidiyo olmasa acaba yemiyomusun diye kızarım ama bebek gayet sağlıklı böylesi daha iyi dedi.Hem zaten yerken de sen iki canlısın iki kat ye diyenlere de kanmayın Mehmet Öz'ün kitabında da yazıyo sadece hariçten 300 kalori alsak yeterliymiş.Takmayın kafanızı hiç bu günlerin keyfini çıkarın derim ben...:))
olumunekankayizsmile
canım zaten o tarz insanları takmıyorum artık
kimisi ay çok şişmissin diyo :icecream:
kimiside hiç belli olmuyo diyo
hangisi doğru söylüyosa artık :bbo:
benim için az yada çok şişmesinden ziyade
aşağıda olup olmaması önemli mi bebek için fisfisfis
canım gözün aydınHerkese merhabalar. İki haftalık izinden sonra tekrar buralardayım. Bilgisayarı bile açmadım tatil sırasında. Ne çok şey yazmışsınız biraz okuayayım dedim ama sonunda vazgeçtim. Umarım herkes ve küçük melekleri iyidir.
Bu arada bizimde cinsiyetimiz belli oldu. Kızımız geliyor. Hep erkek olarak düşünüyordum oyüzden benim için süpriz oldu. Denizcim listeye eklersen sevinirim. Bizdede yoğun bi şekilde isim araştırmaları yapılıyor şu an.
olumunekankayizsmilebildiğim kadarıyla şimdilerde aşağıda olması normal çünkü yavaş yavaş yukarı çıkıo..
yani düşündükten sonra o kadar iç organlarımız var onları birden iteleyip kakalayıp mı çıkıcak yukarı :sm_confused:bence yavaş yavaş geçecek bu süreç
dün sabahdan akşama kadar kasıklarım ağırdı benim de intrnetten araştırdımm organların kasılmasından oluomuş bebek yerleşmeye çalıştığı için a.s
yani cnm takma kafana olumunekankayizsmile
Canım sütün yağında ziyade aslında pastörize olması önemli.Özellikle krem peynirler pastörize sütten yapılmadığı için bizim yememiz sakıncalı.Ben herşeyin doğal olanından yanayım meyve sularını da içmiyorum hiç her ne kadar % 100 katkısız deseler de katkı maddesi kullanılıyo mutlaka.Şimdi meyve bol nasılsa bazen vişne bazen erik bazen şeftaliyi az şekerle kaynatıyorum bazen de hepsini birden karıştırıyorum çok da güzel oluyo bu sıcaklar da...
hayırlı uğurlu olsun mystery77,allah sağsağlim kucağınıza almayıdsa nasip etsin inş.hayırlı anne baba sözü dinleyenlerden olsun inşallah cnm,tebrik ederim prensesini:)sengözlerimebaksanab
canım ben sütü hamile kalmadan öncede çok içerdimdirimcim ben yarım yağlı içiyorum günde 1 bardak oda zorla ohh sen 3 bardak içiyomuşsun maşallah sana
gerçi yağı konusunda bişi demedi dr um nasıl içebiliyosan öyle iç dedi
canım ben sütü hamile kalmadan öncede çok içerdim
çok seviyorum ben ya:)
soğuk içtiğinde kokusu gelmiyor
birde light olanlar da da hiç süt kokusu gelmiyor(gerçi tatsız oluyo,hiç sevmiyorum)
ama birde yine aynı sitede süt ve sütürünlerini tüketirken light yağsız olanları tüketebilirsiniz diyor.yağı alınmış sütte daha fazla kalsiyum varmış,
birde sütü bal,pekmez yada kakao ile karıştırmayın diyor
merhaba arkadaşlar bizimde bir kızımız olacak inş.hayırlısıyla
oruç konusuna gelince dr bana tutmamamı söyledi zaten eşim ilk kızımdada tutturmamıştı
bundada tutmamı istemiyor.artık doğumdan sonra tutarız napalım.önemli olan bebişlerin sağlığı.
merhaba arkadaşlar bizimde bir kızımız olacak inş.hayırlısıyla
oruç konusuna gelince dr bana tutmamamı söyledi zaten eşim ilk kızımdada tutturmamıştı
bundada tutmamı istemiyor.artık doğumdan sonra tutarız napalım.önemli olan bebişlerin sağlığı.
canım gözün aydınmerhaba arkadaşlar bizimde bir kızımız olacak inş.hayırlısıyla
evet bende özellikle yoğurdu yemeklerden sonra tüketmemeye çalışıyorumÜçgen peynirlerle ilgili bi bilgim yok ben tam yağlı beyaz peynir ya da ezine peyniri yiyorum.Sütü ben de öğün aralarına ve gece yatarken soğuk içiyorum güzel oluyo. Sadece aldığım kan ilacının önünden ya da arkasında süt içmiyorum çünkü demir emilimini azaltıyo süt....
canım sen doktoruna danış yineya ben süt içemiyorum artık. içine azıcık türk kahvesi atıyodum kokusu gitsin de içebileyim diye. şimdilerde pekmez ile karıştıyorum yani onudamı yapamayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?