- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.981
geçmiş olsun eelifes
ALLAH bebişini ve seni korusun
olumlu düşünmeye çalış
başka bir dr daha git canım
canım başka doktora daha git bence de çok geçmiş olsunmerhaba bugün doktora gittik 3lü test için ultrasonda koroid pleksusda 4mm çapında kist var dendi yani bebegimin beyninde kist varmış netten araştırdıgım kadarıyla genelde geçiciymiş belki yarın başka doktora gideriz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba ultrason doktoruna cinisyetini ögrene bilecekmiyim dedim özel olarak ugraşamam görürsem birşey söylerim dedi sonra bacaklarını açmıyo kız dedi birşey görmeden yorum yapıyo devlet hastanelerinde yasakmış cinsiyet söylemek doktorumda öyle dedi bir çogunuz çok şanşlı cd alıyosunuz bebeğinizin hareketlerini görüyorsunuz ben hiç birşey göremedim vitamin ve kan ilacı verdi doktor bakalım bunları içicez artık
Kızlaaar ben de geldim, nasılsınız? Cinsiyetler büyük oranda öğrenilmiş, hayırlı olsun....
Beslenme konusunda ben hiç süt içemiyorum, içtiğim an 7-8 saat boyunca karın ağrısından ölüyorum, onun yerine yoğurt, peynir yiyorum. Açıkçası günde şu kadar sebze, şu kadar et, bu kadar meyve vs. diye kasmıyorum. Meyve zaten çok yiyorum, salata eksik olmuyor sofradan, et olayını da diğerleriyle kombine ediyorum.
Arkadaşlar bir şey sorucam, sizin detaylı ultrason kaçıncı haftada baklıldı, ben c.tesi gittim kontrole şükür bebekler iyi, 2 hafta sonra ayrıntılı markerlarına bakıcam dedi doktor, bu söylediği 4 boyutlu bakılan mı acaba?
canım benim bi bilgim yokmerhaba bugün doktora gittik 3lü test için ultrasonda koroid pleksusda 4mm çapında kist var dendi yani bebegimin beyninde kist varmış netten araştırdıgım kadarıyla genelde geçiciymiş belki yarın başka doktora gideriz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba ultrason doktoruna cinisyetini ögrene bilecekmiyim dedim özel olarak ugraşamam görürsem birşey söylerim dedi sonra bacaklarını açmıyo kız dedi birşey görmeden yorum yapıyo devlet hastanelerinde yasakmış cinsiyet söylemek doktorumda öyle dedi bir çogunuz çok şanşlı cd alıyosunuz bebeğinizin hareketlerini görüyorsunuz ben hiç birşey göremedim vitamin ve kan ilacı verdi doktor bakalım bunları içicez artık
deniz saol, o zaman bu bakılacak olan ayrıntılı değil, neye bakacak öyleyse Allah Allaaaahh...
merhaba bugün doktora gittik 3lü test için ultrasonda koroid pleksusda 4mm çapında kist var dendi yani bebegimin beyninde kist varmış netten araştırdıgım kadarıyla genelde geçiciymiş belki yarın başka doktora gideriz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba ultrason doktoruna cinisyetini ögrene bilecekmiyim dedim özel olarak ugraşamam görürsem birşey söylerim dedi sonra bacaklarını açmıyo kız dedi birşey görmeden yorum yapıyo devlet hastanelerinde yasakmış cinsiyet söylemek doktorumda öyle dedi bir çogunuz çok şanşlı cd alıyosunuz bebeğinizin hareketlerini görüyorsunuz ben hiç birşey göremedim vitamin ve kan ilacı verdi doktor bakalım bunları içicez artık
Denizcim bizim son 2 seferdir söylediğin şekilde sürekli ölçüm yapıyor, senin de dedeiğin gibi ayrıntılı çok daha sonra anlaşılan, bana 22. haftada ayrıntılı kalbe bakacağını falan söylemişti, sanırım o zaman 4 boyutlu olacak.
canım çok çok geçmiş olsun,üzme kendini inşallah sölediğin gbi geçici bi urumdur.daha birkaç gün önce bi arkadaşlımdanda aynı şeyi duyduk,oda senn gbi araştırmış,geçici olabilir die okumuş bir yerde..isersen görüş kendisiyl.o sanırım bu nedenden dolayı doktora iki defa göründü!!
gelincik204 adlı arkadaş....2011in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya topiğinde onu rahatça bulursun..ikinize de çooook büyük geçmişler olsun:Saruboceq:
merhaba bugün doktora gittik 3lü test için ultrasonda koroid pleksusda 4mm çapında kist var dendi yani bebegimin beyninde kist varmış netten araştırdıgım kadarıyla genelde geçiciymiş belki yarın başka doktora gideriz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba ultrason doktoruna cinisyetini ögrene bilecekmiyim dedim özel olarak ugraşamam görürsem birşey söylerim dedi sonra bacaklarını açmıyo kız dedi birşey görmeden yorum yapıyo devlet hastanelerinde yasakmış cinsiyet söylemek doktorumda öyle dedi bir çogunuz çok şanşlı cd alıyosunuz bebeğinizin hareketlerini görüyorsunuz ben hiç birşey göremedim vitamin ve kan ilacı verdi doktor bakalım bunları içicez artık
hayırlı olsun canım kız sayısı çok zaten forumda:)) Oruç konusunda doktorum bana bi şi söylemedi ama ben zaten tutma taraftarı diilim.Sonuçta bebeklerimizin en hızlı geliştikleri dönemi yaşıyoruz ve beslenme çok da önemli.Oruç tutma konusunda kimse kimseye karışamaz tabii de tutmayı düşünenleri ya da kararsızlık yaşayanları da anlayamıyorum hiç....
selammm herkese,
sonunda öğrendik cinsiyeti kız annesi oluyorum bndebayanssulusmile
tbrk ederim:)) bize benzeyen kızlarımız olsun inşallah sağlıklı hayırlı:hulya::hulya::hulya::hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?