2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese
bulutcum doğudan sonra ankaraya gelmen iyi hayırlı olsun,inşallah mesafe de çok sorun olmaz.
kızlar ben bu sıcaklarda yürüyüş filan yapamıyorum,havalar biraz serinlesin akşamları çıkarım artık arada.

Ben de geldiiim :) Nasılsınız kızlar, ben de bebişerin hareketlerini hissetmek istiyorum amaaaa Doktoruma sordum daha 1 ayın var dedi maalesef...Havadaki nem insanı öldürüyor, bir an önce sonbahar gelsin, hiçbir yaz böyle çabucak geçsin dememiştim oysa, yazları severim ben.

ayy bulut seni çok iyi anlıyorum, ben de ilk ankara'nın nallıhan ilçesinde çalışmıştım. ankara'ya 2,5 saat uzaktı. hergün gelip giden evli arkadaşlar vardı ve çok zorlanıyorlardı. ben de evlendim, kısa bir süre gidip geldim ama canımdan bezmiştim ki eş durumundan mamak'a gittim. bu yıl belki okula fazla gitmeden izinlerle idare edip ocakta ya da en geç seneye eşinin yanına tayin istersin tekrar. ama bu milli eğitim eşleri ayırmaktan özel bir zevk alıyor sanki, şu işi yıllardır çözemediler. özellikle ankara'da bu sorunu tüm branşlar yaşıyor. ne diyeyim allah sabır, güç ve şans versin de bir an önce eşinle biraraya gelin.

günaydın kızlar hepinize hayırlı ramazanlar.
ben bugün orucum inşallah.
tansiyonum iyi olursa tutabildiğim kadar tutacam.
hem bizim buralar serin anamın yanındayım yayladayız sayılır buradayken tutabildiğim kadar tutayım dedim.

canım allah kabul etsin,inşallah zorlanmadan tutabilirsin,allah kolaylık versin

off canım aynen yaa,ne dışarı çıkabiliyorsun,ne içerde durabiliyorsun,perişan olduk yaa:sinifsinif:

bir de ben nefes alamama problemi yaşıyorum.başka yaşayan var mı bilmiyorum ama,havanın kuru olmasından sanırım,burnum tıkanıyor nefes alamıyorum,astım mı oldum ne oldum diyorum.

bir de ben nefes alamama problemi yaşıyorum.başka yaşayan var mı bilmiyorum ama,havanın kuru olmasından sanırım,burnum tıkanıyor nefes alamıyorum,astım mı oldum ne oldum diyorum.

hava çok kuru,ben de geceleri oluyor daha çok,ağzım burnum tıkanmış oluyor hep :sinifsinif: of daha 2 dahfat sürecekmiş havalar böyle. canım sen hangi hastaneye gidiyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…