2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bulut, citos, vuslatyaren,
kelebek,
dirim,mrl,mysterry,kuşyuvasııııııııııııııı

nerdesiniz nie konuşmuosunuz kızlar çıkıcam ben şimdi,eşim uyanık olupta çantayı hazırlamadıımı görürse kızar:))daha uyyo numarası yapcam o kalkmadan:)))
azcık çene hadi:))

günaydın hepinizie.hayırlı ramazanlar.10gündür memlekette babannem ve annemlerin yanındaydım.biraz geçmişe baksam dedim amma çok yazmışsınız sadece son bikaç sfya bakabildim inşallah herkes iyidir.bi sorun yoktur.ayyy babannemin evi bahçe içinde çok serin ve güzeldi burası çok sıcak yanıyo,ramazan olmasa gelmeyecektim ama böle de yazık kocama diye geldim.
sizler de ne var ne yok önemli bi gelişme var mı?

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar hepinizeopuyorumnanaktan
bebish22 işyerindeyim hem iş yapıyom hem geçmişe bakıyom ortama ancak yetişiyomkaydirigubbakcemile3
kızlar ilk bebişlerde hissetmemeniz normal benimde ikinci olduğu için erken hissettim ilk başlarda seyirme gibi oldu şimdi bayağı kuvvetli hissediyorum:hulya:

günaydın kızlar
bebish canım hayırlı olsun yeni cicilerin
ya internet çok yavaş,1-1.5 saattir bağlanmayı bekliyor sinir oldum
bu arada resimlerini de en kısa zamanda bekliyoruz zemuszemus

bulut üzülme canım vardır bi hayır
eşinin tayininin çıktığı yer fena değil evi ordan tutsanız,
ikisi arasındaki mesafe çok uzak değil ayrıca
ankara-koçhisar 2 saat sürüyor,haymanada koçhisara varmadan önce
en kötü ihtimal ankaradan bile tutabilirsinizi evi,gölbaşından felan
daha yakın olur

onun dışında yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş:)

şirinem canım sana dün yazamadım
internette proble vardı.çok geçmiş olsun canım
canın yandı ama çok şükür kurtuldun bu dertten
inşallah bi daha yaşamassın

mrl canım bende kramp az da olsa oluyor
normal sanırım,bu arada bende pek hissetmiyorum hareketlerini

günaydın hanımlar.herkese hayırlı Ramazanlar.
bebish cicilerinin resimlerini ekle bir an öncede bakalım anacım.:1hug:

günaydın hanımlarr...
Hayırlı ramazanlar herkese....
bulutcum çok zor bir durum bu ya .. itiraz etme hakkın falan olmuyor değil mi? belki eş den dolayı daha yakın bir yer isteme gibi ... 2 saat ara çok fazla.. Üstelik hamilesin...
zaman_siz hoşgeldin ve kızın da hayırlı olsun..
bebish22 sende hoşgeldin.. Tabii bu kadar neşeli olursun gezdin ohh..cicilerini de almışın..ne güzel allah neşeni daim etsin..

günaydın hanımlarr
yeni arkadaşlar hoşgeldinizz a.s.
herkese hayırlı ramazanlarr buyrunnnnnnnnn
tayini çıkan arkadaşım Allah kolaylık versin inş kolay bi yol bulursunuz Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
oh oh bebiş cim almışsın cicileri ama 2 gün soona koyucam dion napıcas şimdi merakdan çatlarıs kıss keşke görseydik ööle gitseydin
Neyse çabucak git çabucak gel inş güsel geçer gezmenn bebişine de dikkat ett :CüvCüv:

sağolun canlarım..
siz bunları yazarken ben bi duş alıp geldimmalum gece geç geldim,makyajlı falan yattım öle
sabah uyandığımda yaratık gbiydim:)))
eşim uyanmadan girdim çıktım duşa:)
bebişime yumurta haşlıorum onu bekliorum hemen uyandırıcam sonrada valize eşyaları atıcaz sonra ben giyinicem sonra makyaj yapıcam sonra çıkıcaz hayırlısıyla..
dün çok güzel geçti benm
hem doya doya hayalini kurduum şeyleri aldım,hemde ilk defa eşimle oflayıp puflamadan gezdik geldik.:))normalde uykusuz olunca gezmeyi burnumdan getirme konusunda üstün yeteneğe sahiptir kendiside:))
resimleri eklicem gelince üşenmeden hepsini giyip giyip çekicem.şöle yazıverim aldıklarımı:
2tane bolero (yakasız)beyaz_kahverengi
lcw'da ilk defa güzel bi kot buldum buz rngi,aldım aam azcık bol olduu için çok spor duruo ve ben hamiş kaldıımdan beri convers giymediğim için çekmeceye koydum çönümüzdeki aylarda giyerim.:)
lcw daki o hamile tişörtlerin kırmızısı var herkes bilir bi tane ondan(ayrıca yeni askeri yeşiliyle üstünde tarzan bebek resmi var,kremi de çıkmış yeni.bide atlet askılı tatlı sarılı çıkmış bilginize..
2tane eşarp.biri gri_şeftali rengi denizci desenli
biriside beyaz üstü denizci deseni varya çıpa mıdır nedir ondan desenli kırmızılı lacivertli.
yazması kolayda bunları bulup almak deşinmek saatlerimi aldı.
daha güzelleri sizin olsun inşallah canlarım..
ben şimdi çıkıorm ,gelebilirmiyim bilmiorum belki gece girerim kayınvalidemlere geçtiğimizde :)) şimdilik öptüm hepinizi:)))))))))))

günaydın cnm.kendi adıma sersem gibiyim hava çok sıcak.duşa giricem yerimden kalkmayı gözüm yemiyor :kedi:
sen nasılsın?

bende ıyıyım canım...
hava burdada sıcak..pencerelerı açtım bugun esıyor allahtan..ev ıyı...
dun arkadaslarlarydık..denıze gıttık...2 çocugu var .. 4 ve 2 yasında...
oyle bagırdılarkı anlatamam...kuçuk olan hep agladı...herkesı rahatsız ettı vallah...
benımde kafam sıstı...sempatiksalakcinni
ama çocuktur bu aglar...:hulya:

kızlar seğirme ara ara bende de oluyor ama sık değil....
siz yürüyüş yapıyor musunuz...
ben haftalardır evden çıkmadım...............

ben çok fazla yürüyüş yapmıyorum cnm.uzun yürüyüşler yasak bana.sadece işim olursa çok nadir dışarı çıkıyorum onun dışında evdeyim.

kızlar seğirme ara ara bende de oluyor ama sık değil....
siz yürüyüş yapıyor musunuz...
ben haftalardır evden çıkmadım...............

ben hergun çıkıyorum canım...mutlaka yuruyorum..ama çok uzun mesafe degıl...yarım saat falan...
bazen akşamlarıda çıkıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…