2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar herkese
iki gündür giremiorum pek misafirden fırsat bulup
herkese geçiş olsun hayırlı olsun allah bağışlasın hoşgeldini vs....:roflol:

heee yaaaa sıpam kandırdı bizi
artık senin oğlana veririm kızımı(böyle ana görülmedi:roflol:)

ne olsun internette bakıalkisalkisalkisnıyoruz işte. çok şükür doydu dobiş pek hareketliydi bugün bulaşık yıkarken

Son düzenleme:
slm kızlar
bugün özür atamaları belli oldu
beni haymananın köyüne eşimi şereflikoçhisara verdiler
aramız 2 saat
benim okulum kötü ve uzak bi köy
bennim için dua edin
7 yıl doğudan sonra 2. şoktayım

Merhaba hanimlar kimse varmi .. ben eda bende ocak annesiyim insallah
listeniz cok guzel benide yazarmisiniz sat:1nisan 19. haftaya gecis yapacaz cinsiyetimizde
degisiklik olmazzsa insallah kizimiz olcak bu ayin sonunda tam ogrenecez gerci cinsiyetimizi:ecrin_bebek:

hg cnm hayırlı olsun bebişin.yarın deniz arkadaşımız listeye ekler bilgilerini.iyi gecelera.s.

canım Allah kolaylık versin.. nasıl olucak şimdi ? eşinle ayrımı olacaksınız yada ortada bi yerdemi olacaksınız.. çok zor sizin işinizde.. inşallah üstesinden gelirsiniz üzme kendini

hoşgeldin aramıza... bu gidişle kızlar öne geçicek..

ay canlarım sağolun evi nereye taşıycaz bilmiyorum
zaten sorunlu geçiyo hamileliğim
şimdi yalnız daha zor
uzun vadeli düşününce en azından ANKARA ya gelebildik diyorum ama ne olcak bilmiyorum
ancak haftasonu görüşebilcez eşimle bilmiyorum ya

hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAYIRLI RAMAZANLARRRRRRRRRRRRRRRRR
günaydın güğzel anneler
bi saattir geçmişi okuorum:)
ne çene var maşallah:))gerçi ben gidince azalmış yazılar ehühehehe:))

aramıza yeni gelenler,hoşgeldinizzzzzzz
tayini çıkan arkadaşım,üzme kendii,ortalarda güzel bi yerleşim yeri bulursunuz inşallah,bu ülke böle maalesef.ama görev....
CAMBAZZZ henüz bakamadım ama afferim sanaı kız,ilk resim gelmiş senden
acar bu kız acar
bakalımda az örnek alalım

gelelim banaaaaaaaaa:::
dün akşama kadar fintik fintik gezdim:))(fintik ne bilmem attım kafadan:))
çook güzel ciciler buldum kendime....
yetmedi gelince evde kombinlerimi yapıp eşime defile yaptım:)))
bayıldım bikez daha onlara:))aslında resim eklemek isterdim hemencik ama bugün ilk önce memlekete,ordanda doktoruma gidicem organ taraması için...sonrada kayınvalidemlere gidicez,yurtdışından görümcemler gelmişti onları uğurlucaz yarın...
gece evimdeyim allahm izin verirse tekrar...
muhtemelen yorgunluktan sünmüş olacağım için yarında giremem:))
yarından sonra kendimi size adıycam söz :)))
sizi sefiorum yaaaa
çatlıorum bu arada göbüş topiğine gidip cambaza bakmak içiiiiinn .)))

Günaydın kızlar,
Burada takip ettiğim kadarıyla bir çok arkadaş bebişlerinin hareketlerini hissetmeye başlamış, bende tık yok henüz(((
Birkaç gündür karnıma ara ara kramp girer gibi ama bu da ben eğildikçe filan oluyor dolayısıyla bebek hareketlerine pek bağlayamıyorum.
Nette de başlarda hareketleri kelebeğin kanat çırpmasına benzetmişler, öyle mi gerçekten?
Tecrübeli arkadaşlar bilgi verin pls...

canm korkma
bnmde ikinci bebeğim bu ilk bebeğime hiç böle kramp olmazdı
doktorumada sordum nettende araştırdım kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olurmuş karınna ve kasıklara giren krampların sebebi.ben bir süt ve süt ürünleri yeme özürlü biri olduum için bnde normal olması bunun.bugün doktoruma magnezyum yazdırıcam bnde..

hareketler için 20.haftaya kadar hissetmemen normal ilk bebek olduu için.korkma sakın..
aslında bu okadar belliki anlarsın ama güçsüz olduu ve ilk bebek olduu için anlamayadabilirsin tabi.ilk hareketi böyle hani bazen gözün bazen kolun falan seyrer yaa :1shok:resimdeki gbi hani :))))
aynı öle oluo.kelebeğin kanat çırpması tam anlatım değil bence.
buna tam bir seyreme diebilirz:))
ama benm bebişim ilk hissettiğimde hıçkırık tutmuştu sanırsam pıt pıt pıt attı durdu..ilk hissettiğimde eşimi çağırdım o bile farketti.ama sonra bidaha pıtlamadı seyreme şeklinde olmuştu..
maşallah şimdi tekmenn küçüğünü yiyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…