2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar ben de geldim, nasılsınız? Cinsiyetler büyük oranda öğrenilmiş, hayırlı olsun....
Beslenme konusunda ben hiç süt içemiyorum, içtiğim an 7-8 saat boyunca karın ağrısından ölüyorum, onun yerine yoğurt, peynir yiyorum. Açıkçası günde şu kadar sebze, şu kadar et, bu kadar meyve vs. diye kasmıyorum. Meyve zaten çok yiyorum, salata eksik olmuyor sofradan, et olayını da diğerleriyle kombine ediyorum.

Arkadaşlar bir şey sorucam, sizin detaylı ultrason kaçıncı haftada baklıldı, ben c.tesi gittim kontrole şükür bebekler iyi, 2 hafta sonra ayrıntılı markerlarına bakıcam dedi doktor, bu söylediği 4 boyutlu bakılan mı acaba?

canım başka doktora daha git bence de çok geçmiş olsun

biz 22. haftamızda gideceğiz ayrıntılı için

canım benim bi bilgim yok
çok geçmiş olsun
Allah seni ve bebeğini korusun inşallah canım

Denizcim bizim son 2 seferdir söylediğin şekilde sürekli ölçüm yapıyor, senin de dedeiğin gibi ayrıntılı çok daha sonra anlaşılan, bana 22. haftada ayrıntılı kalbe bakacağını falan söylemişti, sanırım o zaman 4 boyutlu olacak.

canım çok çok geçmiş olsun,üzme kendini inşallah sölediğin gbi geçici bi urumdur.daha birkaç gün önce bi arkadaşlımdanda aynı şeyi duyduk,oda senn gbi araştırmış,geçici olabilir die okumuş bir yerde..isersen görüş kendisiyl.o sanırım bu nedenden dolayı doktora iki defa göründü!!
gelincik204 adlı arkadaş....2011in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya topiğinde onu rahatça bulursun..ikinize de çooook büyük geçmişler olsun:Saruboceq:

biz 4 boyutlu olarak da gördük ama çok uzun sürmedi

sagol canım bulayım o arkadaşı

selam kızlar
has-bahçe ve buurcuum ikinizinde gözü aydın sizde bendensiniz allah hayırlı, şanslı ve sağlıklı olarak elimize almayı nasip etsin...
eelifes çok geçmiş olsun canım bencede tek bir dr bağlı kalma.. allah senin ve meleğinin yardımcısı olsun..
şeker yüklemesi yapılacak olan yok galiba benim cumartesi günü 50 mg şeker yüklemem olacak..hayırlısı bakalım...

canım geçmiş olsun geçiciyse stres yapma fazla ama bnce bi başka dra daha görün canım

geçmiş olsun canım.. Allah şifalar versin..

anlamayacak birşey yokki bunda.. sonuçta herkes doktorunu dinler yada dinlemez.. benim doktorum şuan için orucun herhangi bir yan etkisi olmayacağını söyledi. ama düzenli sahurunu yaparsan iftardada güzelce meyveni sebzeni vs yersen sorun olmayacağını, bu haftalarda bebeğin annenin stoklarından beslenebileceğini söyledi. aç kalır susuz kalır diye üzülme dedi. ama tansiyonun düşer yada kendini kötü hissedersen tutmaya bilirsin, bir kaç gün denersin olmadı tutmazsın dedii.ben hiç olmadı ilk gün denicem. baktım güzel geçti devam edebildiğim kadar ederim, kendimi kötü hissedersemde tutmayabilirim. doktorum bir sakınca görmedi çünkü. bir kaç siteye de baktım ordaki doktorlarda pek farklı bir şey söylemiyor.beslenmenin önemli olduğunu herkes biliyor ama sonuçta biz doktorlardan daha iyi de bilemeyiz..

anlamayacak birşey yokki bunda.. sonuçta herkes doktorunu dinler yada dinlemez.. benim doktorum şuan için orucun herhangi bir yan etkisi olmayacağını söyledi. ama düzenli sahurunu yaparsan iftardada güzelce meyveni sebzeni vs yersen sorun olmayacağını, bu haftalarda bebeğin annenin stoklarından beslenebileceğini söyledi. aç kalır susuz kalır diye üzülme dedi. ama tansiyonun düşer yada kendini kötü hissedersen tutmaya bilirsin, bir kaç gün denersin olmadı tutmazsın dedii.ben hiç olmadı ilk gün denicem. baktım güzel geçti devam edebildiğim kadar ederim, kendimi kötü hissedersemde tutmayabilirim. doktorum bir sakınca görmedi çünkü. bir kaç siteye de baktım ordaki doktorlarda pek farklı bir şey söylemiyor.beslenmenin önemli olduğunu herkes biliyor ama sonuçta biz doktorlardan daha iyi de bilemeyiz..[/B][/QUOTE]

kesinlikle arkadaşımla aynı fikirdeyim,aynen bnde öle denicemvereliniortakvereliniortak

selam hanımlar hayırlı haftalar diliyorum herkese. bebişlerinizide kocaman öpüorum. yarın aminosentezim var..allahın izniyle başarıyla geçecek inş ve olumsuz birşey olmadan bende bebeğimde atlatacağız allahın izniyle.ve güzel sonuçlar alacağız inş ve sağlıkla kucağımıza alacağız bebeğiizi inş... dualarınızı yine eksik etmeyin arkadaşlarım. yarın yüksek moralle gideceğim hastaneye en son gelişmelerden sonra moralim daha ii gerçi bugün heyecandanmı stresmi yaptım bilmiyorum sabah durup durup ağladım işyerinde ama daha iyiyim şimdi. bu arada rahatsızlanan arkadaşlarım geçmiş olsun cinsiyeti belli olanlar var galiba okuduğum kadarıyla gözünüz aydın olsun suhan kızın olacakmış hayırlısı olsun tatlım gözünaydın..herkese kocaman sevgilerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…