- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.241
hu huuuu, herkese selam!
biz tatilden döndük ama hiç iyi olmadı, burası çoook sıcak. ben deniz istiyorum :umursamaz:
valla iki haftada o kadar çok şey yazmışsınız ki okumak mümkün değil. çoook uzak kaldım muhabbetten çoook!
cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim, hayırlı olsun.
ama loliss, ne oldu senin kamyoncu?beni yalancı mı çıkarttı sonradan? hani arkadaş olacaktı bizimkiler! neyse başka arkadaşlıklar kurarlar belki :roflol: hayırlısı olsun canım.
sirinemm cok geçmiş olsun. :Saruboceq:
herkese sevgiler, öpücükler...
Merhaba hanimlar kimse varmi .. ben eda bende ocak annesiyim insallah
listeniz cok guzel benide yazarmisiniz sat:1nisan 19. haftaya gecis yapacaz cinsiyetimizde
degisiklik olmazzsa insallah kizimiz olcak bu ayin sonunda tam ogrenecez gerci cinsiyetimizi:ecrin_bebek:
slm kızlar
bugün özür atamaları belli oldu
beni haymananın köyüne eşimi şereflikoçhisara verdiler
aramız 2 saat
benim okulum kötü ve uzak bi köy
bennim için dua edin
7 yıl doğudan sonra 2. şoktayım
hg cnm hayırlı olsun bebişin.yarın deniz arkadaşımız listeye ekler bilgilerini.iyi gecelera.s.
slm kızlar
bugün özür atamaları belli oldu
beni haymananın köyüne eşimi şereflikoçhisara verdiler
aramız 2 saat
benim okulum kötü ve uzak bi köy
bennim için dua edin
7 yıl doğudan sonra 2. şoktayım
Merhaba hanimlar kimse varmi .. ben eda bende ocak annesiyim insallah
listeniz cok guzel benide yazarmisiniz sat:1nisan 19. haftaya gecis yapacaz cinsiyetimizde
degisiklik olmazzsa insallah kizimiz olcak bu ayin sonunda tam ogrenecez gerci cinsiyetimizi:ecrin_bebek:
hoşgeldin aramıza... bu gidişle kızlar öne geçicek..
Günaydın kızlar,
Burada takip ettiğim kadarıyla bir çok arkadaş bebişlerinin hareketlerini hissetmeye başlamış, bende tık yok henüz(((
Birkaç gündür karnıma ara ara kramp girer gibi ama bu da ben eğildikçe filan oluyor dolayısıyla bebek hareketlerine pek bağlayamıyorum.
Nette de başlarda hareketleri kelebeğin kanat çırpmasına benzetmişler, öyle mi gerçekten?
Tecrübeli arkadaşlar bilgi verin pls...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?